Autoliv Lugoj

Administrație

FOTO! Boldea a început campania electorală trimițând scrisori chiar și la persoane decedate

FOTO! Boldea a început campania electorală trimițând scrisori chiar și la persoane decedate

Cetateanul Lugoj

”Vă propun să comparați cum arată astăzi și cum au arătat acum 8 ani anumite obiective de modernizare a Lugojului și atunci se va vedea cât a progresat orașul nostru”, arată primarul Francisc Boldea într-o scrisoare trimisă în 14 ianuarie 2016 către o lugojeancă decedată acum 5 ani.

Este cunoscută metoda edilului de a-i informa pe lugojeni despre realizările sale prin intermediul scrisorilor trimise la domiciliu. Acesta profită de fiecare sărbătoare sau lucrare pentru a le arăta oamenilor ce a făcut pentru oraș în ultimii ani.

Din realizări, Francisc Boldea enumeră Primăria, Biblioteca, vămile, Podul de fier, Cinematograful, Teatrul, Muzeul, piața, pasajul pietonal, bazarul, cartierele, parcările, trotuarele, rețelele de apă și canalizare, foișoarele, transportul gratuit, aparatele de fitness, iluminatul, orășelele copiilor și alte câteva, susținând că ar mai fi încă aproximativ 100 de obiective mai mici pe care nu le amintește în scrisoare.

Interesant este că edilul se laudă și cu nerealizările, ba chiar cu proiectele cele mai așteptate de către lugojeni: ștrandul și SPA-ul. Nu trebuie să amintim că zeci de lugojeni frecventează încă de anii trecuți bazinele din Caransebeș sau Buziaș, renumitul SPA din Ștrand putând fi admirat doar pentru arhitectura modernă.

După introducere, edilul intră în problema concretă a lugojencei care apare la primărie ca trăind pe strada Jiului.

”În ce privește strada pe care locuiți, aceasta este cuprinsă în programul de reabilitare a străzilor, urmând să fie asfaltată în perioada 15 martie-31 octombrie 2016. În cazul în care nu ați reușit până în prezent să vă legați la conducta principală de apă sau de canalizare, avem rugămintea să faceți acest lucru cât mai repede cu putință, pentru ca modernizarea străzii să se facă în condiții optime la momentul planificat”, se arată în scrisoare.

Contactat pentru a explica sitiația, Francisc Boldea ne-a declarat că scopul scrisorii este acela de a informa cetățenii că trebuie să-și introducă rețelele înaintea asfaltării.

”Am avut situații pe Timotei Cipariu când în ziua asfaltării a venit cineva să ne spună că vrea să-și introducă canalizarea. Pentru a evita aceste situații, am trimis 350 de scrisori la persoane care locuiesc pe străzile unde se va asfalta pentru că nu-i mai lăsăm trei ani: Jiului, Pandurilor, Dorobanților, Odobescu, Grigorecu, Barițiu, Lalelelor, așa am făcut de fiecare dată”.

În ce privește persoanele decedate care încă primesc scrisori de la Primărie, edilul sisține că ”e vina celor care nu și-au făcut succesiunea după ce au decedat proprietarii locuințelor și nu au schimbat documentele de proprietate la Primărie, pentru că noi am luat datele de la impozite”.

Untitled-1

Untitled-0

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. boro

  20 ianuarie 2016 at 11:39

  Dacă tot vrei să înștiințezi populatia privind problema asfaltărilor, nu văd legătura cu „marile realizări ” ale lui Boldea Francisc. Dar observ un singur lucru. Disperarea este mare. Iar prin intermediul acestor scrisori, actualul(încă) primar își face mai mult rău.

 2. gargamel S.A.

  20 ianuarie 2016 at 12:29

  Sa stea linistit, inca o data nu mai iasa primar.

  PS: Campania electorala este pe timbrele din banii mei de contibuabil, deci STOP!!! Nu sesizeaza nimeni?

 3. sad

  20 ianuarie 2016 at 13:53

  Castiga Boldea fara probleme nu va mai agitati

 4. lugojanul

  21 ianuarie 2016 at 10:33

  eu am primit o sc risoare ca sa-mi platesc impozitul,numai ca ce sa vezi domnule primar ca eu l-am platit in prima zi cind a inceputplatile la primarie –asa fac in fiecare an ,si nu am nevoie de somatia dv ,mai bine bani pe plicuri i-ati folosi la curatenia orasului

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

Francisc Boldea despre scandalul investiţiei de 5 milioane de euro: “Am reţinut toţi banii pentru a remedia deficienţele”

Daniel Groza22 februarie 2017

Consilier local : “Apa de ploaie curge din buzunarele lugojenilor şi umple buzunarele băieţilor deştepţi din Meridian 22”

Daniel Groza18 februarie 2017

Raport devastator despre cum şi-a bătut joc administraţia Boldea de o investiţie 5 milioane de euro

Daniel Groza17 februarie 2017

O investiţie de 5 milioane de euro este cel mai mare eşec al administraţiei Boldea şi afectează zeci de mii de locuitori

Daniel Groza15 februarie 2017

Doar consilierii independenţi muncesc la Lugoj? Restul aleşilor locali nu sunt în stare nici să-şi facă raportul de activitate

Daniel Groza14 februarie 2017

Lugojul nu va avea buget până în luna martie. Primarul dă vina pe Guvern şi Consiliul Judeţean Timiş

Daniel Groza10 februarie 2017

Consilierii independenţi îi cer primarului Francisc Boldea dezbatere publică pentru construcţia de apartamente

Daniel Groza10 februarie 2017

Primarul Lugojului susţine că a obţinut finanţare pentru un corp nou de clădire la spital şi forajul pentru apă termală de la ştrand

Daniel Groza9 februarie 2017

[FOTO] Focar de infecţie în zona gării din Lugoj! Gunoaie, primul lucru pe care turiştii îl văd când ajung în oraş cu trenul

Gabriel Iosa9 februarie 2017

[FOTO] Casă din Lugoj, inundată în urma unei intervenţii a celor de la Meridian

Gabriel Iosa8 februarie 2017

Primarul Lugojului a convocat o şedinţă extraordinară a Consiliului local

Daniel Groza8 februarie 2017

Primarul Lugojului “poartă discuţii” cu patru miniştri

Daniel Groza6 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: