Autoliv Lugoj

Sport

Fotbaliştii de la CSM Lugoj învinşi în deplasare de FC Hunedoara

Fotbaliştii de la CSM Lugoj învinşi în deplasare de FC Hunedoara

Cetateanul Lugoj

Pauza competiţională, cauzată de decesul jucătorului  Patrick Ekeng de la Dinamo, a scos echipa lugojeană  de fotbal din forma bună în care se afla, când a contabilizat  patru jocuri fără înfrângere.

În etapa a XXVI-a a Ligii a III-a de fotbal, disputată cu o săptămână întârziere, vineri, 13 mai, CSM Lugoj a fost înfinsă de către FC Hunedoara în deplasare cu scorul de 2-1. Soarta partidei a fost pecetluită încă din prima repriză, în care s-au marcat toate cele trei goluri. În ciuda dominării şi posesiei superioare a Lugojului, echipa gazdă a dat dovadă de mai mult pragmatism şi a punctat exact atunci când a fost nevoie.

FC Hunedoara a deschis scorul în minutul 2, prin Bozian, însă acest lucru nu a turnat plumb în picioarele timişenilor, care au avut un gol anulat în minutul 28 pe motiv de offsaid. Previzibila egalare, după cursul jocului, a venit în minutul 35. Marta a fost faultat la marginea careului de 6 metri, arbitrul a fluierat lovitură de la 11 metri, iar Dobricean a adus egalarea. În minutul 45, s-a acordat un nou penalty, de data aceasta în favoarea gazdelor şi Tecsi a stabilit scorul final 2-1 pentru FC Hunedoara.

Paradoxal, cei doi jucători care au marcat pentru victoria gazdelor au fost în trecut în tratative cu CSM Lugoj, însă nu s-au înţeles la partea financiară.

“Cu Bozian am fost şi noi în discuţii vara trecută, însă nu am putut să-i satisfacem pretenţiile financiare, ridicate şi îndreptăţite. La fel s-a întâmplat şi cu Tecsi, care din păcate a optat pentru Hunedoara, o echipă cu un buget mult mai mare decât al nostru şi care şi-a permis să transfere astfel de jucători”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul formaţiei CSM Lugoj.

Repriza a doua a fost dominată de echipa lugojeană, dar fără finalitate pe tabela de marcaj.

“Am făcut un joc bun în deplasare, însă am întâlnit o echipă mult mai experimentată decât a noastră care a gestionat bine singurele oportunităţi pe care le-a avut. Două greşeli în prima repriză care ne-au privat de cele 3 puncte”, a completat Cosmin Petruescu.

CSM Lugoj a avut şi trei jucători indisponibili pentru această partidă, Poiană şi precupan suspendaţi şi Ardelean accidentat.

“Faptul că nu ne-am putut baza pe cei trei jucători nu este o scuză Avem un lot numeros şi cred că am făcut tot ce se putea pentru a ne adjudeca toate cele trei puncte. Dar plătim în continuare tribut lipsei de experienţă în momentele decisive ale partidei. Am întâlnit o echipă mai pragmatică. FC Hunedoara are o experienţă competiţională net superioară nouă , cu jucători care au evoluat în Liga a II-a şi chiar în Prima Ligă. Însă sunt deranjat de rezultat, deoarece după aspectul jocului cred că meritam cel puţin un punct”, a mai spus Petruescu.

Etapa viitoare, care se va desfăşura marţi, 17 mai, de la orele 18, CSM Lugoj va juca pe teren propriu contra echipei Naţional Sebiş, o grupare care şi-a anunţat la începutul campionatului intenţia de a promova.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: