Sport

FOTO! 22 de jucători au fost prezenţi la reunirea echipei de fotbal CSM Lugoj

FOTO! 22 de jucători au fost prezenţi la reunirea echipei de fotbal CSM Lugoj

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj s-a reunit luni, 11 iulie,  pentru noul sezon  în Liga a III-a.  La primul antrenament după pauza competiţională s-au prezentat 22 de jucători, în mare marte cei care au încheiat ediţia precedentă de campionat sub culorile CSM-ului. Staff-ul tehnic va avea în componenţă  acelaşi trio, Cosmin Petruescu- antrenor princial, Claudiu Jivulescu- antrenor secund şi Sorin Micşa-antrenor cu portarii.

Fotbaliştii care au evoluat şi în sezonul trecut la Lugoj şi care au răspuns prezent la reunire au fost: Paul Iordache, Octavian Rusu, Samuel Grecu, Raul Peptănuş, Deian Ştefănescu, Cosmin Loga, Eugen Miculescu, Andrei Cut, Claudiu Roşie, Denis Vânătu, Cosmin Mânecan, Caius Marta, Eduard Olariu, Bogdan Pleşcan, Alex Bodochi, Claudiu Ardelean , Cătălin Pântea. Lor li s-au adăugat o serie de jucători tineri, sub 19 ani, care îşi doresc o colaborare cu CSM-ul, urmând ca antrenorul Cosmin Petruescu să hotărască până la finalul săptămânii dacă vor face parte din echipa lugojeană.

“ Rămâne să decidem dacă sunt peste jucătorii pe care îi avem la ora actuală.  Deocamdată suntem departe de a definitiva lotul, am avut un prim contact cu băieţii noştri  şi le-am explicat acelora care au fost sub contract cu noi până în această vară planurile de viitor şi modalităţile prin care îşi vor primi drepturile financiare restante. Va urma ca pe parcursul săptămânii viitoare să ia o decizie dacă vor avea încredere în proiectul nostru şi vor continua alături de noi sau dacă nu se vor orienta spre alte echipe de la care au oferte.  E posibil cu unii dintre cei care s-au prezentat astăzi la antrenament  să nu ajungem la un numitor comun în priviinţa contractului. În ceea ce îi priveşte pe noii jucători care s-au prezentat, până sâmbătă ne vom decide asupra potenţialului lor şi putem să discutăm de un contract cu Lugojul. Dar asta numai după o primă săptămână de pregătire”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului.

Tot din din echipa care a încheiat sezonul precedent la CSM, Sergiu Precupanu şi Graţian Tătar vor hotărî în zilele următoare dacă vor continua la Lugoj.

Jucătorii care au încheiat contractul cu CSM Lugoj şi nu s-au prezentat la reunirea lotului, exprimându-şi dorinţa de a evolua la alte echipe au fost: Laurenţiu Rotea, Flavius Vlădia, Răzvan Mardare, Cristian Poiană, Ivan Ţudic şi Vlad Stoi.

Cosmin Petruescu a precizat că a primit asigurări ferme că până la sfârşitul lunii iulie toţi jucătorii vor fi cu dreprurile financiare la zi.

“Le-am spus acest lucru şi cei care au încredere în proiectul nostru, vor continua alături de noi. Cei care nu, le mulţumim pentru ce au făcut pentru echipă şi le urăm succes în carieră pe mai departe”, a adăugat antrenorul.

Obiectivul pentru următorul sezon competiţional va fi fixat de către staff-ul tehnic, împreună cu cel administrativ în momentul în care se va definitiva lotul.

Foto: Silviu Boian

 

 

 

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Handbaliştii s-au reunit pentru a pregăti Cupa de Iarnă

Alina Damian20 ianuarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj vor juca în deplasare la Unic Piatra Neamţ primul meci oficial din 2017

Alina Damian20 ianuarie 2017

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: