Sport

Fotbaliştii de la CSM Lugoj vor întâlni Unirea Alba Iulia pe teren propriu

Fotbaliştii de la CSM Lugoj vor întâlni Unirea Alba Iulia pe teren propriu

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj va juca pe teren propriu în etapa a opta a Ligii a III în compania formaţiei Unirea Alba Iulia. Meciul va avea loc vineri, 21 octombrie de la ora 15 pe Stadionul Tineretului.

Fotbaliştii pregătiţi de Cosmin Petruescu pornesc cu un moral bun, după victoria obţinută etapa trecută în deplasarea de la Lunca Teuz Cernei, cu scorul de 2-1 şi au ca obiectiv în etapa desfăşurată pe teren propriu obţinerea tuturor celor trei puncte puse în joc pentru a-şi consolida poziţia a treia în clasament sau poate chiar a mai urca un loc dacă jocul rezultatelor le va fi favorabil.

Partida din această rundă nu va fi deloc una uşoară. CSM Lugoj va întâlni o echipă cu tradiţie în fotbalul românesc, cu multe prezenţe în Liga I şi Liga a II-a, dar care în prezent s-a orientat spre creşterea de tineri jucători. Unirea Alba Iulia este o echipă incomodă şi imprevizibilă, care a pierdut multe puncte în meciurile pe teren propriu, dar care a avut rezultate pozitive în deplasare, fiind neînvinsă pe teren străin.  De cealaltă parte, CSM Lugoj, într-un clasament neoficial al meciurilor disputate în deplasare în acest tur de campionat, este lider cu 10 puncte obţinute din 12 posibile.

“Unirea Alba Iulia este o echipă omogenă, care joacă de mult timp împreună şi încearcă o reconstrucţie a echipei în jurul unor fotbalişti cu experienţă. Mă refer aici la Ştefan Mardare, Mircea Oprea şi Ciprian Sălagea. Aceştia au activat la nivelul Primei Ligi. Vom întâlni o echipă incomodă, care în urmă cu două etape au furnizat prima surpriză a campionatului, reuşind să învingă la liderul seriei în acel moment, Naţional Sebiş chiar la el acasă. Au mai câştigat fără drept de apel la Becicherec, mai au un rezultat de egalitate la Poli, o echipă neînvinsă în deplasare. Alba Iulia pune mult accent pe faza defensivă şi este foarte bine organizată în acest compartiment. Dar obiectivul nostru este obţinerea tuturor celor trei puncte. Nici nu concepem să nu obţinem victoria, deşi problemele noastre au fost în special în meciurile de pe teren propriu”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei de fotbal CSM Lugoj.

Nici pentru această partidă Cosmin Petruescu nu se poate baza pe o serie de jucători importanţi, însă crede că cei care îi vor înlocui îşi vor face datoria şi se vor putea ridica la nivelul aşteptărilor. Nu vor putea intra pe teren Silaghi, Mărmăneanu, Horcea şi Drăghici. Primii doi şi-au reluat antrenamentele, dar urmează un program separat de pregătire, Drăghici este indisponibil pentru cumul de cartonaşe galbene, iar Horcea îşi ispăşeşte ultima etapă de suspendare după cartonaşul roşu primit în meciul de la UTA II.

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. SANDU

    20 octombrie 2016 at 23:45

    LUGOJUL ARE IN ACEST MOMENT O ECHIPA BUNA.CINE A ADUS JUCATORII ASTIA SE PRICEPE LA FOTBAL.MA MIR CA S-A REUSIT TRANSFERURI BUNE.CU SALARII LA ZI,NU PIERD MAI MULT DE 2-3 MECIURI IN TOT CAMPIONATUL. DACA NICI ACUM NU ESTE BINE ATUNCI CAND? SPER SA SE REZOLVE PROBLEMELE PENTRU CA E PACAT SA MUNCESTI SI SA NU AI UN BAN IN BUZUNAR,SA TE TINA PARINTII,SA FACI DATORII SI SA NU POTI SA LE ACHITI LA TIMP.ALTA PROBLEMA ESTE STADIONUL,ARATA JALNIC.GROPI,GARDUL CE IMPREJMUIESTE TERENUL CADE AZI SAU MAINE,TRIBUNA 2 ARATA RAU.NU S-A FACUT NIMIC DE MULTA VREME.SE OBSERVA DIN AVION DEZINTERES PENTRU FOTBAL,IAR LUGOJENII DORESC SA VINA LA STADION CU PLACERE.DOMNU PRIMAR A SPUS CA NU DESFINTEAZA FOTBALUL,NU POATE SA PACALEASCA UN ORAS INTREG,SA POATA IESI IN ORAS DEMN DUPA MANDAT.HAI LUGOJUL!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Foto! Şcoala Gimnazială Ştiuca va reprezenta zona Lugoj la faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar, la fotbal

Alina Damian9 decembrie 2016

Boxerii lugojeni vor participa la “Cupa Revoluţiei”, o gală cu participare internaţională

Alina Damian8 decembrie 2016

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016