Sport

Fostul antrenor al voleiului lugojean, favorit la titlul de campion naţional

Fostul antrenor al voleiului lugojean, favorit la titlul de campion naţional

Cetateanul Lugoj

Fost antrenor al echipei de volei CSM Lugoj pentru patru ani la rând, Bogdan Paul, a povestit pentru Cetăţeanul care sunt principalele diferenţe între echipa pe care o conduce acum şi formaţia lugojeană. Bucureşteanul a plecat de la formaţia din oraşul de pe Timiş în urma unor neajunsuri financiare în urma cărora echipa a şi fost dată în judecată de una dintre sportivele lotului.

„Transferurile efectuate au fost în concordanţă cu posibilităţile financiare. Faptul că echipa este într-o pozitie bună în clasament se datorează unei munci bine organizate alături de un grup de sportive foarte unite. Raportat la CSM Lugoj, desigur că lucrurile sunt diferite. CSM Bucureşti este un club mult mai mare şi desigur mult mai bine situat financiar. Echipa pe care o antrenez acum are valoare mai mare faţă de echipele pe care le-am antrenat la Lugoj”, explică Bogdan Paul.

Chiar dacă se află pe prima poziţie la redactarea acestui material, Bogdan Paul spune că nici echipa sa nu este ocolită de problemele financiare. „Tot clubul a trecut printr-o perioadă mai grea, mai ales că suntem în mare măsură susţinuţi de Primăria Capitalei, şi ea greu încercată în ultima perioadă. Avem promisiuni concrete că vom reuşi curând să ajungem la zi cu grila de salarizare”, a mai declarat tehnicianul bucureştean.

CSM Lugoj se confruntă de la începutul de campionat cu probleme serioase în fiecare partidă, lotul având dificultăţi în a se înţelege pe teren şi făcând nenumărate greşeli neforţate, acestea fiind în majoritatea meciurilor principalele „adversare” ale lugojencelor.

„Dacă aş fi la CSM Lugoj, cred că aş face acelaşi lucru pe care l-am făcut şi în trecut, aş încerca să conving autorităţile locale că este necesară o mai mare investiţie pentru a putea să se obţină rezultate mai bune. Altfel, această echipă nu va putea niciodată să îşi depaşească actuala condiţie”, a concluzionat Paul.

CSM Lugoj a disputat şapte partide în turul de campionat, programat să se încheie pe 12 decembrie. Din cele şapte meciuri, Lugojul a adunat 8 puncte, după două partide câştigate şi cinci pierdute.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: