Autoliv Lugoj

Administrație

[FOTO] Ce spun şoferii despre noul sens giratoriu din Lugoj

[FOTO] Ce spun şoferii despre noul sens giratoriu din Lugoj

Cetateanul Lugoj

Lugojul are de câteva zile o nouă intersecţie în sens giratoriu, strada Buziaşului fiind cea mai nouă din oraş cu intersecţie în cerc. Primăria a plătit 265.000 de lei, în proiect intrând şi strada până la cumulul de firme pentru care a fost realizată intersecţia. Mult mai mică decât cea de la Catedrala Ortodoxă, intersecţia a fost deja testată de sute de şoferi, majoritatea fiind mulţumiţi de ce s-a realizat în acest sens.

Sensul giratoriu se află în planurile Primăriei de anul trecut, însă din cauza mai multor probleme, ultima referindu-se la reţeaua de gaz, pe care compania responsabilă de aceasta credea că se află pe partea de stradă cu lucrările, până la eliberarea avizului, lucrările au început întârziere. Produsul final, spun şoferii şi bicicliştii, a meritat totuşi aşteptarea.

„E foarte util, treceam şi ieşeau maşinile din zona asta industrială, consider că e foarte bun. Nu mai vorbim de ăla de pe Semenicului, ăla e foarte bun iarăşi, se aeriseşte circulaţia”, a explicat un şofer de taxi.

„Pentru platformă era util şi necesar, în sfârşit s-a rezolvat problema asta. Pentru firme şi în zonă, vin TIR-uri din toată Europa până la urmă, e bine”, a fost părerea unui biciclist.

„Faţă de cum a fost până acum, trebuia să mergi să întorci, să ocolim, e foarte bine. Da, e foarte util, în special pentru cei care merg aici la firme”, a declarat un conducător de TIR.

Sensul giratoriu are diametrul de opt metri și permite camioanelor o mai uşoară intrare spre firmele care au depozite în vecinătatea străzii principale a cartierului. De asemenea, strada care ajunge la firma Gammet, şi la restul fabricilor, plină de gropi, a fost asfaltată.

Vezi comentarii (6)

6 Comments

 1. boro

  17 iulie 2015 at 16:13

  Hai mă. Chiar nicio părere negativă?.

  • daniel

   20 iulie 2015 at 18:53

   Stimata redactie ,,Cetateanul” apreciez ce scrie-ti despre oras dar as dorii sa face-ti un articol despre calitatea carosabilului de pe str. Vladimirescu se vede-ti cum arata o strada astfaltata de 2 ani pe bani publici unde in primavara s-a incercat o carpeala de proasta calitate !Va multumesc si va doresc succes in continuare!

 2. victor L

  17 iulie 2015 at 16:36

  Dupa cum arata, pare a fi cel mai bine realizat sens giratoriu: fara zorzoane, ci strict pentru circulatie.
  Evident, din poze, arata ca nu e gata, dar, totusi, vazind suma de 265.000 lei, m-am uitat atent unde au fost puse cristalele swarovski.

 3. Adrian Farcas (@rizache)

  17 iulie 2015 at 20:49

  nu poti comenta negativ ceva nou, defectele vor iesi la iveala in timp..

  • victor L

   18 iulie 2015 at 8:29

   Adinca filozofie!
   Adica, chiar daca vezi niste defecte (nu e vorba de sensul giratoriu in discutie, ci de (alt)”ceva nou”), nu „comentezi negativ” doar pen`ca e nou? Astepti sa dai cu capul de pragul de sus 😛

 4. Eu

  20 iulie 2015 at 19:34

  nu se vede bine semnul …
  presemnalizarea unui sens giratoriu cand vi din oras si mergi catre Timisoara
  este la 10 m de sens si sunt numai pomii pe partea dreaptă
  ar fi bun dacă s.ar pune un alt semn cu 50 -100 sa te atenționeze
  nu știu cum întorc tirurile de acel stalp ^_^

Lasă un răspuns

Mai multe în Administrație

Francisc Boldea despre scandalul investiţiei de 5 milioane de euro: “Am reţinut toţi banii pentru a remedia deficienţele”

Daniel Groza22 februarie 2017

Consilier local : “Apa de ploaie curge din buzunarele lugojenilor şi umple buzunarele băieţilor deştepţi din Meridian 22”

Daniel Groza18 februarie 2017

Raport devastator despre cum şi-a bătut joc administraţia Boldea de o investiţie 5 milioane de euro

Daniel Groza17 februarie 2017

O investiţie de 5 milioane de euro este cel mai mare eşec al administraţiei Boldea şi afectează zeci de mii de locuitori

Daniel Groza15 februarie 2017

Doar consilierii independenţi muncesc la Lugoj? Restul aleşilor locali nu sunt în stare nici să-şi facă raportul de activitate

Daniel Groza14 februarie 2017

Lugojul nu va avea buget până în luna martie. Primarul dă vina pe Guvern şi Consiliul Judeţean Timiş

Daniel Groza10 februarie 2017

Consilierii independenţi îi cer primarului Francisc Boldea dezbatere publică pentru construcţia de apartamente

Daniel Groza10 februarie 2017

Primarul Lugojului susţine că a obţinut finanţare pentru un corp nou de clădire la spital şi forajul pentru apă termală de la ştrand

Daniel Groza9 februarie 2017

[FOTO] Focar de infecţie în zona gării din Lugoj! Gunoaie, primul lucru pe care turiştii îl văd când ajung în oraş cu trenul

Gabriel Iosa9 februarie 2017

[FOTO] Casă din Lugoj, inundată în urma unei intervenţii a celor de la Meridian

Gabriel Iosa8 februarie 2017

Primarul Lugojului a convocat o şedinţă extraordinară a Consiliului local

Daniel Groza8 februarie 2017

Primarul Lugojului “poartă discuţii” cu patru miniştri

Daniel Groza6 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: