Sport

Foto! Fotbaliştii de la CSM au obţinut un rezultat de egalitate, care duce Lugojul la trei puncte de primul loc

Foto! Fotbaliştii de la CSM au obţinut un rezultat de egalitate, care duce Lugojul la trei puncte de primul loc

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat pe teren propriu în compania formaţiei Unirea Alba Iulia. Fotbaliştii pregătiţi de Cosmin Petruescu au dominat ostilităţile în teren, însă au fost egalaţi cu un minut înainte de încheierea timpului regulamentar de joc.  Parcursul jucătorilor de la CSM este unul foarte bun, din opt meciuri disputate până acum, pierzând unul singur. După acest rezultat gruparea lugojeană se află la trei puncte diferenţă de ocupantele primei poziţii în clasament.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 22, prin Sulea, care a înscris după o centrare a lui Selagea, ca urmare a unei greşeli în defensiva lugojeană. Livan a adus egalarea pentru lugojeni şapte minute mai târziu, după ce a primit o pasă perfectă de la Bozian, iar tabela la pauză a arătat 1-1.

În a doua parte a jucului, Bozian a adus Lugojul în avantaj, marcând ca la carte din lovitură liberă. După cinci minute,  Crăciunescu de la oaspeţi vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat. În aceste condiţii, partida se îndrepta spre o victorie lejeră a lugojenilor. Nu a fost să fie aşa. Jucătorii lugojeni s-au relaxat prematur, fapt taxat de cei de la Unirea Alba Iulia care au reuşit să readucă egalarea în minutul ’89, prin Sălagea, cu un lob frumos peste portarul CSM-ului.

Cinci jucători indisponibili

CSM Lugoj nu s-a putut baza pentru acest meci pe cinci jucători, din diferite motive, accidentaţi sau suspendaţi. Au lipsit Mărmăneanu, Silaghi şi de ultim moment portarul Filip, aceştia fiind accidentaţi, iar Horecea şi Drăghici au fost suspendaţi.

“Din punctul meu de vedere un rezultat de egalitate care nu este deloc conform cu realitatea din teren. Consider că am fost echipa care a avut mai mult iniţiativa, echipa cu o posesie mai bună şi cu un număr de ocazii mai multe şi mai clare. Cred eu că meritam toate cele trei puncte în partida de astăzi, chiar dacă am întâlnit un adversar redutabil, în special în jocurile disputate în deplasare, unde nu a pierdut nicio partidă şi nu a primit niciun gol.  Unirea Alba-Iulia are în componenţă nu mai puţin de trei jucători care au activat la nivelul Primei Ligi într-un trecut nu foarte îndepărtat. Eu cred că ar trebui apreciat parcursul jucătorilor noştri în primele opt etape, constanţa de care au dat dovadă şi nu în ultimul rând, aceşti băieţi merită toate felicitările, pentru caracterul lor, deoarece au fost nişte rezultate obţinute în nişte condiţii foarte grele, iar cei care sunt în anturajul echipei ştiu foarte bine la ce mă refer. Am avut şi multe probleme de lot, dar toţi jucătorii care sunt legitimaţi la CSM Lugoj şi-au dorit foarte mult să câştige. Ne-au lipsit jucători importanţi, cu experienţă, pe care dacă îi aveam la dispoziţie cu siguranţă altul era rezultatul partidei”, a afirmat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei CSM Lugoj.

CSM Lugoj: Păduraru, Ciobanu, Ciubotaru, Livan, Bozian, Lazea, Precupanu, Drăgoescu, Rus, Roşie, Miculescu. Rezerve: Micşa, Loga, Dobra, Marta, Olariu, Stoica, Sărăcin.

FOTO: SERGIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Foto! Şcoala Gimnazială Ştiuca va reprezenta zona Lugoj la faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar, la fotbal

Alina Damian9 decembrie 2016

Boxerii lugojeni vor participa la “Cupa Revoluţiei”, o gală cu participare internaţională

Alina Damian8 decembrie 2016

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016