Autoliv Lugoj

Sport

FOTO! CSM Lugoj a învins Centrul de Excelenţă Timişoara la fotbal

FOTO! CSM Lugoj a învins Centrul de Excelenţă Timişoara la fotbal

Business Strategist

Echipa de fotbal CSM Lugoj a învins Centrul de Excelenţă Timişoara cu scorul de 4-2, într-o partidă amicală, disputată sâmbătă, 20 august pe Stadionul Municipal Lugoj.

Bogdan Bozean a deschis scorul pentru formaţia lugojeană în minutul 7 al partidei, iar şi Răzvan Rus a dublat avantajul gazdelor în minutul 25. Trei minute mai târziu lugojenii au mai introdus o dată mingea în poartă însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, iar lugojenii au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri.

În minutul 50, timişorenii au redus din diferenţă şi au dat semne că pot să revină, dar 10 minute mai târiu acelaşi Bozean a majorat scorul la 3-1. Oaspeţii au înscris pentru 3-2 în minutul 75, însă lugojenii i-au redus la tăcere în minutul 83, când Bozean, de departe cel mai bun jucător de pe teren, a reuşit tripla.

“Am întâlnit o echipă care reprezintă Centrul de Excelenţă Timişoara, unul dintre cele două centre de excelenţă la nivel naţional, destinate copiilor de 16-17 ani. Este o grupare formată din jucători care reprezintă lotul naţional regional. Au fotbalişti de o calitate tehnică foarte bună. Unii au făcut junioratul în Germania, alţii în Liga a II-a, la Oţelul Galaţi. Deşi sunt foarte tineri, au avut suficiente meciuri la nivel de seniori. Am rămas plăcut impresionat de calitatea tehnică a echipei adverse. În ceea ce priveşte echipa noastră, mă bucur că am reuşit o victorie de moral, anticipată. Am spus şi înaintea partidei că vom arăta o altă faţă, atât din punct de vedere fizic cât şi al rezultatului şi mă bucur că ceea ce am anticipat s-a adeverit. Încă nu suntem la forma sportivă optimă pentru campionat, dar mai sunt două săptămâni până la reluarea noului sezon, perioadă în care vom pune mai mult accent pe consolidarea relaţiilor de joc şi pe lucrul cu mingea”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului .

Dacă startul campionatului nu va avea loc weekendul viitor, ceea ce este foarte probabil, vineri, 26 august, de la orele 18 CSM Lugoj va juca pe teren propriu un nou meci amical, în compania formaţiei ACS Poli II, echipă de Liga a III-a.

CSM Lugoj a început în următoarea formaţie: Păduraru, Marta, Ciobanu, Miculescu, Horcea, Olariu, Lazea, Ciubotariu, Rus, Bozean, Silaghi. Au mai intrat: Filip, Peptănuş, Stoian, Drăgoescu, Sărăcin, Livan şi Botochi. Antrenor principal- Cosmin Petruescu, antrenor secund- Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii- Sorin Micşa.

FOTO: SILVIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: