Sport

Fotbaliştii de la CSM Lugoj au ratat în prelungirile partidei şansa de a obţine o victorie mare în deplasare. Ripensia- CSM Lugoj 2-2

Fotbaliştii de la CSM Lugoj au ratat în prelungirile partidei şansa de a obţine o victorie mare în deplasare. Ripensia- CSM Lugoj 2-2

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj, angrenată în campionatul Ligii a III-a, a încheiat la egalitate, scor 2-2 partida desfăşurată în deplasare, la Ripensia, în runda cu numărul trei. După cursul jocului, pentru fotbaliştii clubului lugojean se prefigura o victorie mare, pe terenul unei aspirante la promovarea în al doilea eşalon al fotbalului românesc, având în vedere că în minutul 55 al jocului scorul era de 2-0 pentru CSM. Perspectiva obţinerii tuturor punctelor puse în joc i-a speriat pe final de meci pe elevii lui Cosmin Petruescu şi a intervenit crisparea. Ripensia, o echipă mult mai experimentată a simţit momentul de slăbiciune a Lugojului din ultima parte a meciului şi a profitat, obţinând egalarea in extremis.

În minutul 17, Răzvan Drăgoescu preia cu un adversar în spate în interiorul careului şi şutează din întoarcere pe sub portar, deschizând scorul pentru formaţia lugojeană, rezultat care a rămas pe tabelă la pauză. În minutul 55, Bozean şutează de la marginea careului de 16 metri, mingea fiind uşor deviată peste portarul advers şi dublează avantajul CSM-ului. Cu 15 minute înainte de încheierea timpului regulamentar, Ripensia a redus din diferenţă, printru-un eurogol plasat în vinclu, după un şut de la 25 de metri, al cărui autor a fost Filip. În prelungirile partidei formaţia gazdă a reuşeşte egalarea. Olărescu şutează de la 16 metri, în urma unei nesinconizări în partea centrală a apărării echipei antrenate de Cosmin Petruescu şi aduce un punct nesperat Ripensiei, după cursul jocului.

Echipa lugojeană a jucat ultima parte a meciului în superioritate numerică, după eliminarea lui Briciu de la Ripensia, care a primit două cartonaşe galbene.

“Partea plină a paharului este că am obţinut un rezultat de egalitate în deplasare la o echipă care a spulberat etapa trecută una dintre pretendentele la promovare, Performanţa Ighiu cu scorul de 4-1. Ripensia este la rândul ei o formaţie care nu şi-a ascuns inţenţia de a accede în Liga a II-a.  În aceste condiţii, rezultatul obţinut în această rundă este unul bun. Dacă ne raportăm la modul în care s-a desfăşurat meciul şi la faptul că am avut la un moment dat 2-0 pe tabelă şi am fost egalaţi în prelungirile partidei, putem să ne considerăm oarecum nemulţumiţi de rezultat. Dar cred eu că a fost o partidă foarte frumoasă, deschisă oricărui deznodământ din primul şi până în ultimul minut. Aş vrea să-i felicit pe jucători pentru dăruire, atitudine şi felul în care au abordat acest meci, dar din păcate lipsa de experienţă, în special pe final de joc, ne-a privat de o victorie în deplasare.”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul formaţiei lugojene.

CSM Lugoj a ieşit cu bine dintr-o serie de trei jocuri, dintre care două în deplasare, cu cinci puncte acumulate, în condiţiile în care a întâlnit două dintre echipele care şi-au anunţat intenţia de a promova, Ighiul şi Ripensia. Petruescu apreciază modul în care s-au intergrat în echipă jucătorii noi veniţi, care au marcat cinci din cele şase goluri reuşite de formaţia lugojeană până acum.

“ Este al treilea meci consecutiv în care marcăm câte două goluri. Îmbucurător este şi faptul că noii jucători transeraţi s-au integrat foarte bine în echipă. Bozean are deja trei goluri marcate, Silaghi are o reuşită. De asemenea şi Olariu şi Drăgoescu au reuşit să înscrie câte un gol, în primele trei etape. Din cele şase goluri marcate până în prezent, cinci au ca autori pe jucătorii transferaţi în vară”, a adăugat antrenorul formaţiei lugojene.

Etapa viitoare, CSM-ul are programat un meci pe teren propriu, vineri, 23 septembrie, de la ora 17, în compania formaţiei Şcolar Reşiţa.

CSM Lugoj: Păduraru, Precupanu, Drăghici, Miculescu, Roşie, Olariu, Lazea, Bozean, Livan, Drăgoescu şi Silaghi. Au mai intrat: Rus, Ciubotariu, Marta şi Horcea. Antrenor prinicipal: Cosmin Petruescu. Antrenor secund: Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii: Sorin Micşa.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Fără puncte în Moldova. Voleibalistele de la CSM au fost învinse de Unic Piatra Neamţ

Alina Damian23 ianuarie 2017

Foto! Zece echipe au răspuns prezent la turneul de fotbal în scop caritabil organizat la Lugoj

Alina Damian23 ianuarie 2017

Handbaliştii s-au reunit pentru a pregăti Cupa de Iarnă

Alina Damian20 ianuarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj vor juca în deplasare la Unic Piatra Neamţ primul meci oficial din 2017

Alina Damian20 ianuarie 2017

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: