Autoliv Lugoj

Sport

FOTO! 22 de jucători au fost prezenţi la reunirea echipei de fotbal CSM Lugoj

FOTO! 22 de jucători au fost prezenţi la reunirea echipei de fotbal CSM Lugoj

Business Strategist

Echipa de fotbal CSM Lugoj s-a reunit luni, 11 iulie,  pentru noul sezon  în Liga a III-a.  La primul antrenament după pauza competiţională s-au prezentat 22 de jucători, în mare marte cei care au încheiat ediţia precedentă de campionat sub culorile CSM-ului. Staff-ul tehnic va avea în componenţă  acelaşi trio, Cosmin Petruescu- antrenor princial, Claudiu Jivulescu- antrenor secund şi Sorin Micşa-antrenor cu portarii.

Fotbaliştii care au evoluat şi în sezonul trecut la Lugoj şi care au răspuns prezent la reunire au fost: Paul Iordache, Octavian Rusu, Samuel Grecu, Raul Peptănuş, Deian Ştefănescu, Cosmin Loga, Eugen Miculescu, Andrei Cut, Claudiu Roşie, Denis Vânătu, Cosmin Mânecan, Caius Marta, Eduard Olariu, Bogdan Pleşcan, Alex Bodochi, Claudiu Ardelean , Cătălin Pântea. Lor li s-au adăugat o serie de jucători tineri, sub 19 ani, care îşi doresc o colaborare cu CSM-ul, urmând ca antrenorul Cosmin Petruescu să hotărască până la finalul săptămânii dacă vor face parte din echipa lugojeană.

“ Rămâne să decidem dacă sunt peste jucătorii pe care îi avem la ora actuală.  Deocamdată suntem departe de a definitiva lotul, am avut un prim contact cu băieţii noştri  şi le-am explicat acelora care au fost sub contract cu noi până în această vară planurile de viitor şi modalităţile prin care îşi vor primi drepturile financiare restante. Va urma ca pe parcursul săptămânii viitoare să ia o decizie dacă vor avea încredere în proiectul nostru şi vor continua alături de noi sau dacă nu se vor orienta spre alte echipe de la care au oferte.  E posibil cu unii dintre cei care s-au prezentat astăzi la antrenament  să nu ajungem la un numitor comun în priviinţa contractului. În ceea ce îi priveşte pe noii jucători care s-au prezentat, până sâmbătă ne vom decide asupra potenţialului lor şi putem să discutăm de un contract cu Lugojul. Dar asta numai după o primă săptămână de pregătire”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului.

Tot din din echipa care a încheiat sezonul precedent la CSM, Sergiu Precupanu şi Graţian Tătar vor hotărî în zilele următoare dacă vor continua la Lugoj.

Jucătorii care au încheiat contractul cu CSM Lugoj şi nu s-au prezentat la reunirea lotului, exprimându-şi dorinţa de a evolua la alte echipe au fost: Laurenţiu Rotea, Flavius Vlădia, Răzvan Mardare, Cristian Poiană, Ivan Ţudic şi Vlad Stoi.

Cosmin Petruescu a precizat că a primit asigurări ferme că până la sfârşitul lunii iulie toţi jucătorii vor fi cu dreprurile financiare la zi.

“Le-am spus acest lucru şi cei care au încredere în proiectul nostru, vor continua alături de noi. Cei care nu, le mulţumim pentru ce au făcut pentru echipă şi le urăm succes în carieră pe mai departe”, a adăugat antrenorul.

Obiectivul pentru următorul sezon competiţional va fi fixat de către staff-ul tehnic, împreună cu cel administrativ în momentul în care se va definitiva lotul.

Foto: Silviu Boian

 

 

 

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: