Actualitate

[FOTO] Ciupercuţa şi restul căsuţelor din Parcul Copiilor, lăsate în paragină de autorităţi

[FOTO] Ciupercuţa şi restul căsuţelor din Parcul Copiilor, lăsate în paragină de autorităţi

Cetateanul Lugoj

Construite în urmă cu aproape 40 de ani, căsuţele din Parcul Copiilor din spatele primăriei sunt într-o avansată stare de degradare. Folosite şi acum ca spaţii pentru alimetaţie publică, din căsuţele din parcul lugojean s-au vândut de-a lungul anilor tone de hamburgheri, dulciuri, sucuri şi alte produse alimentare, acestea având şi la această ora aceleaşi întrebuinţări. Cu trecerea timpului însă, nimeni nu a mai avut interesul în a le repara.

Actualii proprietari ai căsuţelor sunt cei de la primărie, care le-au închiriat unor comercianţi. Deşi sunt un adevărat simbol al oraşului şi au rămas în sufletul şi mintea lugojenilor, în loc să le renoveze, primarul Boldea le-a pus gând rău.

„Vom demola toate căsuţele din parc, tot ce este vechi, va fi demolat. Vrem ca în 2017 să facem un parc al copiilor nou, aşa cum se cade pentru oraş. Nu se mai pretează, ele sunt coapte, aproape distruse, nu e cazul să renovăm, vom face de la zero, plus că nu mai este aşa aflux de oameni şi comercianţi nu mai sunt prea mulţi acolo”, a explicat primarul Francisc Boldea pentru Cetăţeanul.

Parcul Copiilor are o suprafaţă de aproximativ 1,7 hectare, fiind unul dintre cele trei parcuri principale ale Lugojului, alături de Parcul „George Enescu” şi Parcul Gării.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. mary

    4 noiembrie 2016 at 10:25

    a promis domnul primar ca de la anul viitor v-a fi o ordine disciplina si curatenie in oras–nu mai vedem seminte si gunoaie pe jos ,nu mai vedem banci si cosuri de gunoi distruse ,nici hutulusele pline de mizerie de la ciori ,nici celebrele foisoare facute focar de infectie de huligani si boschetari—asa ca asteptam

  2. io lugoj

    4 noiembrie 2016 at 21:00

    Astea se numesc parcuri ce-s in Lugoj? Parcuri sunt alea in care stai pe o banca sa citesti o carte eventualsi unde sa auzi primprejur voci de copii jucandu-se ori,ciripit de pasarele! La noi in orice parc ai sta,auzi zgomot de masini turate! Nu e normal! Parcurile sunt facute pentru relaxare!Asta e menirea lor! Si apropo de casutele din parcul prefecturii,aia care au facut bani vanzandu-si marfa acolo,n-au fost in stare sa isi bata un cui,ori chiar sa le vopseasca pe banii lor! chiar daca au fost inchiriate,cat Dumnezo poa sa coste un kil de cuie si niste vopsea,o pensula…?? Niste nesimtiti,pur si simplu! Asa ca,nu-i mai plangeti atata!!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016