Actualitate

Fostul șef al Fiscului din Timiș, judecat pentru corupție, grav bolnav: „Viața lui s-a terminat. E o legumă”

Fostul șef al Fiscului din Timiș, judecat pentru corupție, grav bolnav: „Viața lui s-a terminat. E o legumă”

Cetateanul Lugoj

Trimis în judecată pentru corupție în dosarul megaescrocheriei Radisson și achitat de Tribunalul București în primă instanță, Ionel Olari, fost șef al Fiscului și al Gărzii Financiare aștepta sentința finală pe numele său când a suferit un accident vascular cerebral. Starea gravă de sănătate a lui Olari a și determinat disjungerea dosarului în privința sa odată cu pronunțarea ultimei sentințe pentru escrocii Radisson. Chiar dacă sentința primei instanțe va fi răsturnată și Olari va fi condamnat, șansele de executare a pedepsei sunt aproape nule.

Fost al Fiscului și al Gărzii Financiare, judecat pentru corupție într-o escrocherie cu peste 100 de păgubiți și răms văduv încă de acum câțiva ani, Ionel Olari trăiește o dramă personală cumplită. Declarat nevinovat în primă instanță, fostul șef al Fiscului din Timiș aștepta sentința finală în dosarul în care este acuzat că a mers în vacanțe pe banii escrocilor de la Radisson.

Înainte de pronunțarea ultimei sentințe, Ionel Olari a suferit, însă, un accident vascular cerebral. „Viața lui s-a terminat. Este o legumă. Nu mai recunoaște pe nimeni și are nevoie de pampers. Are hemipareză dreaptă și amnezie totală”, a dezvăluit pentru Cetățeanul un apropiat al lui Olari. Potrivit aceleiași surse, pentru că fiul lui Olari nu poate avea grijă de tatăl său, mai mulți prieteni ai fostului șef al Fiscului au pus mână de la mână și l-au internat pe fostul șef al Fiscului la Casa Harmonia, un azil privat din Timișoara. Proprietarul azilului a confirmat starea gravă de sănătate în care se află Olari.

Avocatul păgubiților din dosarul în care este judecat fostul șef al Fiscului, Florin Kovacs, nu crede în boala lui Olari, considerând că este doar un tertip folosit pentru evitarea unei sentințe. „Domnul Olari va putea să își execute pedeapsa dacă va fi găsit vinovat. Nu este nici primul nici ultimul care se îmbolnăvește subit când intră în contact cu justiția. Toți sunt loviți de streche când intră în contact cu justiția. Eu nu am niciun fel de compasiune față de acești nenorociți care au lăsat pe drumuri, la propriu, oameni care s-au împrumutat ca să își cumpere un apartament. Dacă Olari și alți escroci cu legitimații la stat nu ar fi încurajat activitatea acestor derbedei (n.r. escrocii de la Radisson care au încasat de la 100 de oameni avansuri pentru apartamente pe care nu le-au mai construit), niciodată ei nu ar fi putut să comită aceste infracțiuni prin care oameni nevinovați au fost înșelați în halul ăsta”, a declarat avocatul Florin Kovacs pentru Cetățeanul.

În dosarul în care este judecat pentru corupție, Olari este acuzat că i-a protejat pe escrocii de la Radisson în schimbul unor foloase necuvenite (bani și excursii). În primă instanță, Ionel Olari a fost, însă, declarat nevinovat, urmând ca sentința finală să fie pronunțată de Curtea de Apel București.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Trei zile grele pentru șoferii care circulă pe ruta Lugoj – Deva

Daniel Dancea17 ianuarie 2017

Formula 1 pe autostrada Lugoj-Timişoara! Viteză record înregistrată de aparatul radar

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

“Split”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Bestie cu chip de om! Bărbat dintr-un sat de lângă Lugoj, încarcerat după ce şi-a supus nepoata minoră la perversiuni sexuale

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Beat şi fără permis, a plecat la plimbare pe străzile din Lugoj

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

[FOTO] O maşină a ars în miez de noapte la Coşteiu! Pagubele se ridică la mii de euro

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Valutist din piaţa din Lugoj, lăsat fără o sumă uriaşă de bani de către jandarmi după o razie

Gabriel Iosa14 ianuarie 2017

Nouă dată de deschidere pentru cei 15 kilometri de autostradă Lugoj-Deva! Anunţul a fost făcut de ministrul Cuc

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

Bătrân de lângă Lugoj, arestat pentru că a agresat două persoane pe care le-a ameninţat cu arma

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

DOSAR Scuza de tot râsul găsită de o lugojeancă prinsă cu mașina burdușită de țigări. Ce pedeapsă a primit femeia

Daniel Dancea12 ianuarie 2017

Autorităţile lugojene, în alertă de mai bine de 48 de ore din cauza zăpezii! Vineri dimineaţa se aşteaptă polei

Gabriel Iosa12 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: