Fluidizarea traficului la frontieră prin dublarea numărului arterelor de circulaţie

0

Fluidizarea traficului în punctele de frontieră, combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi eliminarea actelor de corupţie reprezintă principalele obiective în această perioadă, a declarat luni, pentru AGERPRES, chestorul de poliţie Ionel Tîrsînoagă, împuternicit să exercite, pentru o perioadă de trei luni, funcţia de şef al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

„Fluidizarea traficului în punctele de frontieră, combaterea eficientă a migraţiei ilegale, siguranţa cetăţenilor în zona de responsabilitate, eliminarea actelor de corupţie, asigurarea necesarului coroborat cu îmbunătăţirea dotărilor existente şi pregătirea continuă a personalului sunt câteva dintre obiectivele pe care mi le-am propus în exercitarea funcţiei de şef al ITPF Giurgiu. În combaterea migraţiei ilegale deocamdată ne ajută şi această perioadă de pandemie care a redus numărul celor care încearcă să intre ilegal în ţară, iar în ceea ce priveşte fluidizarea traficului la PTF Giurgiu mă gândesc la optimizarea traficului la frontieră prin suplimentarea personalului şi dublarea numărului arterelor de circulaţie la ieşirea din România, în prezent accesul la controlul de frontieră desfăşurându-se pe trei artere de circulaţie”, a afirmat chestorul de poliţie Tîrsînoagă Ionel.

Menţionăm faptul că Ionel Tîrsînoagă a fost numit pentru a ocupa funcţia vacantă de la conducerea ITPF Giurgiu prin ordin al ministrului Afacerilor Interne începând cu data de 1 mai 2020.

El lucrează de peste 33 de ani în cadrul poliţiei de frontieră. În perioada 2010-2019 a deţinut funcţia de director al Direcţiei de Management Operaţional din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, iar în perioada 2019 şi până la data de 30 aprilie 2020 a deţinut funcţia de director al Direcţiei Platforme Europene de Cooperare din cadrul IGPF.

Ionel Tîrsînoagă este absolvent al Academiei Militare, Facultatea Interarme, promoţia 1995 şi absolvent al Facultăţii de Drept, promoţia 1999, este căsătorit şi are un copil.

Sursa: News24.ro.

Citește și