Actualitate

Fotbaliştii de la CSM, învinşi în ultimul minut de satelitul lui ACS Poli

Fotbaliştii de la CSM, învinşi în ultimul minut de satelitul lui ACS Poli

Cetateanul Lugoj

Deznodământ dramatic al partidei dintre ACS Poli II şi CSM Lugoj, în etapa a XI-a a Campionatului Ligii a III-a la fotbal. Elevii lui Cosmin Petruescu au fost învinşi cu 3-2 şi au înregistrat astfel primul eşec în deplasare din actuala ediţie.

ACS Poli II a deschis scorul în minutul 11, prin Bocşan, în urma unei lovituri libere din lateral, urmată de o centrare în careu. CSM Lugoj a readus egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 20, în urma unei lovituri de la 11 metri, executate de Lazea, după ce Bozian a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă. Astfel că la pauză tabela a arătat ACS Poli II- CSM Lugoj 1-1.

În partea a doua a jocului, în minutul 78, după o acţiune colectivă pe partea stângă, Bozian pătrunde în careu şi de la 15 metri şutează la rădăcina barei, readucând Lugojul în avantaj. Fericirea jucătorilor de la CSM a durat doar şapte minute. În minutul 85, ACS Poli a înscris pentru 2-2. Ciubotariu a trimis o pasă neglijentă în spate, interceptată de Mailat care a scăpat singur cu Păduraru şi a trimis o scăriţă peste portarul lugojean. CSM Lugoj a fost urmărită şi de ghinion în această partidă. În ultima fază a meciului, în minutul 93, ACS Poli II şi-a adjudecat victoria. Autorul ultimei reuşite a timişorenilor a fost Popan, care a trimis din 16 metri direct în vinclu. După această acţiune arbitrul a fluierat finalul meciului.

“A fost un meci destul de disputat, pe un teren greu, care a influenţat calitatea jocului ambelor echipe. Aş vrea să îi felicit pe jucătorii noştri pentru atitudinea pe care au avut-o, în ciuda înfrângerii. Am dat o replică bună unei echipe satelit a lui ACS Poli Timişoara, care a avut nu mai puţin de zece jucători care se antrenează constant cu prima echipă şi cred eu că plusul de experienţă competiţională a înclinat balanţa în favoarea lor. Dacă vor continua să trimită un număr impresionant de jucători de la prima echipă, cu siguranţă nu va mai câştiga nimeni aici. Deşi în minutul 85 aveam încă 2-1 pe tabela de marcaj, din păcate pentru noi nu am ştiut să gestionăm finalul de partidă, situaţie cu care ne-am mai confruntat în acest tur de campioant. Dar rămânem o echipă frumoasă. ”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei CSM Lugoj.

În formaţia lugojeană au lipsit pentru această partidă Silaghi, Mărmăneanu şi Filip, accidentaţi, Marta, suspendat, iar Livan a acuzat probleme medicale în toată această săptămână, fiind răcit. La Olariu a recidivat o mai veche accidentare, iar antrenorul lugojean s-a văzut nevoit să îl schimbe la mijlocul reprize secunde.

Etapa viitoare, CSM Lugoj va juca pe teren propriu, în compania altei echipe satelit a unui club de primă ligă. Este vorba despre Pandurii II, o echipă imprevizibilă ca joc şi componenţă, pentru că poate beneficia de întăriri de la prima echipă. Meciul va avea loc vineri, 18 noiembrie, de la ora 14 la Stadionul Tineretului.

CSM Lugoj: Păduraru, Precupanu, Miculescu, Drăghici, Roşie, Rus, Lazea, Drăgoescu, Bozian, Olariu, Horcea. Au mai intrat: Sărăcin, Ciubotariu şi Livan.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016