Sport

FOTO! CSM Lugoj a învins Centrul de Excelenţă Timişoara la fotbal

FOTO! CSM Lugoj a învins Centrul de Excelenţă Timişoara la fotbal

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj a învins Centrul de Excelenţă Timişoara cu scorul de 4-2, într-o partidă amicală, disputată sâmbătă, 20 august pe Stadionul Municipal Lugoj.

Bogdan Bozean a deschis scorul pentru formaţia lugojeană în minutul 7 al partidei, iar şi Răzvan Rus a dublat avantajul gazdelor în minutul 25. Trei minute mai târziu lugojenii au mai introdus o dată mingea în poartă însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, iar lugojenii au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri.

În minutul 50, timişorenii au redus din diferenţă şi au dat semne că pot să revină, dar 10 minute mai târiu acelaşi Bozean a majorat scorul la 3-1. Oaspeţii au înscris pentru 3-2 în minutul 75, însă lugojenii i-au redus la tăcere în minutul 83, când Bozean, de departe cel mai bun jucător de pe teren, a reuşit tripla.

“Am întâlnit o echipă care reprezintă Centrul de Excelenţă Timişoara, unul dintre cele două centre de excelenţă la nivel naţional, destinate copiilor de 16-17 ani. Este o grupare formată din jucători care reprezintă lotul naţional regional. Au fotbalişti de o calitate tehnică foarte bună. Unii au făcut junioratul în Germania, alţii în Liga a II-a, la Oţelul Galaţi. Deşi sunt foarte tineri, au avut suficiente meciuri la nivel de seniori. Am rămas plăcut impresionat de calitatea tehnică a echipei adverse. În ceea ce priveşte echipa noastră, mă bucur că am reuşit o victorie de moral, anticipată. Am spus şi înaintea partidei că vom arăta o altă faţă, atât din punct de vedere fizic cât şi al rezultatului şi mă bucur că ceea ce am anticipat s-a adeverit. Încă nu suntem la forma sportivă optimă pentru campionat, dar mai sunt două săptămâni până la reluarea noului sezon, perioadă în care vom pune mai mult accent pe consolidarea relaţiilor de joc şi pe lucrul cu mingea”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului .

Dacă startul campionatului nu va avea loc weekendul viitor, ceea ce este foarte probabil, vineri, 26 august, de la orele 18 CSM Lugoj va juca pe teren propriu un nou meci amical, în compania formaţiei ACS Poli II, echipă de Liga a III-a.

CSM Lugoj a început în următoarea formaţie: Păduraru, Marta, Ciobanu, Miculescu, Horcea, Olariu, Lazea, Ciubotariu, Rus, Bozean, Silaghi. Au mai intrat: Filip, Peptănuş, Stoian, Drăgoescu, Sărăcin, Livan şi Botochi. Antrenor principal- Cosmin Petruescu, antrenor secund- Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii- Sorin Micşa.

FOTO: SILVIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Cetateanul24 mai 2017

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: