Actualitate

[FOTO] Bătaie pentru zidar între romii din Lugoj! Mascații au intervenit pe strada Caransebeșului

[FOTO] Bătaie pentru zidar între romii din Lugoj! Mascații au intervenit pe strada Caransebeșului

Autoliv

Conflictele dintre romii veniți în vacanță acasă la Lugoj au început în forță în acest an, unul dintre ele fiind cu greu aplanat luni seara de către mascații de la Jandarmeria Lugoj, după ce mai multe grupuri de romi au fost implicate într-o altercație în apropiere de magazinul Penny din oraș. Din primele date, se pare că cearta ar fi pornit de la un zidar, pe care una dintre cele două familii implicate în tărăboi l-ar fi „furat” de la cealaltă înainte ca acesta să își termine treaba la casa primei familii.
Pentru că scandalul a degenerat și un jandarm aflat în trecere prin zonă a observat cearta la timp, acesta a și sunat după ajutoare, la fața locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de la poliție și jandarmerie, care au reușit să aplaneze conflictul.

„Un jandarm aflat în timpul liber a sesizat polițiștii despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Caransebeșului din Lugoj, a observat mai multe persoane de etnie romă care provocau un scandal. La fața locului au intervenit polițiștii lugojeni și jandarmii, conflictul fiind aplanat și stabilindu-se totodată că altercația ar fi fost spontană. La sediul poliției au fost conduse cinci persoane, față de care urmează să fie luate măsurile legale. Dacă se întrunesc elementele constitutive ale unei infracțiuni, se va întocmi dosar penal. În caz contrar, persoanele în cauză vor fi sancționate contravențional, conform legii 61/1991”, a declarat pentru Cetățeanul Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt IPJ Timiș.
Intervenția mascaților și a forțelor de ordine nu s-a încheiat, aceștia urmând să patruleze în jurul caselor romilor de pe Caransebeșului în această noapte, pentru a asigura ordinea și liniștea publică și a evita iscarea unui alt conflict care s-ar putea transforma într-o tragedie. Romii au anunțat că marți vor avea prima nuntă din acest an, în 2013 având loc un conflict armat între aceștia chiar în dimineața de după o nuntă, când cele două familii s-au certat pentru împărțirea averii.


foto: lugojinfo.ro

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. robin hood

  27 iulie 2015 at 21:39

  aceste persoane de etnie roma merita sa fie declarate persoane non grata in municipiul Lugoj, sa nu mai fi primite niciodata in oras. ele nu au cultura, nu sunt civilizate si ne fac de rusine in fiecare vara cand umplu paginile tabloidelor.
  ei patruleaza ostentativ cu masini de lux desi nu lucreaza niciunde, nu au respect fata de cetatenii orasului Lugoj. Consider ca s/a ajuns prea departe si solicit autoritatilor sa se implice in verificarea averilor acestor persoane de etnie roma si sa se ia toate masurile legale fata de aceste persoane care in marea lor majoritate incalca legea.

  • robin hood

   27 iulie 2015 at 21:41

   politia sa verifice si faptul ca bulibasa si ceilalti romi nu declara in totalitate toate veniturile din chirii. sunt un chirias care pot declara in real venitul ce/l platesc bulibasei

 2. Xulescu

  28 iulie 2015 at 16:42

  Sa faca o data politia ceva ca s-ar putea sa ne facem noi dreptate, cetatenii!

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017

Judecătoria Lugoj a autorizat 121 de interceptări telefonice, în ultimii cinci ani. În Timiş au fost aproape 3.000

Cetateanul17 mai 2017

Tinerii din Timiş, care vor să devină poliţişti, aşteptaţi la IPJ să-şi depună dosarele

Cetateanul17 mai 2017

Orăviţan clarifică situaţia retragerii sculpturii de la Lugoj: “Nu acolo era locul ei. Nu s-au ţinut de cuvânt”

Cetateanul17 mai 2017

Polițist din Belinț, trimis în judecată pentru 1.000 de lei. „Ingineria” de care este acuzat agentul

Daniel Dancea16 mai 2017

Un cetăţean german va primi “Cheia Oraşului” Lugoj

Cetateanul16 mai 2017

Funcţionari RAR Timiş, parteneri cu o reţea de hoţi de maşini

Cetateanul15 mai 2017
%d blogeri au apreciat: