Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Sport

Fotbaliştii de la CSM Lugoj au primit gol în prelungiri şi au încheiat la egalitate meciul cu Pandurii II Târgu Jiu

Fotbaliştii de la CSM Lugoj au primit gol în prelungiri şi au încheiat la egalitate meciul cu Pandurii II Târgu Jiu

Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat pe teren propriu în compania formaţiei Pandurii II Târgu Jiu, în etapa cu numărul 25 a Ligii a III-a.

Pe o vreme deloc favorabilă pentru fotbal, în prima repriză nici una dintre echipe nu a găsit drumul spre poartă, nici nu şi-a creat ocazii foarte clare de a marca, la pauză tabela arătând 0-0. Jocul s-a mai animat în partea a doua a lui, CSM Lugoj a fost echipa mai periculoasă, care a avut posesia şi care a reuşit să deschidă scorul în minutul 70 prin Pîntea, un junior promovat de la secţia de fotbal a Clubului Sportiv Şcolar, clasa profesorului Nicolae Cimponeriu.

“Mă bucur că am reuşit să înscriem prin juniorul promovat de la Şcoala Sportivă. Este la primul gol al lui în Liga a III-a, după ce în meciul anterior a înscris Olariu, un alt junior promovat din propria pepinieră. Aceşti sportivi încep încetul cu încetul să confirme şi să profite de şansa care li se oferă”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei CSM Lugoj.

CSM-ul a continuat în nota de dominare şi după marcarea golului. Gruparea lugojeană şi-a creat alte două ocazii periculoase, în urma unui corner şi pe un contraatac periculos pe care portarul echipei adverse a reuşit să-l respingă de pe linia porţii. Dar cum ocaziile se răzbună în fotbal, Pandurii au egalat în prelungiri, la ultima fază a meciului, prin Cocină, după o respingere greşită a defensivei gazdelor. Lipsa capitanului Miculescu, jucător care ar fi dat o mai mare siguranţă apărării, s-a simţit astăzi, acesta fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

“ Am avut şi o absenţă importantă în meciul de astăzi, mă refer la căpitanul Miculescu, care, dacă era în teren, ar fi reprezentat un factor de echilibru defensiv şi cu siguranţă nu am fi fost egalaţi la ultima fază dacă îl aveam pe el în teren”, a precizat Petruescu.

Antrenorul lugojean a adăugat că, după aspectul jocului Lugojul a pierdut două puncte din cauza lipsei de experienţă pe final de meci.

“Un joc pe care l-am controlat aproape în totalitate ca posesie, ca număr de ocazii. Din păcate lipsa de experienţă şi naivitatea noastră pe final de meci ne-au privat de două puncte. Pentru că, după aspectul jocului consider că am pierdut două puncte în partida de astăzi. Dar e bine că suntem la al parulea meci consecutiv în care nu am pierdut. O neatenţie în defensivă în prelungirile partidei a făcut să fim egalaţi”, a afirmat Cosmin Petruescu.

Etapa viitoare CSM Lugoj va juca deplasare, la Corvinul Hunedoara. Meciul se va disputa sâmbătă, 7 mai cu începere de la orele 17.

‘’Sperăm să continuăm seria jocurilor bune începută în urmă cu patru etape şi să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Hunedoara. Nu va fi uşor, dar sunt încrezător în potenţialul echipei noastre. Am arătat o creştere vizibilă de formă, dar mai ales de rezultate”, a încheiat antrenorul formaţiei lugojene.

CSM Lugoj: Rusu, Rotea, Loga, Vlădia, Roşie, Precupanu, Poiana, Mînecan, Dobricean, Olariu, Plescan. Rezerve: Iordache, Dobra, Tătar, Bodocan, Marta,Pîntea, Mardare, Ardelean. Antrenori: Cosmin Petruescu, Claudiu Jivulescu

Pandurii II Târgu Jiu: Opriţa, Celea, Negrescu, Brînzan, Miroiu, David, Cioiu, Pardescu, Cocina, Margarit, Netdidi. Rezerve: Popescu, Dumitru, Lupulescu, Bratuianu, Popescu, Vodă. Antrenori: Claudiu Mocioi, Cristi Popescu.


Foto Silviu Boian

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

stoichescu

Campionatul Naţional de Motocros s-a încheiat. Şase clasări pe podium pentru Moto Extrem Lugoj

Alina Damian27 octombrie 2016
ivan-guidea

Ivan Guidea de la CSM Lugoj se pregăteşte în Rusia pentru Cupa Naţiunilor la lupte libere

Alina Damian27 octombrie 2016
handbal

Handbaliştii de la CSM Lugoj vor primele puncte în acest sezon, într-un meci pe care îl vor disputa pe teren propriu

Alina Damian27 octombrie 2016
foto-4

Foto! Unsprezece sportivi de la Maraton ’93 Lugoj, pe podium la Cupa Ana Lugojana

Alina Damian25 octombrie 2016
volei-1

FOTO! Echipa de volei CSM Lugoj a obţinut primele puncte în acest campionat contra celor de la Unic Piatra Neamţ

Alina Damian24 octombrie 2016
fotbal-6

Foto! Fotbaliştii de la CSM au obţinut un rezultat de egalitate, care duce Lugojul la trei puncte de primul loc

Alina Damian22 octombrie 2016
bologa

CSM Lugoj nu va mai primi niciun ban în acest an de la Consiliul Judeţean

Alina Damian20 octombrie 2016
fotbal 13

Fotbaliştii de la CSM Lugoj vor întâlni Unirea Alba Iulia pe teren propriu

Alina Damian20 octombrie 2016
catalin-mintioan-2

După ce a luptat în Germania, boxerul Cătălin Mintioan dezvăluie lipsurile de la CSM Lugoj

Alina Damian18 octombrie 2016
fotbal 8

Trei puncte importante pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj, obţinute într-o deplasare dificilă

Alina Damian17 octombrie 2016
echipa-a-ii-a-a-lugojului

A treia victorie consecutivă pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II

Alina Damian17 octombrie 2016
handbal

Handbaliştii de la CSM Lugoj, pregătiţi pentru începerea campionatului

Daniel Dancea11 octombrie 2016