Administrație

FOTO! Boldea a început campania electorală trimițând scrisori chiar și la persoane decedate

FOTO! Boldea a început campania electorală trimițând scrisori chiar și la persoane decedate

Autoliv

”Vă propun să comparați cum arată astăzi și cum au arătat acum 8 ani anumite obiective de modernizare a Lugojului și atunci se va vedea cât a progresat orașul nostru”, arată primarul Francisc Boldea într-o scrisoare trimisă în 14 ianuarie 2016 către o lugojeancă decedată acum 5 ani.

Este cunoscută metoda edilului de a-i informa pe lugojeni despre realizările sale prin intermediul scrisorilor trimise la domiciliu. Acesta profită de fiecare sărbătoare sau lucrare pentru a le arăta oamenilor ce a făcut pentru oraș în ultimii ani.

Din realizări, Francisc Boldea enumeră Primăria, Biblioteca, vămile, Podul de fier, Cinematograful, Teatrul, Muzeul, piața, pasajul pietonal, bazarul, cartierele, parcările, trotuarele, rețelele de apă și canalizare, foișoarele, transportul gratuit, aparatele de fitness, iluminatul, orășelele copiilor și alte câteva, susținând că ar mai fi încă aproximativ 100 de obiective mai mici pe care nu le amintește în scrisoare.

Interesant este că edilul se laudă și cu nerealizările, ba chiar cu proiectele cele mai așteptate de către lugojeni: ștrandul și SPA-ul. Nu trebuie să amintim că zeci de lugojeni frecventează încă de anii trecuți bazinele din Caransebeș sau Buziaș, renumitul SPA din Ștrand putând fi admirat doar pentru arhitectura modernă.

După introducere, edilul intră în problema concretă a lugojencei care apare la primărie ca trăind pe strada Jiului.

”În ce privește strada pe care locuiți, aceasta este cuprinsă în programul de reabilitare a străzilor, urmând să fie asfaltată în perioada 15 martie-31 octombrie 2016. În cazul în care nu ați reușit până în prezent să vă legați la conducta principală de apă sau de canalizare, avem rugămintea să faceți acest lucru cât mai repede cu putință, pentru ca modernizarea străzii să se facă în condiții optime la momentul planificat”, se arată în scrisoare.

Contactat pentru a explica sitiația, Francisc Boldea ne-a declarat că scopul scrisorii este acela de a informa cetățenii că trebuie să-și introducă rețelele înaintea asfaltării.

”Am avut situații pe Timotei Cipariu când în ziua asfaltării a venit cineva să ne spună că vrea să-și introducă canalizarea. Pentru a evita aceste situații, am trimis 350 de scrisori la persoane care locuiesc pe străzile unde se va asfalta pentru că nu-i mai lăsăm trei ani: Jiului, Pandurilor, Dorobanților, Odobescu, Grigorecu, Barițiu, Lalelelor, așa am făcut de fiecare dată”.

În ce privește persoanele decedate care încă primesc scrisori de la Primărie, edilul sisține că ”e vina celor care nu și-au făcut succesiunea după ce au decedat proprietarii locuințelor și nu au schimbat documentele de proprietate la Primărie, pentru că noi am luat datele de la impozite”.

Untitled-1

Untitled-0

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. boro

  20 ianuarie 2016 at 11:39

  Dacă tot vrei să înștiințezi populatia privind problema asfaltărilor, nu văd legătura cu „marile realizări ” ale lui Boldea Francisc. Dar observ un singur lucru. Disperarea este mare. Iar prin intermediul acestor scrisori, actualul(încă) primar își face mai mult rău.

 2. gargamel S.A.

  20 ianuarie 2016 at 12:29

  Sa stea linistit, inca o data nu mai iasa primar.

  PS: Campania electorala este pe timbrele din banii mei de contibuabil, deci STOP!!! Nu sesizeaza nimeni?

 3. sad

  20 ianuarie 2016 at 13:53

  Castiga Boldea fara probleme nu va mai agitati

 4. lugojanul

  21 ianuarie 2016 at 10:33

  eu am primit o sc risoare ca sa-mi platesc impozitul,numai ca ce sa vezi domnule primar ca eu l-am platit in prima zi cind a inceputplatile la primarie –asa fac in fiecare an ,si nu am nevoie de somatia dv ,mai bine bani pe plicuri i-ati folosi la curatenia orasului

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

Taxele şi impozitele Lugojului au rămas la fel, deşi puteau să fie mai mici. Primarul şi majoritatea PSD -ALDE nu au fost de acord

Daniel Groza28 aprilie 2017

Primarul a retras proiectul prin care intenţiona cedarea gratuită a centralei din Micro IV fundaţiei condusă de fraţii Olariu

Cetateanul27 aprilie 2017

Judecătorii vor decide cine va ocupa un loc din Cosiliul Local Lugoj. Conflictul din PMP continuă

Daniel Groza27 aprilie 2017

PNL cere amânarea proiectului pentru cedarea gratuită a fostei centrale din Micro IV fundaţiei condusă de fraţii Olariu

Cetateanul27 aprilie 2017

Şcoala de Arte din Lugoj, aflată într-o stare deplorabilă, va purta numele fostului director, Remus Taşcău

Cetateanul26 aprilie 2017

Consilierii locali lugojeni se întâlnesc într-o nouă şedinţă. Ce proiecte au pe ordinea de zi

Daniel Groza21 aprilie 2017

Primăria sau Meridian nu pot rezolva situaţia blocurilor cu beciurile inundate, spune primarul Lugojului

Daniel Groza21 aprilie 2017

De 15 ani, un bloc din Lugoj e inundat la fiecare ploaie. Nimeni nu ia nicio măsură!

Daniel Groza19 aprilie 2017

Primăria Lugoj va avea regulament nou pentru asistenţii care îngrijesc persoanele cu dizabilităţi la domiciliu

Cetateanul19 aprilie 2017

Cresc sau scad impozitele lugojenilor din 2018? Propunerea primarului va fi discutată în ședința Consiliului Local

Daniel Groza18 aprilie 2017

Vârstnicii din Lugoj vor primi tichete sociale după reguli noi

Daniel Groza13 aprilie 2017

Ce salarii vor avea primarul Lugojului şi cei ai comunelor din zonă, după noua lege a salarizării

Cetateanul12 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: