Autoliv Lugoj

Sport

(FOTO) Duş rece pentru echipa a doua a Lugojului. CSM Lugoj II- Ghiroda 1-6

(FOTO) Duş rece pentru echipa a doua a Lugojului. CSM Lugoj II- Ghiroda 1-6

Business Strategist

Etapa a V-a a Diviziei D Timiş a rezervat echipei de fotbal CSM Lugoj II o înfrângere usturătoare în faţa propriilor suporteri. Echipa pregătită de Dan Bidiviu şi Lucian Stoica a cedat duminică, 4 septembrie, cu 6-1 în faţa Ghirodei, după ce la pauză oaspeţii conduceau cu 4-0.

Jucătorul meciului a fost Emanuel Pătraşcu, care a reuşit hat-trick-ul pentru echipa din Ghiroda. Golul de onoare al lugojenilor a venit în minutul 90 şi a fost marcat de Denis Vânătu din lovitură de la 11 metri.

Lucian Stoica, antrenorul-jucător al echipei din Lugoj a menţionat că înfrângerea categorică a fost cauzată de lipsa de experienţă a jucătorilor pe care îi pregăteşte.

“O echipă foarte bună a Ghirodei, care are în componenţă jucători cu experienţă, foşti divizionari A. Noi suntem o formaţie tânără, fără experienţă. Era normal să apară aceste mici probleme pentru că încă nu suntem foarte pregătiţi, iar în meciurile mai grele se sesizează acest lucru. Sper ca pe parcursul campionatului să ne punem la punct cu pregătirea”, a precizat Lucian Stoica.

Rezultatele complete ale etapei au fost: Avântul Periam- Progresul Ciacova 6-1, Cocoşul Orţişoara- Murani 1-0, Pobeda Dudeştii Vechi- Marcel Băban Jimbolia 6-0, Dumbrăviţa- Peciu Nou 3-0, Unirea Banloc- Unirea Sânnicolau Mare 0-2, Arsenal Flacăra Făget- Timişul Şag 0-4, Seceani- Voinţa Maşloc 1-4, Voinţa Biled- Progresul Gătaia 9-2, CSM Lugoj II- Ghiroda 1-6.

Etapa viitoare, sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 11, CSM Lugoj II va juca în deplasare la Jimbolia, unde va încerca să spele ruşinea meciului cu Ghiroda şi să obţină toate cele trei puncte puse în joc.

CSM Lugoj II: Micşa, Făgeţan, Cristian Pătraşcu, Claudiu Ardelean, Dobra, Vânătu, Marta, Bodochi, Loga, Peptănuş, Tătar. Au mai jucat: Buză, Popa, Ardelean, Secăşan. Antrenori: Dan Bidiviu şi Lucian Stoica.

Foto Silviu Boian

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: