Fosta soție a lui Elton John a „încercat să se sinucidă” în timpul lunii de miere

0

Fosta soție a lui Sir Elton John, Renate Blauel, a încercat să-și ia adio de la viață în timpul lunii de miere a cuplului, în 1984, potrivit documentelor legale depuse la Înalta Curte din Londra.

Dna Blauel a spus că a luat o supradoză de Valium după ce vedeta i-a spus că, „căsătoria nu a funcționat și că el își dorea ca ea să să îl părăsească” în cele trei zile în șederea lor în St Tropez.

Afirmațiile au apărut ca parte a cererii de daune cauzate de Renate Blauel de 3 mil. de lire sterline împotriva lui Sir Elton, din cauza acuzațiilor potrivit cărora a încălcat condițiile acordului lor de divorț.

Inginera de sunet originară din Germania a fost căsătorit cu Sir Elton timp de patru ani și s-a păstrat discretă de la sfârșitul căsătoriei în 1988.

Dar a depus acte legale la începutul acestui an, după ce a făcut excepție de la prezentarea relației lor în autobiografia lui Sir Elton din 2019, precum și în filmul de succes Rocketman.

Dezvăluirile au declanșat probleme de sănătate mintală de lungă durată, a fost afirmația ei.

Ca răspuns, apărarea lui Sir Elton a recunoscut existența acordului de divorț, pe care ambele părți l-au semnat, dar a negat orice încălcări care ar fi cauzat „vătămare psihologică”.

Cu toate acestea, avocatul doamnei Blauel, Adam Wolanski, a declarat că vedeta are cunoștințe prealabile despre luptele Renatei Blauel cu „depresia și anxietatea” și că starea a fost „agravată de interesul presei pentru ea și de publicitatea legată de ea”.

El a menționat ca dovadă tentativa de sinucidere și o serie de atacuri de panică în timpul căsătoriei lor.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și