Sport

FOTO! CSM Lugoj a învins Centrul de Excelenţă Timişoara la fotbal

FOTO! CSM Lugoj a învins Centrul de Excelenţă Timişoara la fotbal

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj a învins Centrul de Excelenţă Timişoara cu scorul de 4-2, într-o partidă amicală, disputată sâmbătă, 20 august pe Stadionul Municipal Lugoj.

Bogdan Bozean a deschis scorul pentru formaţia lugojeană în minutul 7 al partidei, iar şi Răzvan Rus a dublat avantajul gazdelor în minutul 25. Trei minute mai târziu lugojenii au mai introdus o dată mingea în poartă însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, iar lugojenii au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri.

În minutul 50, timişorenii au redus din diferenţă şi au dat semne că pot să revină, dar 10 minute mai târiu acelaşi Bozean a majorat scorul la 3-1. Oaspeţii au înscris pentru 3-2 în minutul 75, însă lugojenii i-au redus la tăcere în minutul 83, când Bozean, de departe cel mai bun jucător de pe teren, a reuşit tripla.

“Am întâlnit o echipă care reprezintă Centrul de Excelenţă Timişoara, unul dintre cele două centre de excelenţă la nivel naţional, destinate copiilor de 16-17 ani. Este o grupare formată din jucători care reprezintă lotul naţional regional. Au fotbalişti de o calitate tehnică foarte bună. Unii au făcut junioratul în Germania, alţii în Liga a II-a, la Oţelul Galaţi. Deşi sunt foarte tineri, au avut suficiente meciuri la nivel de seniori. Am rămas plăcut impresionat de calitatea tehnică a echipei adverse. În ceea ce priveşte echipa noastră, mă bucur că am reuşit o victorie de moral, anticipată. Am spus şi înaintea partidei că vom arăta o altă faţă, atât din punct de vedere fizic cât şi al rezultatului şi mă bucur că ceea ce am anticipat s-a adeverit. Încă nu suntem la forma sportivă optimă pentru campionat, dar mai sunt două săptămâni până la reluarea noului sezon, perioadă în care vom pune mai mult accent pe consolidarea relaţiilor de joc şi pe lucrul cu mingea”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului .

Dacă startul campionatului nu va avea loc weekendul viitor, ceea ce este foarte probabil, vineri, 26 august, de la orele 18 CSM Lugoj va juca pe teren propriu un nou meci amical, în compania formaţiei ACS Poli II, echipă de Liga a III-a.

CSM Lugoj a început în următoarea formaţie: Păduraru, Marta, Ciobanu, Miculescu, Horcea, Olariu, Lazea, Ciubotariu, Rus, Bozean, Silaghi. Au mai intrat: Filip, Peptănuş, Stoian, Drăgoescu, Sărăcin, Livan şi Botochi. Antrenor principal- Cosmin Petruescu, antrenor secund- Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii- Sorin Micşa.

FOTO: SILVIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Handbaliştii s-au reunit pentru a pregăti Cupa de Iarnă

Alina Damian20 ianuarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj vor juca în deplasare la Unic Piatra Neamţ primul meci oficial din 2017

Alina Damian20 ianuarie 2017

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: