Actualitate

Fotbaliştii de la CSM, învinşi în ultimul minut de satelitul lui ACS Poli

Fotbaliştii de la CSM, învinşi în ultimul minut de satelitul lui ACS Poli

Autoliv

Deznodământ dramatic al partidei dintre ACS Poli II şi CSM Lugoj, în etapa a XI-a a Campionatului Ligii a III-a la fotbal. Elevii lui Cosmin Petruescu au fost învinşi cu 3-2 şi au înregistrat astfel primul eşec în deplasare din actuala ediţie.

ACS Poli II a deschis scorul în minutul 11, prin Bocşan, în urma unei lovituri libere din lateral, urmată de o centrare în careu. CSM Lugoj a readus egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 20, în urma unei lovituri de la 11 metri, executate de Lazea, după ce Bozian a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă. Astfel că la pauză tabela a arătat ACS Poli II- CSM Lugoj 1-1.

În partea a doua a jocului, în minutul 78, după o acţiune colectivă pe partea stângă, Bozian pătrunde în careu şi de la 15 metri şutează la rădăcina barei, readucând Lugojul în avantaj. Fericirea jucătorilor de la CSM a durat doar şapte minute. În minutul 85, ACS Poli a înscris pentru 2-2. Ciubotariu a trimis o pasă neglijentă în spate, interceptată de Mailat care a scăpat singur cu Păduraru şi a trimis o scăriţă peste portarul lugojean. CSM Lugoj a fost urmărită şi de ghinion în această partidă. În ultima fază a meciului, în minutul 93, ACS Poli II şi-a adjudecat victoria. Autorul ultimei reuşite a timişorenilor a fost Popan, care a trimis din 16 metri direct în vinclu. După această acţiune arbitrul a fluierat finalul meciului.

“A fost un meci destul de disputat, pe un teren greu, care a influenţat calitatea jocului ambelor echipe. Aş vrea să îi felicit pe jucătorii noştri pentru atitudinea pe care au avut-o, în ciuda înfrângerii. Am dat o replică bună unei echipe satelit a lui ACS Poli Timişoara, care a avut nu mai puţin de zece jucători care se antrenează constant cu prima echipă şi cred eu că plusul de experienţă competiţională a înclinat balanţa în favoarea lor. Dacă vor continua să trimită un număr impresionant de jucători de la prima echipă, cu siguranţă nu va mai câştiga nimeni aici. Deşi în minutul 85 aveam încă 2-1 pe tabela de marcaj, din păcate pentru noi nu am ştiut să gestionăm finalul de partidă, situaţie cu care ne-am mai confruntat în acest tur de campioant. Dar rămânem o echipă frumoasă. ”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei CSM Lugoj.

În formaţia lugojeană au lipsit pentru această partidă Silaghi, Mărmăneanu şi Filip, accidentaţi, Marta, suspendat, iar Livan a acuzat probleme medicale în toată această săptămână, fiind răcit. La Olariu a recidivat o mai veche accidentare, iar antrenorul lugojean s-a văzut nevoit să îl schimbe la mijlocul reprize secunde.

Etapa viitoare, CSM Lugoj va juca pe teren propriu, în compania altei echipe satelit a unui club de primă ligă. Este vorba despre Pandurii II, o echipă imprevizibilă ca joc şi componenţă, pentru că poate beneficia de întăriri de la prima echipă. Meciul va avea loc vineri, 18 noiembrie, de la ora 14 la Stadionul Tineretului.

CSM Lugoj: Păduraru, Precupanu, Miculescu, Drăghici, Roşie, Rus, Lazea, Drăgoescu, Bozian, Olariu, Horcea. Au mai intrat: Sărăcin, Ciubotariu şi Livan.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

VIDEO Tensiunile dintre clanurile de romi din Lugoj au ajuns la cote maxime. Cu Poliția la ușă, țiganii s-au atacat peste gardul caselor în care locuiesc

Daniel Dancea29 aprilie 2017

VIDEO Motivul ultimului scandal dintre clanurile țigănești de la Lugoj. Ce spun șefii clanurilor, Ghiță și Mata, despre războiul dintre ei

Daniel Dancea29 aprilie 2017

O lugojeancă, pasagera cu numărul 100.000 pe ruta Timişoara – Bucureşti a celor de la Ryanair

Gabriel Iosa27 aprilie 2017

Un făgeţean a ajuns la închisoare pentru că a condus beat pe străzile oraşului

Cetateanul27 aprilie 2017

Un bătrân a fost jefuit de doi indivizi care conduceau o maşină cu numere de Franţa

Cetateanul26 aprilie 2017

O lugojeancă îmbracă cu flori Fântâna cu Peşti din centrul Timişoarei, în cadrul Festivalului TimFloralis

Daniel Groza25 aprilie 2017

Un bebeluş, de cinci luni, din Lugoj a murit din cauza rujeolei

Cetateanul24 aprilie 2017

Viteză record pe drumul Lugoj-Buziaş. Poliţiştii l-au amendat pe vitezoman cu aproape 3.000 de lei

Cetateanul24 aprilie 2017

Noi descinderi la contrabandişti! Poliţiştii lugojeni au ajuns la Racoviţa

Daniel Groza21 aprilie 2017

Şef nou la Poliţia Timiş

Gabriel Iosa20 aprilie 2017

VIDEO – UPDATE Descinderi în Lugoj. Ce au găsit mascații în locațiile percheziționate

Daniel Groza20 aprilie 2017

VIDEO – Doi poliţişti din Timiş s-au îmbătat şi s-au bătut la birtul din sat

Cetateanul19 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: