Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Actualitate

Fostul șef al Fiscului din Timiș, judecat pentru corupție, grav bolnav: „Viața lui s-a terminat. E o legumă”

Fostul șef al Fiscului din Timiș, judecat pentru corupție, grav bolnav: „Viața lui s-a terminat. E o legumă”

Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Trimis în judecată pentru corupție în dosarul megaescrocheriei Radisson și achitat de Tribunalul București în primă instanță, Ionel Olari, fost șef al Fiscului și al Gărzii Financiare aștepta sentința finală pe numele său când a suferit un accident vascular cerebral. Starea gravă de sănătate a lui Olari a și determinat disjungerea dosarului în privința sa odată cu pronunțarea ultimei sentințe pentru escrocii Radisson. Chiar dacă sentința primei instanțe va fi răsturnată și Olari va fi condamnat, șansele de executare a pedepsei sunt aproape nule.

Fost al Fiscului și al Gărzii Financiare, judecat pentru corupție într-o escrocherie cu peste 100 de păgubiți și răms văduv încă de acum câțiva ani, Ionel Olari trăiește o dramă personală cumplită. Declarat nevinovat în primă instanță, fostul șef al Fiscului din Timiș aștepta sentința finală în dosarul în care este acuzat că a mers în vacanțe pe banii escrocilor de la Radisson.

Înainte de pronunțarea ultimei sentințe, Ionel Olari a suferit, însă, un accident vascular cerebral. „Viața lui s-a terminat. Este o legumă. Nu mai recunoaște pe nimeni și are nevoie de pampers. Are hemipareză dreaptă și amnezie totală”, a dezvăluit pentru Cetățeanul un apropiat al lui Olari. Potrivit aceleiași surse, pentru că fiul lui Olari nu poate avea grijă de tatăl său, mai mulți prieteni ai fostului șef al Fiscului au pus mână de la mână și l-au internat pe fostul șef al Fiscului la Casa Harmonia, un azil privat din Timișoara. Proprietarul azilului a confirmat starea gravă de sănătate în care se află Olari.

Avocatul păgubiților din dosarul în care este judecat fostul șef al Fiscului, Florin Kovacs, nu crede în boala lui Olari, considerând că este doar un tertip folosit pentru evitarea unei sentințe. „Domnul Olari va putea să își execute pedeapsa dacă va fi găsit vinovat. Nu este nici primul nici ultimul care se îmbolnăvește subit când intră în contact cu justiția. Toți sunt loviți de streche când intră în contact cu justiția. Eu nu am niciun fel de compasiune față de acești nenorociți care au lăsat pe drumuri, la propriu, oameni care s-au împrumutat ca să își cumpere un apartament. Dacă Olari și alți escroci cu legitimații la stat nu ar fi încurajat activitatea acestor derbedei (n.r. escrocii de la Radisson care au încasat de la 100 de oameni avansuri pentru apartamente pe care nu le-au mai construit), niciodată ei nu ar fi putut să comită aceste infracțiuni prin care oameni nevinovați au fost înșelați în halul ăsta”, a declarat avocatul Florin Kovacs pentru Cetățeanul.

În dosarul în care este judecat pentru corupție, Olari este acuzat că i-a protejat pe escrocii de la Radisson în schimbul unor foloase necuvenite (bani și excursii). În primă instanță, Ionel Olari a fost, însă, declarat nevinovat, urmând ca sentința finală să fie pronunțată de Curtea de Apel București.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

lidl_logistic_center

E oficial! În ce zi se deschide centrul logistic Lidl în valoare de 20.000.000 de euro

Gabriel Iosa27 octombrie 2016
3

Prezervativ folosit găsit în baia Şcolii Creştine „Harul” din Lugoj de o mămică! Femeia a pus poza pe Facebook

Gabriel Iosa27 octombrie 2016
Cristian Blidar, victima tentativei de omor de la Traian Vuia

Instanţa i-a luat toporul! Ciomăgarul din Traian Vuia merge după gratii şi are de plătit zeci de mii de euro despăgubiri

Gabriel Iosa27 octombrie 2016
parcare-lugoj

Au început lucrările la parcarea de cinci milioane de euro de la Lugoj: „Proiectul îi aduce Lugojului calitatea de pionier în această industrie”

Daniel Dancea26 octombrie 2016
accountant-copy

“The Accountant” şi “Ouija”, filmele săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa26 octombrie 2016
furt-telefoane-lugoj

Un lugojean a rămas fără telefoanele mobile în timp ce stătea la o bere la terasă

Gabriel Iosa26 octombrie 2016
13754533_1213409505365602_8546908652392531992_n

Un lugojean, singurul candidat pentru postul de city manager al Timișoarei. Contracandidatul a fost scos din joc

Daniel Dancea25 octombrie 2016
elicopter-mai

Trei elicoptere, peste 60 de pompieri, poliţişti, jandarmi, voluntari şi câini de urmă au cătutat o bătrânică pierdută într-o pădure din Timiş

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
discutii-centura-lugojului-drumul-tapiei-intersectie-foto-cetateanul-5

Noul șef al poliției Lugoj, cu ochii pe accidentele de pe centură. „Vom face notificări pentru un sens giratoriu”

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
ora-de-iarna

Atenție: se schimbă ora. Când trecem la ora de iarnă

Iasmina Olariu25 octombrie 2016
1-leu

Doi lugojeni s-au judecat doi ani pentru un leu. Gălăgia făcută de o fetiță, sămânța scandalului

Daniel Dancea25 octombrie 2016
ziua-armatei-romane-lugoj-foto-cetateanul-8

[FOTO] Ziua Armatei Române, sărbătorită la Lugoj cu defilare şi depuneri de coroane

Gabriel Iosa25 octombrie 2016