Autoliv Lugoj

Sport

Fostul antrenor al voleiului lugojean, favorit la titlul de campion naţional

Fostul antrenor al voleiului lugojean, favorit la titlul de campion naţional

Business Strategist

Fost antrenor al echipei de volei CSM Lugoj pentru patru ani la rând, Bogdan Paul, a povestit pentru Cetăţeanul care sunt principalele diferenţe între echipa pe care o conduce acum şi formaţia lugojeană. Bucureşteanul a plecat de la formaţia din oraşul de pe Timiş în urma unor neajunsuri financiare în urma cărora echipa a şi fost dată în judecată de una dintre sportivele lotului.

„Transferurile efectuate au fost în concordanţă cu posibilităţile financiare. Faptul că echipa este într-o pozitie bună în clasament se datorează unei munci bine organizate alături de un grup de sportive foarte unite. Raportat la CSM Lugoj, desigur că lucrurile sunt diferite. CSM Bucureşti este un club mult mai mare şi desigur mult mai bine situat financiar. Echipa pe care o antrenez acum are valoare mai mare faţă de echipele pe care le-am antrenat la Lugoj”, explică Bogdan Paul.

Chiar dacă se află pe prima poziţie la redactarea acestui material, Bogdan Paul spune că nici echipa sa nu este ocolită de problemele financiare. „Tot clubul a trecut printr-o perioadă mai grea, mai ales că suntem în mare măsură susţinuţi de Primăria Capitalei, şi ea greu încercată în ultima perioadă. Avem promisiuni concrete că vom reuşi curând să ajungem la zi cu grila de salarizare”, a mai declarat tehnicianul bucureştean.

CSM Lugoj se confruntă de la începutul de campionat cu probleme serioase în fiecare partidă, lotul având dificultăţi în a se înţelege pe teren şi făcând nenumărate greşeli neforţate, acestea fiind în majoritatea meciurilor principalele „adversare” ale lugojencelor.

„Dacă aş fi la CSM Lugoj, cred că aş face acelaşi lucru pe care l-am făcut şi în trecut, aş încerca să conving autorităţile locale că este necesară o mai mare investiţie pentru a putea să se obţină rezultate mai bune. Altfel, această echipă nu va putea niciodată să îşi depaşească actuala condiţie”, a concluzionat Paul.

CSM Lugoj a disputat şapte partide în turul de campionat, programat să se încheie pe 12 decembrie. Din cele şapte meciuri, Lugojul a adunat 8 puncte, după două partide câştigate şi cinci pierdute.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: