Sport

Fotbaliştii lugojeni, învinşi pe teren propriu de lanterna roşie

Fotbaliştii lugojeni, învinşi pe teren propriu de lanterna roşie

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj a pierdut cu scorul de 1-2 meciul de pe teren propriu, în compania ultimei clasate, CS Milenium Giarmata, partidă care a contat pentru etapa a XIX-a a Ligii a III a.

Meciul a început într-un ritm lent, fără ocazii de nicio parte, doar cu o dominare sterilă a gazdelor şi cu faze care s-au încheiat în preajma careului de 16 metri. După perioada de tatonare, lugojenii au început să prinda curaj, inregistrând  mai multe acţiuni spre poartă, însă finalizarea a lăsat de dorit, balonul ajungând de fiecare dată în braţele portarului advers.

Pe fondul dominării formaţiei din Lugoj a venit şi deschiderea scorului. Mai precis, în minutul 28 Eugen Miculescu a înscris în urma unei lovituri de la colţul terenului. Replica oaspeţilor nu s-a lasat mult asteptată. În minutul 40 Stefan Blănaru a trimis o torpilă care a lovit bara transversală a porţii aparate de Rusu, iar la lugojenii au intrat la pauză cu un avantaj minim.

După marcarea golului, acţiunile ofensive ale CSM-ului s-au diminuat considerabil, iar în a II-a repriză formaţia oaspete a profitat din plin de acest lucru. CS Millenium Giarmata s-a întors cu totul o altă echipă de la vestiare şi a reusit egalarea în minutul 56, golul fiind marcat de jucătorul cu numărul 20, Stefan Blănaru, printr-o lovitură de cap din interiorul careului de 16 metri.

Simţind ca pot să obţină mai mult din această partidă, oaspeţii au fost mai periculoşi după egalare şi au obţinut un penalty în minutul 65, executat ca la carte de acelaşi număr 20, Blanaru, care a şi stabilit scorul final, CSM Lugoj-CS Millenium Giarmata 1-2.

Etapele viitoare echipa lugojeana va avea parte de două deplasări dificile, în 9 aprilie la Cugir, apoi la Motru, urmatoarea întâlnire cu proprii suporteri urmând să aibă loc abia în 20 aprilie, cand este programată  etapa intermediară  în compania formaţiei din Filiaşi.

CSM Lugoj: Octavian Rusu, Eugen Miculescu, Cosmin Loga, Cosmin Mînecan, Bogdan Plescan, Raluan Dobricean, Cătălin Pintea, Sergiu Precupanu, Eduard Olariu, Graţian Tătar, Cristian Poiana. Rezerve: Sorin Micşa, Claudiu Ardelean, Denis Vînătu, Alexandru Bodochi, Beniamin Dobra, Ioan Tudic, Petrică Stoichescu. Antrenor: Cosmin Petruescu.

CS Millenium Giarmata: Darius Luca, Claudiu Mihălceanu, Artimon Roberto Cristian, Eduard Soare, Adrian Petri, Ştefan Blănaru, Andrei Dumiter, Romică Corlăteanu, Mihai Olariu, Diara Abdoulaye, Patriam Trifu. Rezerve: Nicolae Maşniţă, Vlad Nicoară, Sebastian Stoica, Florin Olariu, Radu Domsa, Nicolae Gaiţă, Razvan Leuca. Antrenor: Sorin Badea.

Foto:Sergiu Boian

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017

Au început înscrierile pentru Liman Bike Race, cel mai tare concurs de mountain-bike de lângă Lugoj

Cetateanul3 mai 2017

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: