Sport

Fotbaliştii de la CSM Lugoj au primit gol în prelungiri şi au încheiat la egalitate meciul cu Pandurii II Târgu Jiu

Fotbaliştii de la CSM Lugoj au primit gol în prelungiri şi au încheiat la egalitate meciul cu Pandurii II Târgu Jiu

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat pe teren propriu în compania formaţiei Pandurii II Târgu Jiu, în etapa cu numărul 25 a Ligii a III-a.

Pe o vreme deloc favorabilă pentru fotbal, în prima repriză nici una dintre echipe nu a găsit drumul spre poartă, nici nu şi-a creat ocazii foarte clare de a marca, la pauză tabela arătând 0-0. Jocul s-a mai animat în partea a doua a lui, CSM Lugoj a fost echipa mai periculoasă, care a avut posesia şi care a reuşit să deschidă scorul în minutul 70 prin Pîntea, un junior promovat de la secţia de fotbal a Clubului Sportiv Şcolar, clasa profesorului Nicolae Cimponeriu.

“Mă bucur că am reuşit să înscriem prin juniorul promovat de la Şcoala Sportivă. Este la primul gol al lui în Liga a III-a, după ce în meciul anterior a înscris Olariu, un alt junior promovat din propria pepinieră. Aceşti sportivi încep încetul cu încetul să confirme şi să profite de şansa care li se oferă”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei CSM Lugoj.

CSM-ul a continuat în nota de dominare şi după marcarea golului. Gruparea lugojeană şi-a creat alte două ocazii periculoase, în urma unui corner şi pe un contraatac periculos pe care portarul echipei adverse a reuşit să-l respingă de pe linia porţii. Dar cum ocaziile se răzbună în fotbal, Pandurii au egalat în prelungiri, la ultima fază a meciului, prin Cocină, după o respingere greşită a defensivei gazdelor. Lipsa capitanului Miculescu, jucător care ar fi dat o mai mare siguranţă apărării, s-a simţit astăzi, acesta fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

“ Am avut şi o absenţă importantă în meciul de astăzi, mă refer la căpitanul Miculescu, care, dacă era în teren, ar fi reprezentat un factor de echilibru defensiv şi cu siguranţă nu am fi fost egalaţi la ultima fază dacă îl aveam pe el în teren”, a precizat Petruescu.

Antrenorul lugojean a adăugat că, după aspectul jocului Lugojul a pierdut două puncte din cauza lipsei de experienţă pe final de meci.

“Un joc pe care l-am controlat aproape în totalitate ca posesie, ca număr de ocazii. Din păcate lipsa de experienţă şi naivitatea noastră pe final de meci ne-au privat de două puncte. Pentru că, după aspectul jocului consider că am pierdut două puncte în partida de astăzi. Dar e bine că suntem la al parulea meci consecutiv în care nu am pierdut. O neatenţie în defensivă în prelungirile partidei a făcut să fim egalaţi”, a afirmat Cosmin Petruescu.

Etapa viitoare CSM Lugoj va juca deplasare, la Corvinul Hunedoara. Meciul se va disputa sâmbătă, 7 mai cu începere de la orele 17.

‘’Sperăm să continuăm seria jocurilor bune începută în urmă cu patru etape şi să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Hunedoara. Nu va fi uşor, dar sunt încrezător în potenţialul echipei noastre. Am arătat o creştere vizibilă de formă, dar mai ales de rezultate”, a încheiat antrenorul formaţiei lugojene.

CSM Lugoj: Rusu, Rotea, Loga, Vlădia, Roşie, Precupanu, Poiana, Mînecan, Dobricean, Olariu, Plescan. Rezerve: Iordache, Dobra, Tătar, Bodocan, Marta,Pîntea, Mardare, Ardelean. Antrenori: Cosmin Petruescu, Claudiu Jivulescu

Pandurii II Târgu Jiu: Opriţa, Celea, Negrescu, Brînzan, Miroiu, David, Cioiu, Pardescu, Cocina, Margarit, Netdidi. Rezerve: Popescu, Dumitru, Lupulescu, Bratuianu, Popescu, Vodă. Antrenori: Claudiu Mocioi, Cristi Popescu.


Foto Silviu Boian

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: