Actualitate

Fostul șef al Fiscului din Timiș, judecat pentru corupție, grav bolnav: „Viața lui s-a terminat. E o legumă”

Fostul șef al Fiscului din Timiș, judecat pentru corupție, grav bolnav: „Viața lui s-a terminat. E o legumă”

Autoliv

Trimis în judecată pentru corupție în dosarul megaescrocheriei Radisson și achitat de Tribunalul București în primă instanță, Ionel Olari, fost șef al Fiscului și al Gărzii Financiare aștepta sentința finală pe numele său când a suferit un accident vascular cerebral. Starea gravă de sănătate a lui Olari a și determinat disjungerea dosarului în privința sa odată cu pronunțarea ultimei sentințe pentru escrocii Radisson. Chiar dacă sentința primei instanțe va fi răsturnată și Olari va fi condamnat, șansele de executare a pedepsei sunt aproape nule.

Fost al Fiscului și al Gărzii Financiare, judecat pentru corupție într-o escrocherie cu peste 100 de păgubiți și răms văduv încă de acum câțiva ani, Ionel Olari trăiește o dramă personală cumplită. Declarat nevinovat în primă instanță, fostul șef al Fiscului din Timiș aștepta sentința finală în dosarul în care este acuzat că a mers în vacanțe pe banii escrocilor de la Radisson.

Înainte de pronunțarea ultimei sentințe, Ionel Olari a suferit, însă, un accident vascular cerebral. „Viața lui s-a terminat. Este o legumă. Nu mai recunoaște pe nimeni și are nevoie de pampers. Are hemipareză dreaptă și amnezie totală”, a dezvăluit pentru Cetățeanul un apropiat al lui Olari. Potrivit aceleiași surse, pentru că fiul lui Olari nu poate avea grijă de tatăl său, mai mulți prieteni ai fostului șef al Fiscului au pus mână de la mână și l-au internat pe fostul șef al Fiscului la Casa Harmonia, un azil privat din Timișoara. Proprietarul azilului a confirmat starea gravă de sănătate în care se află Olari.

Avocatul păgubiților din dosarul în care este judecat fostul șef al Fiscului, Florin Kovacs, nu crede în boala lui Olari, considerând că este doar un tertip folosit pentru evitarea unei sentințe. „Domnul Olari va putea să își execute pedeapsa dacă va fi găsit vinovat. Nu este nici primul nici ultimul care se îmbolnăvește subit când intră în contact cu justiția. Toți sunt loviți de streche când intră în contact cu justiția. Eu nu am niciun fel de compasiune față de acești nenorociți care au lăsat pe drumuri, la propriu, oameni care s-au împrumutat ca să își cumpere un apartament. Dacă Olari și alți escroci cu legitimații la stat nu ar fi încurajat activitatea acestor derbedei (n.r. escrocii de la Radisson care au încasat de la 100 de oameni avansuri pentru apartamente pe care nu le-au mai construit), niciodată ei nu ar fi putut să comită aceste infracțiuni prin care oameni nevinovați au fost înșelați în halul ăsta”, a declarat avocatul Florin Kovacs pentru Cetățeanul.

În dosarul în care este judecat pentru corupție, Olari este acuzat că i-a protejat pe escrocii de la Radisson în schimbul unor foloase necuvenite (bani și excursii). În primă instanță, Ionel Olari a fost, însă, declarat nevinovat, urmând ca sentința finală să fie pronunțată de Curtea de Apel București.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: