Sport

FOTO! Fotbaliştii de la CSM Lugoj au pierdut pe teren propriu. “Pentru a treia oară în patru etape suntem furaţi ca în codru”

FOTO! Fotbaliştii de la CSM Lugoj au pierdut pe teren propriu. “Pentru a treia oară în patru etape suntem furaţi ca în codru”

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj a înregistrat prima înfrângere din actuala ediţie a campionatului Ligii a III-a, pe teren propriu, în faţa formaţiei CSM Şcolar Reşiţa, în etapa a patra a competiţiei. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 2-0, iar antrenorul Cosmin Petruescu a ieşit pentru prima data în acest campionat cu acuze la adresa arbitrajului, care a viciat rezultatul final.

CSM Şcolar Reşiţa a deschis repede scorul, în minutul 3 al partidei, în urma unei greşeli a echipei gazdă, un autogol al lui Roşie.

“Am început de la 0-1 pe o greşeală copilăreasca a noastră, pe care noi ne-o asumăm, dar când îţi greşeşte un copil de 17 ani, chiar nu poţi fi supărat. Este un jucător de perspectivă, în care avem în continuare încredere. Iar când portarul echipei adverse, Zimmermann, cu o bogată experienţă la nivelul Ligii I, este cel mai bun jucător de pe teren, cred că am spus totul despre desfăşurarea partidei”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului.

În minutul 8 lugojenii au reclamat un penalty la un atac din spate asupra lui Silaghi, care însă nu s-a acordat, iar jucătorul lugojean a fost nevoit să părăsescă terenul în minutul 15, deoarece nu a mai putut continua meciul.

În repriza a doua formaţia lugojeană a revenit în joc, a pus presiune constantă pe poarta adversă, iar arbitrul a intervenit cu un 11 metri în minutul 78, în favoarea oaspeţilor, după o fază în care fotbalistul Lugojului a jucat mingea. La o echipă tânără astfel de greşeli toarnă plumb în picioarele jucătorilor, iar acest lucru se răsfrânge asupra jocului şi asupra exprimării lor în teren.

“A observat o întreagă tribună cum s-a rupt echilibrul, când centralul Cristian Vieru a acordat o lovitură de la 11 metri, văzută doar de el. După meci, asistenţii, observatorul, ne dau dreptate, însă decizia lui nu mai poate fi schimbată şi rezultatul rămâne. De asemenea am observat uşurinţa cu care noi am primit cartonaşe galbene, încă de la primul fault la Lazea , în timp ce jucătorii echipei adverse au intrat şi mai dur şi repetat şi nu au primit niciun avertisment”, a afirmat Petruescu.

Indignat pe tot parcursul meciului, când a avut şi nişte schimbi de replici cu Cristian Vieru, centralul partidei, Cosmin Petruescu a răbufnit la final şi a spus că nu este prima dată în acest sezon când arbitrii prejudiciază echipa lugojeană.

“A fost un meci în care noi ca şi club am făcut eforturi supraomeneşti pentru a organiza această partidă. Le mulţumesc celor implicaţi în organizarea acestui joc şi îmi pare rău că pentru a treia oară în patru etape suntem furaţi ca în codru de către cei care ar trebui să împartă dreptatea. De patru etape tăcem, încercăm să ne vedem de joc şi de problemele noastre, dar suntem luaţi de proşti. Meciul trecut ne-am asumat greşelile noastre ca şi echipă şi era de prisos să mai spunem că la 2-0 pentru noi am fost opriţi de două ori din situaţii de unu la unu cu portarul advers, în care centralul fluieră offsaid peste decizia asistentului. Pregătim meciul de luni şi până vineri, iar alţii fac nişte greşeli, dar arbitrează bine mersi meci de meci”, a adăugat antrenorul echipei lugojene.

Etapa viitoare CSM Lugoj va juca în deplasare la UTA II. Meciul va avea loc sâmbătă, 1 octombrie de la ora 17.

CSM Lugoj: Păduraru, Miculescu, Drăghici, Lazea, Livan, Silaghi, Bozia, Precupanu, Dragoescu, Olariu, Rosie. Rezerve: Filip, Ciobanu, Ciubotariu, Marta, Horcea, Rus, Sărăcin. Antrenor principal: Cosmin Petruescu, antrenor secund: Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii: Sorin Micşa.

FOTO: SILVIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: