Autoliv Lugoj

Sport

FOTO! Fotbaliştii de la CSM Lugoj au câştigat cu 2-0 ultimul meci pe teren propriu

FOTO! Fotbaliştii de la CSM Lugoj au câştigat cu 2-0 ultimul meci pe teren propriu

Business Strategist

Echipa de fotbal CSM Lugoj, angrenată în Seria a IV-a a Ligii a III-a, a câştigat cu scorul de 2-0 ultimul meci pe teren propriu din această ediţie de campionat. Adversarul a fost unul incomod, o echipă a Ineului, care în meciurile de acasă a primit un singur gol şi acela în prelungiri de la ASU Poli, campioana seriei.

În ciuda vremii nepotrivite pentru fotbal, CSM Lugoj a avut un debut perfect de meci, reuşind să deschidă scorul în minutul 8, prin căpitanul Eugen Miculescu, jucător ce a reluat cu capul dintr-o lovitură liberă de pe partea stângă, în direcţia de atac a lugojenilor.

“Am avut moral bun după meciul câştigat la Ighiu. Am ştiut că ne aşteaptă o partidă dificilă acasă cu Ineul, însă ne-am concentrat, am fost pregătiţi şi cred că am meritat victoria. Mă bucur că am terminat meciul de acasă printr-o reuşită. Am avut o contribuţie prin golul pe care l-am marcat, însă întreaga echipă a muncit pentru a obţine trei puncte”, a declarat Eugen Miculescu, autorul primului gol.

Chiar şi după prima reuşită, echipa lugojeană a dominat teritorial şi s-a instalat în jumătatea adversă de teren, creându-şi alte ocazii de a marca, cea mai concludentă fiind a lui Eduard Olariu din minutul 25, care a ratat singur cu portarul advers.

Finalul primei reprize a fost marcat de un incident. Un câine a intrat pe gazon şi a ţintit mingea, abia putând fi scos afară de către oamenii de ordine, spre amuzamantul spectatorilor.

Juniorii de la CSŞ Lugoj confirmă

În partea a doua a jocului, echipa adversă şi-a dorit egalarea, a atacat mai mult, însă haotic, fără nicio idee de joc. Lugojenii au fost cei care şi-au dublat avantajul prin reuşita juniorului Eduard Olariu, care nu a mai ratat de această dată. După o fază şcoală, o combinaţie reuşită în careu cu Sergiu Precupanu, sportivul promovat de la Clubul Sportiv Şcolar, clasa profesorului Nicolae Cimponeriu, a înscris pentru 2-0, care a fost şi rezultatul final al meciului. Jucătorul este la al doilea gol în această ediţie de campionat.

“Evoluţiile mele cresc, însă totul se datorează grupului. Prin trecerea mea de la juniori la Liga a III-a am făcut mulţi paşi înainte. A fost foarte greu la început, însă m-am adaptat. Am avut nişte colegi minunaţi şi datorită lor am avut acest succes. E meritul tuturor şi mă bucur că am reuşit să ne impunem. Îmi doresc să evoluez în joc, să devin mai matur, pentru că am o problemă la capitolul maturitate, să marchez cât mai multe goluri şi să ajut echipa”, a declarat Eduard Olariu la final.

“La acest meci avem două motive în plus de bucurie. Primul este că un junior promovat de la Clubul Sportiv Şcolar este la a doua reuşită în acest campionat, iar cel de-al doilea motiv este că astăzi a mai debut un jucător foarte tânăr, Alexandru Bodochi, transferat în aceasta iarnă din Campionatul Judeţean, de la AS Carani, care a evoluat minute bune şi şi-a creat situaţii de a marca. Continuăm propiectul pe care l-am început în urmă cu doi ani, acela de promovare a jucătorilor tineri, în special din propria pepinieră”, a completat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei lugojene.

Un singur eşec în opt etape

Tehnicianul lugojean se declară mulţumit că echipa a început să capete constanţă în joc şi în rezultate. În ultimele opt runde, în ciuda programului infernal, a înregistrat un singur eşec, în meciul contra celor de la Hunedoara.

“O victorie meritată şi municită. Nu a fost uşoară, dar sunt bucuros că la ultimul joc în faţa propriilor suporteri am reuşit să obţinem o victorie, după un meci pe care l-am dominat din punct de vedere al posesiei şi al ocaziilor de gol. Pe lângă cele două reuşite am avut şi alte situaţii. Am fost puţin superficiali la finalizare, dar până la urmă totul s-a terminat cu bine. Am reuşit să-i facem fericiţi pe suporterii noştri, care în ciuda ploii au luat drumul stadionului şi cred eu că nu i-am dezamăgit. Am început să avem constanţă în rezultate. În ultimele opt partide am avut o singură sincopă, înfrângerea de la Hunedoara, total nemeritată”, a pecizat cel supranumit conferenţiarul.

Deplasare dificilă la Deva

În ultima etapă din campionat, CSM Lugoj va evolua în deplasare, la Deva. O eventuală victorie în această partidă ar putea clasa formaţia lugojeană pe locul al şaselea la finalul campionatului, însă nu va fi deloc uşor, deoarece, într-un clasament al returului, Deva s-ar fi situat pe primul loc în clasament, chiar şi înaintea lui ASU Poli.

“Vrem să câştigăm la Deva, să urcăm mai mult în clasament, deoarece locul nostru este undeva mai sus”, a afirmat căpitanul Eugen Miculescu.

“Nu va fi o partidă uşoară, dar sunt convins că jucătorii noştri vor face tot posibilul pentru a face un joc bun şi a obţine punct sau puncte. Pentru noi va fi cel de-al cincelea meci jucat în 14 zile. Plus că o parte dintre aceşti băieţi evoluează şi în Campionatul Judeţean, la echipa a doua a Lugojului”, a mai spus Cosmin Petruescu.

De altfel, echipa din Deva este singura care a învins liderul la el acasă.

CSM Lugoj:  Florin Rusu, Eugen Miculescu (cpt), Gabi Mînecan, Sergiu Precupanu, Flavius Vlădia, Cristian Poiană, Claudiu Roşie, Eduard Olariu, Cristian Rotea, Bogdan Plescan, Caius Marta. Rezerve: Paul Iordache, Cătălin Pîntea, Beniamin Dobra, Răzvan Mardare, Ardelean Claudiu, Cosmin Loga, Alexandru Bodochi.

CS Ineu: Alexandru Mitrea, Popovici Mădălin, Dacian Zdrenţan, Tiberiu Bier, Georgian Hulbar, Daniel Cles, Darius Ciocan, Petrică Huţanu, Călin Botaş, Mihai Talpaş, Vasile Maşniţa. Rezerve: Cristian Puşcaşu, Rareş Silvanu, Alexandru Karmanoczky, Andrei Gavrilă, Laurenţiu Udrescu.

FOTO: Silviu Boian

 

 

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: