Sport

Fotbaliştii de la CSM, la ultimul test din actuala ediţie de campionat. Vezi ce loc ar putea ocupa în cazul unei victorii

Fotbaliştii de la CSM, la ultimul test din actuala ediţie de campionat. Vezi ce loc ar putea ocupa în cazul unei victorii

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj va juca astăzi, în deplasare ultimul meci din această ediţie a campionatului Ligii a III-a, Seria a IV-a. Fotbaliştii antrenaţi de Cosmin Petruescu vor întâlni de la orele 18 Cetate Deva, o echipă incomodă, care într-un clasament al returului ar ocupa prima poziţie în clasament, chiar şi înaintea lui ASU Poli. De altfel, Deva a fost singura echipă care a învins liderul la el acasă.

În cazul unei victorii a grupării lugojene, CSM-ul ar putea face schimb de locuri în ierarhie cu adversara din ultima etapă, având şansa să încheie actuala ediţie pe şase. Ultimele evoluţii ale formaţiei lugojene sunt încurajatoare, în opt meciuri aceasta  înregistrând un singur eşec.

“Vrem să câştigăm la Deva, să urcăm mai mult în clasament, deoarece locul nostru este undeva mai sus”, a declarat căpitanul Lugojului, Eugen Miculescu.

“Nu va fi o partidă uşoară, dar sunt convins că jucătorii noştri vor face tot posibilul pentru a face un joc bun şi a obţine punct sau puncte. Pentru noi va fi cel de-al cincilea meci jucat în 14 zile. Plus că o parte dintre aceşti băieţi evoluează şi în Campionatul Judeţean, la echipa a doua a Lugojului”, a completat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului.

Printr-un joc favorabil al rezultatelor, dacă şi celelalte două echipe aflate în faţa lugojenilor,Pandurii II şi FC Hunedoara pierd în ultima etapă, iar CSM-ul obţine o victorie în deplasare, echipa din Lugoj ar putea urca până pe poziţia a cincea. Sunt însă puţine şanse ca acest lucru să se întâmple.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017

VIDEO – Lacul Surduc e bocnă! Stoichescu a făcut drifturi cu o maşină de peste 2,5 tone

Daniel Groza9 ianuarie 2017

Simion Moatăr, noul director al CSŞ Lugoj: “Vrem să rămânem în elita cluburilor sportive şcolare din România”

Alina Damian6 ianuarie 2017

Echipa de volei nu a făcut niciun transfer în pauza competiţională. “Încercăm să ne menţinem în zona mediană a clasamentului”

Alina Damian4 ianuarie 2017

Clubul Sportiv Municipal Lugoj a intrat în noul an cu datorii de 250 de mii de lei către sportivi, furnizori şi bugetul de stat

Alina Damian4 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: