Sport

FOTO! 22 de jucători au fost prezenţi la reunirea echipei de fotbal CSM Lugoj

FOTO! 22 de jucători au fost prezenţi la reunirea echipei de fotbal CSM Lugoj

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj s-a reunit luni, 11 iulie,  pentru noul sezon  în Liga a III-a.  La primul antrenament după pauza competiţională s-au prezentat 22 de jucători, în mare marte cei care au încheiat ediţia precedentă de campionat sub culorile CSM-ului. Staff-ul tehnic va avea în componenţă  acelaşi trio, Cosmin Petruescu- antrenor princial, Claudiu Jivulescu- antrenor secund şi Sorin Micşa-antrenor cu portarii.

Fotbaliştii care au evoluat şi în sezonul trecut la Lugoj şi care au răspuns prezent la reunire au fost: Paul Iordache, Octavian Rusu, Samuel Grecu, Raul Peptănuş, Deian Ştefănescu, Cosmin Loga, Eugen Miculescu, Andrei Cut, Claudiu Roşie, Denis Vânătu, Cosmin Mânecan, Caius Marta, Eduard Olariu, Bogdan Pleşcan, Alex Bodochi, Claudiu Ardelean , Cătălin Pântea. Lor li s-au adăugat o serie de jucători tineri, sub 19 ani, care îşi doresc o colaborare cu CSM-ul, urmând ca antrenorul Cosmin Petruescu să hotărască până la finalul săptămânii dacă vor face parte din echipa lugojeană.

“ Rămâne să decidem dacă sunt peste jucătorii pe care îi avem la ora actuală.  Deocamdată suntem departe de a definitiva lotul, am avut un prim contact cu băieţii noştri  şi le-am explicat acelora care au fost sub contract cu noi până în această vară planurile de viitor şi modalităţile prin care îşi vor primi drepturile financiare restante. Va urma ca pe parcursul săptămânii viitoare să ia o decizie dacă vor avea încredere în proiectul nostru şi vor continua alături de noi sau dacă nu se vor orienta spre alte echipe de la care au oferte.  E posibil cu unii dintre cei care s-au prezentat astăzi la antrenament  să nu ajungem la un numitor comun în priviinţa contractului. În ceea ce îi priveşte pe noii jucători care s-au prezentat, până sâmbătă ne vom decide asupra potenţialului lor şi putem să discutăm de un contract cu Lugojul. Dar asta numai după o primă săptămână de pregătire”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului.

Tot din din echipa care a încheiat sezonul precedent la CSM, Sergiu Precupanu şi Graţian Tătar vor hotărî în zilele următoare dacă vor continua la Lugoj.

Jucătorii care au încheiat contractul cu CSM Lugoj şi nu s-au prezentat la reunirea lotului, exprimându-şi dorinţa de a evolua la alte echipe au fost: Laurenţiu Rotea, Flavius Vlădia, Răzvan Mardare, Cristian Poiană, Ivan Ţudic şi Vlad Stoi.

Cosmin Petruescu a precizat că a primit asigurări ferme că până la sfârşitul lunii iulie toţi jucătorii vor fi cu dreprurile financiare la zi.

“Le-am spus acest lucru şi cei care au încredere în proiectul nostru, vor continua alături de noi. Cei care nu, le mulţumim pentru ce au făcut pentru echipă şi le urăm succes în carieră pe mai departe”, a adăugat antrenorul.

Obiectivul pentru următorul sezon competiţional va fi fixat de către staff-ul tehnic, împreună cu cel administrativ în momentul în care se va definitiva lotul.

Foto: Silviu Boian

 

 

 

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Cetateanul24 mai 2017

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: