Sport

Fotbaliştii de la CSM Lugoj au ratat în prelungirile partidei şansa de a obţine o victorie mare în deplasare. Ripensia- CSM Lugoj 2-2

Fotbaliştii de la CSM Lugoj au ratat în prelungirile partidei şansa de a obţine o victorie mare în deplasare. Ripensia- CSM Lugoj 2-2

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj, angrenată în campionatul Ligii a III-a, a încheiat la egalitate, scor 2-2 partida desfăşurată în deplasare, la Ripensia, în runda cu numărul trei. După cursul jocului, pentru fotbaliştii clubului lugojean se prefigura o victorie mare, pe terenul unei aspirante la promovarea în al doilea eşalon al fotbalului românesc, având în vedere că în minutul 55 al jocului scorul era de 2-0 pentru CSM. Perspectiva obţinerii tuturor punctelor puse în joc i-a speriat pe final de meci pe elevii lui Cosmin Petruescu şi a intervenit crisparea. Ripensia, o echipă mult mai experimentată a simţit momentul de slăbiciune a Lugojului din ultima parte a meciului şi a profitat, obţinând egalarea in extremis.

În minutul 17, Răzvan Drăgoescu preia cu un adversar în spate în interiorul careului şi şutează din întoarcere pe sub portar, deschizând scorul pentru formaţia lugojeană, rezultat care a rămas pe tabelă la pauză. În minutul 55, Bozean şutează de la marginea careului de 16 metri, mingea fiind uşor deviată peste portarul advers şi dublează avantajul CSM-ului. Cu 15 minute înainte de încheierea timpului regulamentar, Ripensia a redus din diferenţă, printru-un eurogol plasat în vinclu, după un şut de la 25 de metri, al cărui autor a fost Filip. În prelungirile partidei formaţia gazdă a reuşeşte egalarea. Olărescu şutează de la 16 metri, în urma unei nesinconizări în partea centrală a apărării echipei antrenate de Cosmin Petruescu şi aduce un punct nesperat Ripensiei, după cursul jocului.

Echipa lugojeană a jucat ultima parte a meciului în superioritate numerică, după eliminarea lui Briciu de la Ripensia, care a primit două cartonaşe galbene.

“Partea plină a paharului este că am obţinut un rezultat de egalitate în deplasare la o echipă care a spulberat etapa trecută una dintre pretendentele la promovare, Performanţa Ighiu cu scorul de 4-1. Ripensia este la rândul ei o formaţie care nu şi-a ascuns inţenţia de a accede în Liga a II-a.  În aceste condiţii, rezultatul obţinut în această rundă este unul bun. Dacă ne raportăm la modul în care s-a desfăşurat meciul şi la faptul că am avut la un moment dat 2-0 pe tabelă şi am fost egalaţi în prelungirile partidei, putem să ne considerăm oarecum nemulţumiţi de rezultat. Dar cred eu că a fost o partidă foarte frumoasă, deschisă oricărui deznodământ din primul şi până în ultimul minut. Aş vrea să-i felicit pe jucători pentru dăruire, atitudine şi felul în care au abordat acest meci, dar din păcate lipsa de experienţă, în special pe final de joc, ne-a privat de o victorie în deplasare.”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul formaţiei lugojene.

CSM Lugoj a ieşit cu bine dintr-o serie de trei jocuri, dintre care două în deplasare, cu cinci puncte acumulate, în condiţiile în care a întâlnit două dintre echipele care şi-au anunţat intenţia de a promova, Ighiul şi Ripensia. Petruescu apreciază modul în care s-au intergrat în echipă jucătorii noi veniţi, care au marcat cinci din cele şase goluri reuşite de formaţia lugojeană până acum.

“ Este al treilea meci consecutiv în care marcăm câte două goluri. Îmbucurător este şi faptul că noii jucători transeraţi s-au integrat foarte bine în echipă. Bozean are deja trei goluri marcate, Silaghi are o reuşită. De asemenea şi Olariu şi Drăgoescu au reuşit să înscrie câte un gol, în primele trei etape. Din cele şase goluri marcate până în prezent, cinci au ca autori pe jucătorii transferaţi în vară”, a adăugat antrenorul formaţiei lugojene.

Etapa viitoare, CSM-ul are programat un meci pe teren propriu, vineri, 23 septembrie, de la ora 17, în compania formaţiei Şcolar Reşiţa.

CSM Lugoj: Păduraru, Precupanu, Drăghici, Miculescu, Roşie, Olariu, Lazea, Bozean, Livan, Drăgoescu şi Silaghi. Au mai intrat: Rus, Ciubotariu, Marta şi Horcea. Antrenor prinicipal: Cosmin Petruescu. Antrenor secund: Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii: Sorin Micşa.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Cetateanul24 mai 2017

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: