Sport

Fotbaliştii de la CSM Lugoj au primit gol în prelungiri şi au încheiat la egalitate meciul cu Pandurii II Târgu Jiu

Fotbaliştii de la CSM Lugoj au primit gol în prelungiri şi au încheiat la egalitate meciul cu Pandurii II Târgu Jiu

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat pe teren propriu în compania formaţiei Pandurii II Târgu Jiu, în etapa cu numărul 25 a Ligii a III-a.

Pe o vreme deloc favorabilă pentru fotbal, în prima repriză nici una dintre echipe nu a găsit drumul spre poartă, nici nu şi-a creat ocazii foarte clare de a marca, la pauză tabela arătând 0-0. Jocul s-a mai animat în partea a doua a lui, CSM Lugoj a fost echipa mai periculoasă, care a avut posesia şi care a reuşit să deschidă scorul în minutul 70 prin Pîntea, un junior promovat de la secţia de fotbal a Clubului Sportiv Şcolar, clasa profesorului Nicolae Cimponeriu.

“Mă bucur că am reuşit să înscriem prin juniorul promovat de la Şcoala Sportivă. Este la primul gol al lui în Liga a III-a, după ce în meciul anterior a înscris Olariu, un alt junior promovat din propria pepinieră. Aceşti sportivi încep încetul cu încetul să confirme şi să profite de şansa care li se oferă”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei CSM Lugoj.

CSM-ul a continuat în nota de dominare şi după marcarea golului. Gruparea lugojeană şi-a creat alte două ocazii periculoase, în urma unui corner şi pe un contraatac periculos pe care portarul echipei adverse a reuşit să-l respingă de pe linia porţii. Dar cum ocaziile se răzbună în fotbal, Pandurii au egalat în prelungiri, la ultima fază a meciului, prin Cocină, după o respingere greşită a defensivei gazdelor. Lipsa capitanului Miculescu, jucător care ar fi dat o mai mare siguranţă apărării, s-a simţit astăzi, acesta fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

“ Am avut şi o absenţă importantă în meciul de astăzi, mă refer la căpitanul Miculescu, care, dacă era în teren, ar fi reprezentat un factor de echilibru defensiv şi cu siguranţă nu am fi fost egalaţi la ultima fază dacă îl aveam pe el în teren”, a precizat Petruescu.

Antrenorul lugojean a adăugat că, după aspectul jocului Lugojul a pierdut două puncte din cauza lipsei de experienţă pe final de meci.

“Un joc pe care l-am controlat aproape în totalitate ca posesie, ca număr de ocazii. Din păcate lipsa de experienţă şi naivitatea noastră pe final de meci ne-au privat de două puncte. Pentru că, după aspectul jocului consider că am pierdut două puncte în partida de astăzi. Dar e bine că suntem la al parulea meci consecutiv în care nu am pierdut. O neatenţie în defensivă în prelungirile partidei a făcut să fim egalaţi”, a afirmat Cosmin Petruescu.

Etapa viitoare CSM Lugoj va juca deplasare, la Corvinul Hunedoara. Meciul se va disputa sâmbătă, 7 mai cu începere de la orele 17.

‘’Sperăm să continuăm seria jocurilor bune începută în urmă cu patru etape şi să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Hunedoara. Nu va fi uşor, dar sunt încrezător în potenţialul echipei noastre. Am arătat o creştere vizibilă de formă, dar mai ales de rezultate”, a încheiat antrenorul formaţiei lugojene.

CSM Lugoj: Rusu, Rotea, Loga, Vlădia, Roşie, Precupanu, Poiana, Mînecan, Dobricean, Olariu, Plescan. Rezerve: Iordache, Dobra, Tătar, Bodocan, Marta,Pîntea, Mardare, Ardelean. Antrenori: Cosmin Petruescu, Claudiu Jivulescu

Pandurii II Târgu Jiu: Opriţa, Celea, Negrescu, Brînzan, Miroiu, David, Cioiu, Pardescu, Cocina, Margarit, Netdidi. Rezerve: Popescu, Dumitru, Lupulescu, Bratuianu, Popescu, Vodă. Antrenori: Claudiu Mocioi, Cristi Popescu.


Foto Silviu Boian

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Cetateanul24 mai 2017

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: