Sport

Fotbaliştii lugojeni, învinşi de Ghiroda în prelungiri în Cupa României

Fotbaliştii lugojeni, învinşi de Ghiroda în prelungiri în Cupa României

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj a pierdut cu 4-2 meciul din Cupa României, în deplasare, în faţa Ghirodei, echipă care anul trecut s-a luptat pentru promovare în Liga a IV-a Timiş. La finalul celor 90 de minute regulamentare de joc scorul a fost egal, 2-2, pentru Lugoj reuşind dubla Dan Silaghi. Au urmat două reprize de câte 15 minute de prelungiri, în care gazdele au reuşit să înscrie de două ori, unul dintre goluri fiind marcat din 11 metri şi şi-au adjudecat victoria.

Deşi grupare lugojeană a întâlnit o echipă de Liga a IV-a, Ghiroda a avut în componenţă o serie de jucători cu experienţă în primele două ligi ale ţării. Este vorba despre Leo Naidin, un fotbalist de 34 de ani care a jucat la Poli Timişoara şi Dinamo Bucureşti. De asemenea, Florin Dochiţa şi Ema Pătraşcu, jucători cu foarte multe meciuri în Liga a II-a.  CSM Lugoj a fost dezavantajată şi de regulament, în condiţiile în care a fost nevoită să joace cu trei jucători sub 19 ani, întrucât este echipă de Liga a III-a, spre deosebire de gazde, care au putut să alinieze o formaţie mult mai experimentată.

Lugojul a suferit şi la capitolul omogenizare, având foarte mulţi jucători noi în lot. În plus, unii fotbalişti nu au putut evolua, fiind menajaţi din cauza unor probleme medicale, iar alţii nu şi-au rezolvat încă situaţia contractuală. Aici se înscriu Miculescu, Bozean, Lazea şi Drăgoescu.

“Cred că este un rezultat nemeritat după aspectul partidei, dar asta contează mai puţin. În astfel de meciuri eliminatorii important este rezultatul, nu jocul. Noi am punctat mai mult la impresia artistică, în timp ce gazdele au fost mai pragmatice. Am fost puţin naivi în defensivă, iar acest lucru ne-a costat. Încă suferim la capitolul relaţii de joc. Avem în lot foarte mulţi jucători tineri şi noi şi nu am insistat foarte mult pe partea tactică, pentru nu am avut timpul necesar. Suntem în plină perioadă de acumulări fizice şi sunt convins că după ce vom închia această perioadă vom avea timp să lucrăm şi la relaţiile de joc. Din păcate pentru noi nu am reuşit să câştigăm şi să trecem în turul următor în Cupa României, motiv pentru care ne vom vedea în continuare liniştiţi de planul de pregătire gândit la început”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei CSM Lugoj.

Lugojenii vor juca următorul meci amical sâmbătă, de la ora 11, în deplasare la Şcolar Reşiţa, echipă angrenată, la fel ca şi CSM Lugoj, în Liga a III-a.

“Odată cu acest meci putem considera încheiată această perioadă de pregătire fizică şi vom pune mai mult accent pe partea tehnico-tactică”, a subliniat Petruescu.

CSM Lugoj a început în următoarea formulă: Păduraru, Precupanu, Ciobanu, Horcea, Roşie, Olariu, Ciobotariu, Livan, Marta, Rus şi Silaghi. Au mai intrat: Botochi, Sărăcin şi Loga.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017

VIDEO – Lacul Surduc e bocnă! Stoichescu a făcut drifturi cu o maşină de peste 2,5 tone

Daniel Groza9 ianuarie 2017

Simion Moatăr, noul director al CSŞ Lugoj: “Vrem să rămânem în elita cluburilor sportive şcolare din România”

Alina Damian6 ianuarie 2017

Echipa de volei nu a făcut niciun transfer în pauza competiţională. “Încercăm să ne menţinem în zona mediană a clasamentului”

Alina Damian4 ianuarie 2017

Clubul Sportiv Municipal Lugoj a intrat în noul an cu datorii de 250 de mii de lei către sportivi, furnizori şi bugetul de stat

Alina Damian4 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: