Sport

Fotbaliştii lugojeni, învinşi pe teren propriu de lanterna roşie

Fotbaliştii lugojeni, învinşi pe teren propriu de lanterna roşie

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj a pierdut cu scorul de 1-2 meciul de pe teren propriu, în compania ultimei clasate, CS Milenium Giarmata, partidă care a contat pentru etapa a XIX-a a Ligii a III a.

Meciul a început într-un ritm lent, fără ocazii de nicio parte, doar cu o dominare sterilă a gazdelor şi cu faze care s-au încheiat în preajma careului de 16 metri. După perioada de tatonare, lugojenii au început să prinda curaj, inregistrând  mai multe acţiuni spre poartă, însă finalizarea a lăsat de dorit, balonul ajungând de fiecare dată în braţele portarului advers.

Pe fondul dominării formaţiei din Lugoj a venit şi deschiderea scorului. Mai precis, în minutul 28 Eugen Miculescu a înscris în urma unei lovituri de la colţul terenului. Replica oaspeţilor nu s-a lasat mult asteptată. În minutul 40 Stefan Blănaru a trimis o torpilă care a lovit bara transversală a porţii aparate de Rusu, iar la lugojenii au intrat la pauză cu un avantaj minim.

După marcarea golului, acţiunile ofensive ale CSM-ului s-au diminuat considerabil, iar în a II-a repriză formaţia oaspete a profitat din plin de acest lucru. CS Millenium Giarmata s-a întors cu totul o altă echipă de la vestiare şi a reusit egalarea în minutul 56, golul fiind marcat de jucătorul cu numărul 20, Stefan Blănaru, printr-o lovitură de cap din interiorul careului de 16 metri.

Simţind ca pot să obţină mai mult din această partidă, oaspeţii au fost mai periculoşi după egalare şi au obţinut un penalty în minutul 65, executat ca la carte de acelaşi număr 20, Blanaru, care a şi stabilit scorul final, CSM Lugoj-CS Millenium Giarmata 1-2.

Etapele viitoare echipa lugojeana va avea parte de două deplasări dificile, în 9 aprilie la Cugir, apoi la Motru, urmatoarea întâlnire cu proprii suporteri urmând să aibă loc abia în 20 aprilie, cand este programată  etapa intermediară  în compania formaţiei din Filiaşi.

CSM Lugoj: Octavian Rusu, Eugen Miculescu, Cosmin Loga, Cosmin Mînecan, Bogdan Plescan, Raluan Dobricean, Cătălin Pintea, Sergiu Precupanu, Eduard Olariu, Graţian Tătar, Cristian Poiana. Rezerve: Sorin Micşa, Claudiu Ardelean, Denis Vînătu, Alexandru Bodochi, Beniamin Dobra, Ioan Tudic, Petrică Stoichescu. Antrenor: Cosmin Petruescu.

CS Millenium Giarmata: Darius Luca, Claudiu Mihălceanu, Artimon Roberto Cristian, Eduard Soare, Adrian Petri, Ştefan Blănaru, Andrei Dumiter, Romică Corlăteanu, Mihai Olariu, Diara Abdoulaye, Patriam Trifu. Rezerve: Nicolae Maşniţă, Vlad Nicoară, Sebastian Stoica, Florin Olariu, Radu Domsa, Nicolae Gaiţă, Razvan Leuca. Antrenor: Sorin Badea.

Foto:Sergiu Boian

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Handbaliştii s-au reunit pentru a pregăti Cupa de Iarnă

Alina Damian20 ianuarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj vor juca în deplasare la Unic Piatra Neamţ primul meci oficial din 2017

Alina Damian20 ianuarie 2017

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: