Sport

Foto! Fotbaliştii de la CSM au învins pe teren propriu Industria Galda de Jos, ocupanta poziţiei secunde în clasament

Foto! Fotbaliştii de la CSM au învins pe teren propriu Industria Galda de Jos, ocupanta poziţiei secunde în clasament

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj a înregistrat încă o victorie în Campionatul Ligii a III-a. Trupa lui Cosmin Petruescu a învins la limită, cu 1-0, pe teren propriu, formaţia care înainte de această rundă ocupa poziţia secundă în clasament, Industria Galda de Jos. Echipa lugojeană contabilizează astfel cinci succese, patru rezultate de egalitate şi o singură înfrângere în actuala ediţie, care o propulsează la egalitate de puncte cu echipa de pe locul al doilea.

Meciul a fost unul echilibrat, fără multe ocazii de a marca, jucat mai mult între cele două careuri, pe contre. Niciuna dintre echipe nu a găsit spaţii în apărarea adversă, pentru a putea puncta decisiv, până în minutul 84, când Rus, jucătorul care l-a înlocuit pe Bozian în minutul 75, a marcat din zece metri, imparabil, lângă bară, în urma unei acţiuni pe partea stângă în direcţia de atac a CSM-ului, purtată de Roşie care a centrat în careu.

Industria Galda de Jos, adversara Lugojului din această rundă, asuferit o singură înfrângere în meciurile din deplasare, la liderul campionatului, Naţional Sebiş. Este o echipă omogenă, care joacă de mult timp împreună şi care în ediţia precedentă de campionat a încheiat pe locul trei în Seria a V-a  şi care nu întâmplător, după zece etape, a ocupat locul al doilea în clasament.

“Sunt foarte mulţumit de rezultat, în condiţiile în care am avut mari probleme de efectiv în alcătuirea lotului pentru acest joc. Am avut o serie de jucători indisponibili, fotbalişti importanţi în special în plan ofensiv. Mă refer la Mărmăneanu, Silaghi, dar şi la portarul Filip. Celor trei li s-au adăugat din minuttul zece Bozian, golgeterul echipei şi al seriei, care a primit o lovitură puternică în gambă, în urma unui duel cu un adversar. În această situaţie, era normal să avem unele probleme de exprimare în faza de atac. Dar aş vrea să-i felicit pe toţi cei care au participat la acest joc, cei care au intrat de la început sau pe parcurs şi au demonstrat că sunt jucători de echipă şi că rezultatele înregistrate până acum nu sunt întâmplătoare. Mă bucur că spre deosebire de alte jocuri, când ne aflam în avantaj pe final, de data aceasta am corectat greşelile din partidele anterioare şi am dat dovadă de mai multă maturitate, reuşind să gestionăm foarte bine finalul de joc. Trebuie să recunosc că la 0-0 oaspeţii au avut două situaţii bune de a marca, iar în alte jocuri am fost lipsiţi de şansă, în meciul de astăzi am scăpat cu bine. Dar în acelaşi timp, am avut şi noi un penalty neacordat la Drăgoescu, la o tragere de tricou a echipei adverse, pe o neglijenţă a portarului. Dar pot să spun ca a fost un meci aprig disputat, cu un arbitraj echidistant şi imparţial”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei CSM Lugoj

Etapa viitoare, formaţia lugojeană va evolua în deplasare la ACS Poli II. Meciul va avea loc vineri, 11 noiembrie la ora 14.

CSM Lugoj: Păduraru, Precupanu, Miculescu, Ciobanu, Roşie, Ciubotariu, Lazea, Marta, Drăgoescu, Livan, Bozian. Au mai intrat Olariu, Dobra, Horcea şi Rus. Antrenor principal: Cosmin Petruescu, antrenor secund: Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii: Sorin Micşa.

FOTO: SILVIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Foto! Şcoala Gimnazială Ştiuca va reprezenta zona Lugoj la faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar, la fotbal

Alina Damian9 decembrie 2016

Boxerii lugojeni vor participa la “Cupa Revoluţiei”, o gală cu participare internaţională

Alina Damian8 decembrie 2016

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016