Autoliv Lugoj

Sport

Foto! Fotbaliştii de la CSM au obţinut un rezultat de egalitate, care duce Lugojul la trei puncte de primul loc

Foto! Fotbaliştii de la CSM au obţinut un rezultat de egalitate, care duce Lugojul la trei puncte de primul loc

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat pe teren propriu în compania formaţiei Unirea Alba Iulia. Fotbaliştii pregătiţi de Cosmin Petruescu au dominat ostilităţile în teren, însă au fost egalaţi cu un minut înainte de încheierea timpului regulamentar de joc.  Parcursul jucătorilor de la CSM este unul foarte bun, din opt meciuri disputate până acum, pierzând unul singur. După acest rezultat gruparea lugojeană se află la trei puncte diferenţă de ocupantele primei poziţii în clasament.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 22, prin Sulea, care a înscris după o centrare a lui Selagea, ca urmare a unei greşeli în defensiva lugojeană. Livan a adus egalarea pentru lugojeni şapte minute mai târziu, după ce a primit o pasă perfectă de la Bozian, iar tabela la pauză a arătat 1-1.

În a doua parte a jucului, Bozian a adus Lugojul în avantaj, marcând ca la carte din lovitură liberă. După cinci minute,  Crăciunescu de la oaspeţi vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat. În aceste condiţii, partida se îndrepta spre o victorie lejeră a lugojenilor. Nu a fost să fie aşa. Jucătorii lugojeni s-au relaxat prematur, fapt taxat de cei de la Unirea Alba Iulia care au reuşit să readucă egalarea în minutul ’89, prin Sălagea, cu un lob frumos peste portarul CSM-ului.

Cinci jucători indisponibili

CSM Lugoj nu s-a putut baza pentru acest meci pe cinci jucători, din diferite motive, accidentaţi sau suspendaţi. Au lipsit Mărmăneanu, Silaghi şi de ultim moment portarul Filip, aceştia fiind accidentaţi, iar Horecea şi Drăghici au fost suspendaţi.

“Din punctul meu de vedere un rezultat de egalitate care nu este deloc conform cu realitatea din teren. Consider că am fost echipa care a avut mai mult iniţiativa, echipa cu o posesie mai bună şi cu un număr de ocazii mai multe şi mai clare. Cred eu că meritam toate cele trei puncte în partida de astăzi, chiar dacă am întâlnit un adversar redutabil, în special în jocurile disputate în deplasare, unde nu a pierdut nicio partidă şi nu a primit niciun gol.  Unirea Alba-Iulia are în componenţă nu mai puţin de trei jucători care au activat la nivelul Primei Ligi într-un trecut nu foarte îndepărtat. Eu cred că ar trebui apreciat parcursul jucătorilor noştri în primele opt etape, constanţa de care au dat dovadă şi nu în ultimul rând, aceşti băieţi merită toate felicitările, pentru caracterul lor, deoarece au fost nişte rezultate obţinute în nişte condiţii foarte grele, iar cei care sunt în anturajul echipei ştiu foarte bine la ce mă refer. Am avut şi multe probleme de lot, dar toţi jucătorii care sunt legitimaţi la CSM Lugoj şi-au dorit foarte mult să câştige. Ne-au lipsit jucători importanţi, cu experienţă, pe care dacă îi aveam la dispoziţie cu siguranţă altul era rezultatul partidei”, a afirmat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei CSM Lugoj.

CSM Lugoj: Păduraru, Ciobanu, Ciubotaru, Livan, Bozian, Lazea, Precupanu, Drăgoescu, Rus, Roşie, Miculescu. Rezerve: Micşa, Loga, Dobra, Marta, Olariu, Stoica, Sărăcin.

FOTO: SERGIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: