Sport

Fotbaliştii de la CSM Lugoj vor întâlni Unirea Alba Iulia pe teren propriu

Fotbaliştii de la CSM Lugoj vor întâlni Unirea Alba Iulia pe teren propriu

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj va juca pe teren propriu în etapa a opta a Ligii a III în compania formaţiei Unirea Alba Iulia. Meciul va avea loc vineri, 21 octombrie de la ora 15 pe Stadionul Tineretului.

Fotbaliştii pregătiţi de Cosmin Petruescu pornesc cu un moral bun, după victoria obţinută etapa trecută în deplasarea de la Lunca Teuz Cernei, cu scorul de 2-1 şi au ca obiectiv în etapa desfăşurată pe teren propriu obţinerea tuturor celor trei puncte puse în joc pentru a-şi consolida poziţia a treia în clasament sau poate chiar a mai urca un loc dacă jocul rezultatelor le va fi favorabil.

Partida din această rundă nu va fi deloc una uşoară. CSM Lugoj va întâlni o echipă cu tradiţie în fotbalul românesc, cu multe prezenţe în Liga I şi Liga a II-a, dar care în prezent s-a orientat spre creşterea de tineri jucători. Unirea Alba Iulia este o echipă incomodă şi imprevizibilă, care a pierdut multe puncte în meciurile pe teren propriu, dar care a avut rezultate pozitive în deplasare, fiind neînvinsă pe teren străin.  De cealaltă parte, CSM Lugoj, într-un clasament neoficial al meciurilor disputate în deplasare în acest tur de campionat, este lider cu 10 puncte obţinute din 12 posibile.

“Unirea Alba Iulia este o echipă omogenă, care joacă de mult timp împreună şi încearcă o reconstrucţie a echipei în jurul unor fotbalişti cu experienţă. Mă refer aici la Ştefan Mardare, Mircea Oprea şi Ciprian Sălagea. Aceştia au activat la nivelul Primei Ligi. Vom întâlni o echipă incomodă, care în urmă cu două etape au furnizat prima surpriză a campionatului, reuşind să învingă la liderul seriei în acel moment, Naţional Sebiş chiar la el acasă. Au mai câştigat fără drept de apel la Becicherec, mai au un rezultat de egalitate la Poli, o echipă neînvinsă în deplasare. Alba Iulia pune mult accent pe faza defensivă şi este foarte bine organizată în acest compartiment. Dar obiectivul nostru este obţinerea tuturor celor trei puncte. Nici nu concepem să nu obţinem victoria, deşi problemele noastre au fost în special în meciurile de pe teren propriu”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei de fotbal CSM Lugoj.

Nici pentru această partidă Cosmin Petruescu nu se poate baza pe o serie de jucători importanţi, însă crede că cei care îi vor înlocui îşi vor face datoria şi se vor putea ridica la nivelul aşteptărilor. Nu vor putea intra pe teren Silaghi, Mărmăneanu, Horcea şi Drăghici. Primii doi şi-au reluat antrenamentele, dar urmează un program separat de pregătire, Drăghici este indisponibil pentru cumul de cartonaşe galbene, iar Horcea îşi ispăşeşte ultima etapă de suspendare după cartonaşul roşu primit în meciul de la UTA II.

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. SANDU

    20 octombrie 2016 at 23:45

    LUGOJUL ARE IN ACEST MOMENT O ECHIPA BUNA.CINE A ADUS JUCATORII ASTIA SE PRICEPE LA FOTBAL.MA MIR CA S-A REUSIT TRANSFERURI BUNE.CU SALARII LA ZI,NU PIERD MAI MULT DE 2-3 MECIURI IN TOT CAMPIONATUL. DACA NICI ACUM NU ESTE BINE ATUNCI CAND? SPER SA SE REZOLVE PROBLEMELE PENTRU CA E PACAT SA MUNCESTI SI SA NU AI UN BAN IN BUZUNAR,SA TE TINA PARINTII,SA FACI DATORII SI SA NU POTI SA LE ACHITI LA TIMP.ALTA PROBLEMA ESTE STADIONUL,ARATA JALNIC.GROPI,GARDUL CE IMPREJMUIESTE TERENUL CADE AZI SAU MAINE,TRIBUNA 2 ARATA RAU.NU S-A FACUT NIMIC DE MULTA VREME.SE OBSERVA DIN AVION DEZINTERES PENTRU FOTBAL,IAR LUGOJENII DORESC SA VINA LA STADION CU PLACERE.DOMNU PRIMAR A SPUS CA NU DESFINTEAZA FOTBALUL,NU POATE SA PACALEASCA UN ORAS INTREG,SA POATA IESI IN ORAS DEMN DUPA MANDAT.HAI LUGOJUL!

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017

CSM Lugoj, duel acasă cu CSM Bucureşti. Lugojenii, aşteptaţi să-şi încurajeze favoritele

Daniel Groza10 aprilie 2017

Călin Dobra repune printre priorităţi pista de canotaj de 2 milioane de euro, de la Surduc

Daniel Groza7 aprilie 2017

Limanul se pregăteşte de o nouă ediţie Bike Race. Sunt aşteptaţi peste 500 de concurenţi, din toată ţara

Daniel Groza6 aprilie 2017

Lugojenii, aşteptaţi din nou la un meci tare de volei. Vine campioana!

Daniel Groza4 aprilie 2017

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: