Autoliv Lugoj

Actualitate

Fostul șef al Fiscului din Timiș, judecat pentru corupție, grav bolnav: „Viața lui s-a terminat. E o legumă”

Fostul șef al Fiscului din Timiș, judecat pentru corupție, grav bolnav: „Viața lui s-a terminat. E o legumă”

Business Strategist

Trimis în judecată pentru corupție în dosarul megaescrocheriei Radisson și achitat de Tribunalul București în primă instanță, Ionel Olari, fost șef al Fiscului și al Gărzii Financiare aștepta sentința finală pe numele său când a suferit un accident vascular cerebral. Starea gravă de sănătate a lui Olari a și determinat disjungerea dosarului în privința sa odată cu pronunțarea ultimei sentințe pentru escrocii Radisson. Chiar dacă sentința primei instanțe va fi răsturnată și Olari va fi condamnat, șansele de executare a pedepsei sunt aproape nule.

Fost al Fiscului și al Gărzii Financiare, judecat pentru corupție într-o escrocherie cu peste 100 de păgubiți și răms văduv încă de acum câțiva ani, Ionel Olari trăiește o dramă personală cumplită. Declarat nevinovat în primă instanță, fostul șef al Fiscului din Timiș aștepta sentința finală în dosarul în care este acuzat că a mers în vacanțe pe banii escrocilor de la Radisson.

Înainte de pronunțarea ultimei sentințe, Ionel Olari a suferit, însă, un accident vascular cerebral. „Viața lui s-a terminat. Este o legumă. Nu mai recunoaște pe nimeni și are nevoie de pampers. Are hemipareză dreaptă și amnezie totală”, a dezvăluit pentru Cetățeanul un apropiat al lui Olari. Potrivit aceleiași surse, pentru că fiul lui Olari nu poate avea grijă de tatăl său, mai mulți prieteni ai fostului șef al Fiscului au pus mână de la mână și l-au internat pe fostul șef al Fiscului la Casa Harmonia, un azil privat din Timișoara. Proprietarul azilului a confirmat starea gravă de sănătate în care se află Olari.

Avocatul păgubiților din dosarul în care este judecat fostul șef al Fiscului, Florin Kovacs, nu crede în boala lui Olari, considerând că este doar un tertip folosit pentru evitarea unei sentințe. „Domnul Olari va putea să își execute pedeapsa dacă va fi găsit vinovat. Nu este nici primul nici ultimul care se îmbolnăvește subit când intră în contact cu justiția. Toți sunt loviți de streche când intră în contact cu justiția. Eu nu am niciun fel de compasiune față de acești nenorociți care au lăsat pe drumuri, la propriu, oameni care s-au împrumutat ca să își cumpere un apartament. Dacă Olari și alți escroci cu legitimații la stat nu ar fi încurajat activitatea acestor derbedei (n.r. escrocii de la Radisson care au încasat de la 100 de oameni avansuri pentru apartamente pe care nu le-au mai construit), niciodată ei nu ar fi putut să comită aceste infracțiuni prin care oameni nevinovați au fost înșelați în halul ăsta”, a declarat avocatul Florin Kovacs pentru Cetățeanul.

În dosarul în care este judecat pentru corupție, Olari este acuzat că i-a protejat pe escrocii de la Radisson în schimbul unor foloase necuvenite (bani și excursii). În primă instanță, Ionel Olari a fost, însă, declarat nevinovat, urmând ca sentința finală să fie pronunțată de Curtea de Apel București.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Garda Lugojeană, mesaj dur pentru edilii oraşului! Cimitirul Eroilor a ajuns o groapă de gunoi

Daniel Groza23 martie 2017

UPDATE FOTO: Ce au ridicat poliţiştii de la tânărul din Coşteiu care vindea tutun pe internet

Gabriel Iosa22 martie 2017

EXCLUSIV „Făbricuță” de tutun în casa unui tânăr de lângă Lugoj. L-a dat de gol anunțul la mica publicitate

Daniel Dancea22 martie 2017

60 de minute de beznă la Lugoj în weekend, cu ocazia evenimentului “Ora Pământului”

Gabriel Iosa21 martie 2017

Zeci de lugojeni amendaţi pentru centura de siguranţă! Un şofer, prins în timp ce vorbea la telefon

Gabriel Iosa21 martie 2017

“Kong: Insula Craniilor”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa20 martie 2017

Un primar de lângă Lugoj îşi pierde funcţia. A fost găsit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate

Daniel Groza20 martie 2017

Radar Fantomă, în curând pe autostrada Timişoara-Lugoj-Deva

Gabriel Iosa17 martie 2017

[VIDEO] Accient între Lugoj şi Buziaş! Una dintre victime venea de la spital

Gabriel Iosa16 martie 2017

Bătrân de 84 de ani din Lugoj, furat de 17.000 de lei de către trei tâlhari! Bărbaţii au fost prinşi în timpul faptei

Gabriel Iosa16 martie 2017

DIICOT şi mascaţii au descins la Lugoj, la un tânăr care distribuia materiale pornografice cu minori pe internet

Gabriel Iosa16 martie 2017

Poliţia Lugoj rămâne fără comandant de la 1 aprilie

Gabriel Iosa15 martie 2017
%d blogeri au apreciat: