Autoliv Lugoj

Sport

Fotbaliştii de la CSM Lugoj au primit gol în prelungiri şi au încheiat la egalitate meciul cu Pandurii II Târgu Jiu

Fotbaliştii de la CSM Lugoj au primit gol în prelungiri şi au încheiat la egalitate meciul cu Pandurii II Târgu Jiu

Business Strategist

Echipa de fotbal CSM Lugoj a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat pe teren propriu în compania formaţiei Pandurii II Târgu Jiu, în etapa cu numărul 25 a Ligii a III-a.

Pe o vreme deloc favorabilă pentru fotbal, în prima repriză nici una dintre echipe nu a găsit drumul spre poartă, nici nu şi-a creat ocazii foarte clare de a marca, la pauză tabela arătând 0-0. Jocul s-a mai animat în partea a doua a lui, CSM Lugoj a fost echipa mai periculoasă, care a avut posesia şi care a reuşit să deschidă scorul în minutul 70 prin Pîntea, un junior promovat de la secţia de fotbal a Clubului Sportiv Şcolar, clasa profesorului Nicolae Cimponeriu.

“Mă bucur că am reuşit să înscriem prin juniorul promovat de la Şcoala Sportivă. Este la primul gol al lui în Liga a III-a, după ce în meciul anterior a înscris Olariu, un alt junior promovat din propria pepinieră. Aceşti sportivi încep încetul cu încetul să confirme şi să profite de şansa care li se oferă”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei CSM Lugoj.

CSM-ul a continuat în nota de dominare şi după marcarea golului. Gruparea lugojeană şi-a creat alte două ocazii periculoase, în urma unui corner şi pe un contraatac periculos pe care portarul echipei adverse a reuşit să-l respingă de pe linia porţii. Dar cum ocaziile se răzbună în fotbal, Pandurii au egalat în prelungiri, la ultima fază a meciului, prin Cocină, după o respingere greşită a defensivei gazdelor. Lipsa capitanului Miculescu, jucător care ar fi dat o mai mare siguranţă apărării, s-a simţit astăzi, acesta fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

“ Am avut şi o absenţă importantă în meciul de astăzi, mă refer la căpitanul Miculescu, care, dacă era în teren, ar fi reprezentat un factor de echilibru defensiv şi cu siguranţă nu am fi fost egalaţi la ultima fază dacă îl aveam pe el în teren”, a precizat Petruescu.

Antrenorul lugojean a adăugat că, după aspectul jocului Lugojul a pierdut două puncte din cauza lipsei de experienţă pe final de meci.

“Un joc pe care l-am controlat aproape în totalitate ca posesie, ca număr de ocazii. Din păcate lipsa de experienţă şi naivitatea noastră pe final de meci ne-au privat de două puncte. Pentru că, după aspectul jocului consider că am pierdut două puncte în partida de astăzi. Dar e bine că suntem la al parulea meci consecutiv în care nu am pierdut. O neatenţie în defensivă în prelungirile partidei a făcut să fim egalaţi”, a afirmat Cosmin Petruescu.

Etapa viitoare CSM Lugoj va juca deplasare, la Corvinul Hunedoara. Meciul se va disputa sâmbătă, 7 mai cu începere de la orele 17.

‘’Sperăm să continuăm seria jocurilor bune începută în urmă cu patru etape şi să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Hunedoara. Nu va fi uşor, dar sunt încrezător în potenţialul echipei noastre. Am arătat o creştere vizibilă de formă, dar mai ales de rezultate”, a încheiat antrenorul formaţiei lugojene.

CSM Lugoj: Rusu, Rotea, Loga, Vlădia, Roşie, Precupanu, Poiana, Mînecan, Dobricean, Olariu, Plescan. Rezerve: Iordache, Dobra, Tătar, Bodocan, Marta,Pîntea, Mardare, Ardelean. Antrenori: Cosmin Petruescu, Claudiu Jivulescu

Pandurii II Târgu Jiu: Opriţa, Celea, Negrescu, Brînzan, Miroiu, David, Cioiu, Pardescu, Cocina, Margarit, Netdidi. Rezerve: Popescu, Dumitru, Lupulescu, Bratuianu, Popescu, Vodă. Antrenori: Claudiu Mocioi, Cristi Popescu.


Foto Silviu Boian

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: