Sport

Fotbaliştii de la CSM Lugoj învinşi în deplasare de FC Hunedoara

Fotbaliştii de la CSM Lugoj învinşi în deplasare de FC Hunedoara

Autoliv

Pauza competiţională, cauzată de decesul jucătorului  Patrick Ekeng de la Dinamo, a scos echipa lugojeană  de fotbal din forma bună în care se afla, când a contabilizat  patru jocuri fără înfrângere.

În etapa a XXVI-a a Ligii a III-a de fotbal, disputată cu o săptămână întârziere, vineri, 13 mai, CSM Lugoj a fost înfinsă de către FC Hunedoara în deplasare cu scorul de 2-1. Soarta partidei a fost pecetluită încă din prima repriză, în care s-au marcat toate cele trei goluri. În ciuda dominării şi posesiei superioare a Lugojului, echipa gazdă a dat dovadă de mai mult pragmatism şi a punctat exact atunci când a fost nevoie.

FC Hunedoara a deschis scorul în minutul 2, prin Bozian, însă acest lucru nu a turnat plumb în picioarele timişenilor, care au avut un gol anulat în minutul 28 pe motiv de offsaid. Previzibila egalare, după cursul jocului, a venit în minutul 35. Marta a fost faultat la marginea careului de 6 metri, arbitrul a fluierat lovitură de la 11 metri, iar Dobricean a adus egalarea. În minutul 45, s-a acordat un nou penalty, de data aceasta în favoarea gazdelor şi Tecsi a stabilit scorul final 2-1 pentru FC Hunedoara.

Paradoxal, cei doi jucători care au marcat pentru victoria gazdelor au fost în trecut în tratative cu CSM Lugoj, însă nu s-au înţeles la partea financiară.

“Cu Bozian am fost şi noi în discuţii vara trecută, însă nu am putut să-i satisfacem pretenţiile financiare, ridicate şi îndreptăţite. La fel s-a întâmplat şi cu Tecsi, care din păcate a optat pentru Hunedoara, o echipă cu un buget mult mai mare decât al nostru şi care şi-a permis să transfere astfel de jucători”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul formaţiei CSM Lugoj.

Repriza a doua a fost dominată de echipa lugojeană, dar fără finalitate pe tabela de marcaj.

“Am făcut un joc bun în deplasare, însă am întâlnit o echipă mult mai experimentată decât a noastră care a gestionat bine singurele oportunităţi pe care le-a avut. Două greşeli în prima repriză care ne-au privat de cele 3 puncte”, a completat Cosmin Petruescu.

CSM Lugoj a avut şi trei jucători indisponibili pentru această partidă, Poiană şi precupan suspendaţi şi Ardelean accidentat.

“Faptul că nu ne-am putut baza pe cei trei jucători nu este o scuză Avem un lot numeros şi cred că am făcut tot ce se putea pentru a ne adjudeca toate cele trei puncte. Dar plătim în continuare tribut lipsei de experienţă în momentele decisive ale partidei. Am întâlnit o echipă mai pragmatică. FC Hunedoara are o experienţă competiţională net superioară nouă , cu jucători care au evoluat în Liga a II-a şi chiar în Prima Ligă. Însă sunt deranjat de rezultat, deoarece după aspectul jocului cred că meritam cel puţin un punct”, a mai spus Petruescu.

Etapa viitoare, care se va desfăşura marţi, 17 mai, de la orele 18, CSM Lugoj va juca pe teren propriu contra echipei Naţional Sebiş, o grupare care şi-a anunţat la începutul campionatului intenţia de a promova.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017

CSM Lugoj, duel acasă cu CSM Bucureşti. Lugojenii, aşteptaţi să-şi încurajeze favoritele

Daniel Groza10 aprilie 2017

Călin Dobra repune printre priorităţi pista de canotaj de 2 milioane de euro, de la Surduc

Daniel Groza7 aprilie 2017

Limanul se pregăteşte de o nouă ediţie Bike Race. Sunt aşteptaţi peste 500 de concurenţi, din toată ţara

Daniel Groza6 aprilie 2017

Lugojenii, aşteptaţi din nou la un meci tare de volei. Vine campioana!

Daniel Groza4 aprilie 2017

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: