Actualitate

[FOTO] Ciupercuţa şi restul căsuţelor din Parcul Copiilor, lăsate în paragină de autorităţi

[FOTO] Ciupercuţa şi restul căsuţelor din Parcul Copiilor, lăsate în paragină de autorităţi

Autoliv

Construite în urmă cu aproape 40 de ani, căsuţele din Parcul Copiilor din spatele primăriei sunt într-o avansată stare de degradare. Folosite şi acum ca spaţii pentru alimetaţie publică, din căsuţele din parcul lugojean s-au vândut de-a lungul anilor tone de hamburgheri, dulciuri, sucuri şi alte produse alimentare, acestea având şi la această ora aceleaşi întrebuinţări. Cu trecerea timpului însă, nimeni nu a mai avut interesul în a le repara.

Actualii proprietari ai căsuţelor sunt cei de la primărie, care le-au închiriat unor comercianţi. Deşi sunt un adevărat simbol al oraşului şi au rămas în sufletul şi mintea lugojenilor, în loc să le renoveze, primarul Boldea le-a pus gând rău.

„Vom demola toate căsuţele din parc, tot ce este vechi, va fi demolat. Vrem ca în 2017 să facem un parc al copiilor nou, aşa cum se cade pentru oraş. Nu se mai pretează, ele sunt coapte, aproape distruse, nu e cazul să renovăm, vom face de la zero, plus că nu mai este aşa aflux de oameni şi comercianţi nu mai sunt prea mulţi acolo”, a explicat primarul Francisc Boldea pentru Cetăţeanul.

Parcul Copiilor are o suprafaţă de aproximativ 1,7 hectare, fiind unul dintre cele trei parcuri principale ale Lugojului, alături de Parcul „George Enescu” şi Parcul Gării.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. mary

    4 noiembrie 2016 at 10:25

    a promis domnul primar ca de la anul viitor v-a fi o ordine disciplina si curatenie in oras–nu mai vedem seminte si gunoaie pe jos ,nu mai vedem banci si cosuri de gunoi distruse ,nici hutulusele pline de mizerie de la ciori ,nici celebrele foisoare facute focar de infectie de huligani si boschetari—asa ca asteptam

  2. io lugoj

    4 noiembrie 2016 at 21:00

    Astea se numesc parcuri ce-s in Lugoj? Parcuri sunt alea in care stai pe o banca sa citesti o carte eventualsi unde sa auzi primprejur voci de copii jucandu-se ori,ciripit de pasarele! La noi in orice parc ai sta,auzi zgomot de masini turate! Nu e normal! Parcurile sunt facute pentru relaxare!Asta e menirea lor! Si apropo de casutele din parcul prefecturii,aia care au facut bani vanzandu-si marfa acolo,n-au fost in stare sa isi bata un cui,ori chiar sa le vopseasca pe banii lor! chiar daca au fost inchiriate,cat Dumnezo poa sa coste un kil de cuie si niste vopsea,o pensula…?? Niste nesimtiti,pur si simplu! Asa ca,nu-i mai plangeti atata!!

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

VIDEO Tensiunile dintre clanurile de romi din Lugoj au ajuns la cote maxime. Cu Poliția la ușă, țiganii s-au atacat peste gardul caselor în care locuiesc

Daniel Dancea29 aprilie 2017

VIDEO Motivul ultimului scandal dintre clanurile țigănești de la Lugoj. Ce spun șefii clanurilor, Ghiță și Mata, despre războiul dintre ei

Daniel Dancea29 aprilie 2017

O lugojeancă, pasagera cu numărul 100.000 pe ruta Timişoara – Bucureşti a celor de la Ryanair

Gabriel Iosa27 aprilie 2017

Un făgeţean a ajuns la închisoare pentru că a condus beat pe străzile oraşului

Cetateanul27 aprilie 2017

Un bătrân a fost jefuit de doi indivizi care conduceau o maşină cu numere de Franţa

Cetateanul26 aprilie 2017

O lugojeancă îmbracă cu flori Fântâna cu Peşti din centrul Timişoarei, în cadrul Festivalului TimFloralis

Daniel Groza25 aprilie 2017

Un bebeluş, de cinci luni, din Lugoj a murit din cauza rujeolei

Cetateanul24 aprilie 2017

Viteză record pe drumul Lugoj-Buziaş. Poliţiştii l-au amendat pe vitezoman cu aproape 3.000 de lei

Cetateanul24 aprilie 2017

Noi descinderi la contrabandişti! Poliţiştii lugojeni au ajuns la Racoviţa

Daniel Groza21 aprilie 2017

Şef nou la Poliţia Timiş

Gabriel Iosa20 aprilie 2017

VIDEO – UPDATE Descinderi în Lugoj. Ce au găsit mascații în locațiile percheziționate

Daniel Groza20 aprilie 2017

VIDEO – Doi poliţişti din Timiş s-au îmbătat şi s-au bătut la birtul din sat

Cetateanul19 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: