Actualitate

FOTO! Bălării până la brâu la ştrandul din Lugoj! Primăria face tobogane

FOTO! Bălării până la brâu la ştrandul din Lugoj! Primăria face tobogane

Autoliv

În loc să facă baie, lugojenii care trec pe lângă ştrandul municipal şi bazinul acoperit din oraş au toate şansele să fie muşcaţi de şopârle și șerpi, care se ascund printre bălăriile de peste un metru înălţime care au crescut în perimetrul ştrandului. Din cauza temperaturilor din ultima perioadă, ierburile au împânzit la propriu ştrandul, căile de acces spre bazine, dar şi râul artificial care şerpuieşte în interiorul zonei de agrement fiind de nerecunoscut.

Lugojenii care stau la răcoare în parcul de lângă fosta bază spun că sunt slabe şanse să îl mai vadă vreodată realizat. Dacă îşi doresc să facă baie şi să se răcorească într-un bazin, nu au decât să rabde, pentru că, spun aceştia, nu îşi permit să meargă la un ştrand amenajat.

„Stă de atâta vreme aici, nu lucră nici dracu, nu fac nimic. Au crescut bălăriile, dacă nu e interes sigur că da. Am văzut că au băgat o maşină într-o zi aici, la poartă, dar în rest acolo e pustiu. Au zis că fac bazin cu apă caldă, termală, fac un drac”, a explicat un lugojean.

Lucrările au fost sistate, aşa cum a explicat şi conducerea instituţiei de câteva ori, pentru că unele documente importante referitoare la proiecte au fost ridicate de DNA în urma unui control efectuat în luna martie a anului curent la primărie. Chiar și așa, un tobogan va fi ridicat în incinta ştrandului. Reprezentații administrației locale susțin că este un proiect independent, care nu are legătură cu cel blocat de ancheta DNA.

„La bazin mai avem puţin, au fost aduse softul şi brăţările şi despărţirile dintre culoare, balizele. Urmează să le punem imediat ce vom avea documentele necesare, acelaşi lucru este şi pentru ştrand, am fi putut să îl dăm în 21 mai, dar trebuie să amânăm. În paralel lucrăm la celălalt proiect, toboganul cu cele trei elemente de dificultate pentru cădere, atât pentru cei cu adrenalină mare, cât şi cel pentru oamenii obişnuiţi”, a explicat primarul Francisc Boldea.

Toboganul va avea cinci căderi cu apă prin pompare, pe două etaje dar şi un bazin de aterizare, unul pentru coborâre mică şi altul pentru cea mare. Toboganul mare va avea o formă încolăcită, urmând să arate ca cele mai moderne din Europa.

Cele două proiecte, ştrand şi bazin acoperit, au costat până acum peste 3 milioane de euro.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. boro

    21 iulie 2015 at 11:25

    Ce să faci, dacă au intervenit procurorii DNA Timişoara. Aşteptarea va fi mai lungă, dar se vor clarifica anumite aspecte.

  2. Ragnar

    21 iulie 2015 at 20:32

    Păi acolo e pădure se stâlpi! Pe bune, cine a făcut proiectul şi a pus un stâlp din 3 în 3 m nu vede ce caraghios arată? Doamne, ce de minţi luminate prin urbea noastră….

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: