Autoliv Lugoj

Sport

Fotbaliştii lugojeni, învinşi de Ghiroda în prelungiri în Cupa României

Fotbaliştii lugojeni, învinşi de Ghiroda în prelungiri în Cupa României

Business Strategist

Echipa de fotbal CSM Lugoj a pierdut cu 4-2 meciul din Cupa României, în deplasare, în faţa Ghirodei, echipă care anul trecut s-a luptat pentru promovare în Liga a IV-a Timiş. La finalul celor 90 de minute regulamentare de joc scorul a fost egal, 2-2, pentru Lugoj reuşind dubla Dan Silaghi. Au urmat două reprize de câte 15 minute de prelungiri, în care gazdele au reuşit să înscrie de două ori, unul dintre goluri fiind marcat din 11 metri şi şi-au adjudecat victoria.

Deşi grupare lugojeană a întâlnit o echipă de Liga a IV-a, Ghiroda a avut în componenţă o serie de jucători cu experienţă în primele două ligi ale ţării. Este vorba despre Leo Naidin, un fotbalist de 34 de ani care a jucat la Poli Timişoara şi Dinamo Bucureşti. De asemenea, Florin Dochiţa şi Ema Pătraşcu, jucători cu foarte multe meciuri în Liga a II-a.  CSM Lugoj a fost dezavantajată şi de regulament, în condiţiile în care a fost nevoită să joace cu trei jucători sub 19 ani, întrucât este echipă de Liga a III-a, spre deosebire de gazde, care au putut să alinieze o formaţie mult mai experimentată.

Lugojul a suferit şi la capitolul omogenizare, având foarte mulţi jucători noi în lot. În plus, unii fotbalişti nu au putut evolua, fiind menajaţi din cauza unor probleme medicale, iar alţii nu şi-au rezolvat încă situaţia contractuală. Aici se înscriu Miculescu, Bozean, Lazea şi Drăgoescu.

“Cred că este un rezultat nemeritat după aspectul partidei, dar asta contează mai puţin. În astfel de meciuri eliminatorii important este rezultatul, nu jocul. Noi am punctat mai mult la impresia artistică, în timp ce gazdele au fost mai pragmatice. Am fost puţin naivi în defensivă, iar acest lucru ne-a costat. Încă suferim la capitolul relaţii de joc. Avem în lot foarte mulţi jucători tineri şi noi şi nu am insistat foarte mult pe partea tactică, pentru nu am avut timpul necesar. Suntem în plină perioadă de acumulări fizice şi sunt convins că după ce vom închia această perioadă vom avea timp să lucrăm şi la relaţiile de joc. Din păcate pentru noi nu am reuşit să câştigăm şi să trecem în turul următor în Cupa României, motiv pentru care ne vom vedea în continuare liniştiţi de planul de pregătire gândit la început”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei CSM Lugoj.

Lugojenii vor juca următorul meci amical sâmbătă, de la ora 11, în deplasare la Şcolar Reşiţa, echipă angrenată, la fel ca şi CSM Lugoj, în Liga a III-a.

“Odată cu acest meci putem considera încheiată această perioadă de pregătire fizică şi vom pune mai mult accent pe partea tehnico-tactică”, a subliniat Petruescu.

CSM Lugoj a început în următoarea formulă: Păduraru, Precupanu, Ciobanu, Horcea, Roşie, Olariu, Ciobotariu, Livan, Marta, Rus şi Silaghi. Au mai intrat: Botochi, Sărăcin şi Loga.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: