Autoliv Lugoj

Sport

Fotbaliştii lugojeni, învinşi pe teren propriu de lanterna roşie

Fotbaliştii lugojeni, învinşi pe teren propriu de lanterna roşie

Business Strategist

Echipa de fotbal CSM Lugoj a pierdut cu scorul de 1-2 meciul de pe teren propriu, în compania ultimei clasate, CS Milenium Giarmata, partidă care a contat pentru etapa a XIX-a a Ligii a III a.

Meciul a început într-un ritm lent, fără ocazii de nicio parte, doar cu o dominare sterilă a gazdelor şi cu faze care s-au încheiat în preajma careului de 16 metri. După perioada de tatonare, lugojenii au început să prinda curaj, inregistrând  mai multe acţiuni spre poartă, însă finalizarea a lăsat de dorit, balonul ajungând de fiecare dată în braţele portarului advers.

Pe fondul dominării formaţiei din Lugoj a venit şi deschiderea scorului. Mai precis, în minutul 28 Eugen Miculescu a înscris în urma unei lovituri de la colţul terenului. Replica oaspeţilor nu s-a lasat mult asteptată. În minutul 40 Stefan Blănaru a trimis o torpilă care a lovit bara transversală a porţii aparate de Rusu, iar la lugojenii au intrat la pauză cu un avantaj minim.

După marcarea golului, acţiunile ofensive ale CSM-ului s-au diminuat considerabil, iar în a II-a repriză formaţia oaspete a profitat din plin de acest lucru. CS Millenium Giarmata s-a întors cu totul o altă echipă de la vestiare şi a reusit egalarea în minutul 56, golul fiind marcat de jucătorul cu numărul 20, Stefan Blănaru, printr-o lovitură de cap din interiorul careului de 16 metri.

Simţind ca pot să obţină mai mult din această partidă, oaspeţii au fost mai periculoşi după egalare şi au obţinut un penalty în minutul 65, executat ca la carte de acelaşi număr 20, Blanaru, care a şi stabilit scorul final, CSM Lugoj-CS Millenium Giarmata 1-2.

Etapele viitoare echipa lugojeana va avea parte de două deplasări dificile, în 9 aprilie la Cugir, apoi la Motru, urmatoarea întâlnire cu proprii suporteri urmând să aibă loc abia în 20 aprilie, cand este programată  etapa intermediară  în compania formaţiei din Filiaşi.

CSM Lugoj: Octavian Rusu, Eugen Miculescu, Cosmin Loga, Cosmin Mînecan, Bogdan Plescan, Raluan Dobricean, Cătălin Pintea, Sergiu Precupanu, Eduard Olariu, Graţian Tătar, Cristian Poiana. Rezerve: Sorin Micşa, Claudiu Ardelean, Denis Vînătu, Alexandru Bodochi, Beniamin Dobra, Ioan Tudic, Petrică Stoichescu. Antrenor: Cosmin Petruescu.

CS Millenium Giarmata: Darius Luca, Claudiu Mihălceanu, Artimon Roberto Cristian, Eduard Soare, Adrian Petri, Ştefan Blănaru, Andrei Dumiter, Romică Corlăteanu, Mihai Olariu, Diara Abdoulaye, Patriam Trifu. Rezerve: Nicolae Maşniţă, Vlad Nicoară, Sebastian Stoica, Florin Olariu, Radu Domsa, Nicolae Gaiţă, Razvan Leuca. Antrenor: Sorin Badea.

Foto:Sergiu Boian

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: