Sport

Fotbaliştii lugojeni, învinşi de Ghiroda în prelungiri în Cupa României

Fotbaliştii lugojeni, învinşi de Ghiroda în prelungiri în Cupa României

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj a pierdut cu 4-2 meciul din Cupa României, în deplasare, în faţa Ghirodei, echipă care anul trecut s-a luptat pentru promovare în Liga a IV-a Timiş. La finalul celor 90 de minute regulamentare de joc scorul a fost egal, 2-2, pentru Lugoj reuşind dubla Dan Silaghi. Au urmat două reprize de câte 15 minute de prelungiri, în care gazdele au reuşit să înscrie de două ori, unul dintre goluri fiind marcat din 11 metri şi şi-au adjudecat victoria.

Deşi grupare lugojeană a întâlnit o echipă de Liga a IV-a, Ghiroda a avut în componenţă o serie de jucători cu experienţă în primele două ligi ale ţării. Este vorba despre Leo Naidin, un fotbalist de 34 de ani care a jucat la Poli Timişoara şi Dinamo Bucureşti. De asemenea, Florin Dochiţa şi Ema Pătraşcu, jucători cu foarte multe meciuri în Liga a II-a.  CSM Lugoj a fost dezavantajată şi de regulament, în condiţiile în care a fost nevoită să joace cu trei jucători sub 19 ani, întrucât este echipă de Liga a III-a, spre deosebire de gazde, care au putut să alinieze o formaţie mult mai experimentată.

Lugojul a suferit şi la capitolul omogenizare, având foarte mulţi jucători noi în lot. În plus, unii fotbalişti nu au putut evolua, fiind menajaţi din cauza unor probleme medicale, iar alţii nu şi-au rezolvat încă situaţia contractuală. Aici se înscriu Miculescu, Bozean, Lazea şi Drăgoescu.

“Cred că este un rezultat nemeritat după aspectul partidei, dar asta contează mai puţin. În astfel de meciuri eliminatorii important este rezultatul, nu jocul. Noi am punctat mai mult la impresia artistică, în timp ce gazdele au fost mai pragmatice. Am fost puţin naivi în defensivă, iar acest lucru ne-a costat. Încă suferim la capitolul relaţii de joc. Avem în lot foarte mulţi jucători tineri şi noi şi nu am insistat foarte mult pe partea tactică, pentru nu am avut timpul necesar. Suntem în plină perioadă de acumulări fizice şi sunt convins că după ce vom închia această perioadă vom avea timp să lucrăm şi la relaţiile de joc. Din păcate pentru noi nu am reuşit să câştigăm şi să trecem în turul următor în Cupa României, motiv pentru care ne vom vedea în continuare liniştiţi de planul de pregătire gândit la început”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei CSM Lugoj.

Lugojenii vor juca următorul meci amical sâmbătă, de la ora 11, în deplasare la Şcolar Reşiţa, echipă angrenată, la fel ca şi CSM Lugoj, în Liga a III-a.

“Odată cu acest meci putem considera încheiată această perioadă de pregătire fizică şi vom pune mai mult accent pe partea tehnico-tactică”, a subliniat Petruescu.

CSM Lugoj a început în următoarea formulă: Păduraru, Precupanu, Ciobanu, Horcea, Roşie, Olariu, Ciobotariu, Livan, Marta, Rus şi Silaghi. Au mai intrat: Botochi, Sărăcin şi Loga.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Cetateanul24 mai 2017

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: