Sport

Fotbaliştii de la CSM Lugoj învinşi în deplasare de FC Hunedoara

Fotbaliştii de la CSM Lugoj învinşi în deplasare de FC Hunedoara

Cetateanul Lugoj

Pauza competiţională, cauzată de decesul jucătorului  Patrick Ekeng de la Dinamo, a scos echipa lugojeană  de fotbal din forma bună în care se afla, când a contabilizat  patru jocuri fără înfrângere.

În etapa a XXVI-a a Ligii a III-a de fotbal, disputată cu o săptămână întârziere, vineri, 13 mai, CSM Lugoj a fost înfinsă de către FC Hunedoara în deplasare cu scorul de 2-1. Soarta partidei a fost pecetluită încă din prima repriză, în care s-au marcat toate cele trei goluri. În ciuda dominării şi posesiei superioare a Lugojului, echipa gazdă a dat dovadă de mai mult pragmatism şi a punctat exact atunci când a fost nevoie.

FC Hunedoara a deschis scorul în minutul 2, prin Bozian, însă acest lucru nu a turnat plumb în picioarele timişenilor, care au avut un gol anulat în minutul 28 pe motiv de offsaid. Previzibila egalare, după cursul jocului, a venit în minutul 35. Marta a fost faultat la marginea careului de 6 metri, arbitrul a fluierat lovitură de la 11 metri, iar Dobricean a adus egalarea. În minutul 45, s-a acordat un nou penalty, de data aceasta în favoarea gazdelor şi Tecsi a stabilit scorul final 2-1 pentru FC Hunedoara.

Paradoxal, cei doi jucători care au marcat pentru victoria gazdelor au fost în trecut în tratative cu CSM Lugoj, însă nu s-au înţeles la partea financiară.

“Cu Bozian am fost şi noi în discuţii vara trecută, însă nu am putut să-i satisfacem pretenţiile financiare, ridicate şi îndreptăţite. La fel s-a întâmplat şi cu Tecsi, care din păcate a optat pentru Hunedoara, o echipă cu un buget mult mai mare decât al nostru şi care şi-a permis să transfere astfel de jucători”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul formaţiei CSM Lugoj.

Repriza a doua a fost dominată de echipa lugojeană, dar fără finalitate pe tabela de marcaj.

“Am făcut un joc bun în deplasare, însă am întâlnit o echipă mult mai experimentată decât a noastră care a gestionat bine singurele oportunităţi pe care le-a avut. Două greşeli în prima repriză care ne-au privat de cele 3 puncte”, a completat Cosmin Petruescu.

CSM Lugoj a avut şi trei jucători indisponibili pentru această partidă, Poiană şi precupan suspendaţi şi Ardelean accidentat.

“Faptul că nu ne-am putut baza pe cei trei jucători nu este o scuză Avem un lot numeros şi cred că am făcut tot ce se putea pentru a ne adjudeca toate cele trei puncte. Dar plătim în continuare tribut lipsei de experienţă în momentele decisive ale partidei. Am întâlnit o echipă mai pragmatică. FC Hunedoara are o experienţă competiţională net superioară nouă , cu jucători care au evoluat în Liga a II-a şi chiar în Prima Ligă. Însă sunt deranjat de rezultat, deoarece după aspectul jocului cred că meritam cel puţin un punct”, a mai spus Petruescu.

Etapa viitoare, care se va desfăşura marţi, 17 mai, de la orele 18, CSM Lugoj va juca pe teren propriu contra echipei Naţional Sebiş, o grupare care şi-a anunţat la începutul campionatului intenţia de a promova.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Foto! Şcoala Gimnazială Ştiuca va reprezenta zona Lugoj la faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar, la fotbal

Alina Damian9 decembrie 2016

Boxerii lugojeni vor participa la “Cupa Revoluţiei”, o gală cu participare internaţională

Alina Damian8 decembrie 2016

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016