Autoliv Lugoj

Sport

FOTO! CSM Lugoj, înfrângere dramatică după un meci de senzație cu Știința Bacău

FOTO! CSM Lugoj, înfrângere dramatică după un meci de senzație cu Știința Bacău

Seara de sâmbătă a însemnat debutul în campionatul Diviziei A1 la volei pentru fetele la CSM Lugoj. Elevele lui Valerijan Luka au început competiția cu o întâlnire care s-a dovedit a fi de foc pentru formația nou închegată la Lugoj, adversarele jucătoarelor noastre fiind fetele de la CS Știința Bacău. După un meci plin de momente grele pentru CSM, băcăuancele s-au dovedit a fi cu exact 5 puncte mai bune decât gazdele.

În primul set, lugojencele au ținut piept cu biro formației care a câștigat Cupa României 2015 și s-a clasat a patra la finalul sezonului trecut. După aproape jumătate de oră de joc, scorul primei părți a fost de 19 la 25 (6-8; 9-16).

Setul al doilea a fost marcat de revenirea în forță a Lugojului în partidă. Ajutată de un public incendiar, dar și de o Luminița Trombițas de neoprit, sprijinită la atac de Ivana Radonjic, setul s-a terminat cu scorul de 25 la 19 (8-6; 16-14), fiind aproape o oglindă a primei părți a jocului.

Setul al treilea a debutat cu un punct controversat, oferit într-un final echipei din Bacău, punct care le-a descurajat pe jucătoarele noastre, fapt ce s-a văzut și în scorul final, 8 la 25 (1-8; 7-16). În setul al patrulea, în ciuda tuturor așteptărilor, CSM Lugoj a revenit în partidă și a reușit un scor triumfător la limită, de 25 la 22 (8-5; 16-14) adjudecându-și o șansă la câștigarea celor trei puncte în setul decisiv.

Ultimul set a fost din păcate pierdut la o diferență de cinci puncte de către lugojence, după ce formația CS Știința Bacău s-a dovedit a avea nervii mai tari la final de partidă. Astfel, din prima etapă a campionatului, CSM Lugoj se alege cu un singur punct, fiind la un pas de a produce surpriza și câștiga în fața adversarelor de nebătut de la Bacău.

Următoarea partidă pe care jucătoarele noastre o vor susține este programată pentru data de 17 octombrie, când Lugojul va face deplasarea la Târgoviște pentru un meci cu vicecampioana sezonului 2014-2015.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: