Sport

FOTO! Fotbaliştii de la CSM Lugoj au pierdut pe teren propriu. “Pentru a treia oară în patru etape suntem furaţi ca în codru”

FOTO! Fotbaliştii de la CSM Lugoj au pierdut pe teren propriu. “Pentru a treia oară în patru etape suntem furaţi ca în codru”

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj a înregistrat prima înfrângere din actuala ediţie a campionatului Ligii a III-a, pe teren propriu, în faţa formaţiei CSM Şcolar Reşiţa, în etapa a patra a competiţiei. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 2-0, iar antrenorul Cosmin Petruescu a ieşit pentru prima data în acest campionat cu acuze la adresa arbitrajului, care a viciat rezultatul final.

CSM Şcolar Reşiţa a deschis repede scorul, în minutul 3 al partidei, în urma unei greşeli a echipei gazdă, un autogol al lui Roşie.

“Am început de la 0-1 pe o greşeală copilăreasca a noastră, pe care noi ne-o asumăm, dar când îţi greşeşte un copil de 17 ani, chiar nu poţi fi supărat. Este un jucător de perspectivă, în care avem în continuare încredere. Iar când portarul echipei adverse, Zimmermann, cu o bogată experienţă la nivelul Ligii I, este cel mai bun jucător de pe teren, cred că am spus totul despre desfăşurarea partidei”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului.

În minutul 8 lugojenii au reclamat un penalty la un atac din spate asupra lui Silaghi, care însă nu s-a acordat, iar jucătorul lugojean a fost nevoit să părăsescă terenul în minutul 15, deoarece nu a mai putut continua meciul.

În repriza a doua formaţia lugojeană a revenit în joc, a pus presiune constantă pe poarta adversă, iar arbitrul a intervenit cu un 11 metri în minutul 78, în favoarea oaspeţilor, după o fază în care fotbalistul Lugojului a jucat mingea. La o echipă tânără astfel de greşeli toarnă plumb în picioarele jucătorilor, iar acest lucru se răsfrânge asupra jocului şi asupra exprimării lor în teren.

“A observat o întreagă tribună cum s-a rupt echilibrul, când centralul Cristian Vieru a acordat o lovitură de la 11 metri, văzută doar de el. După meci, asistenţii, observatorul, ne dau dreptate, însă decizia lui nu mai poate fi schimbată şi rezultatul rămâne. De asemenea am observat uşurinţa cu care noi am primit cartonaşe galbene, încă de la primul fault la Lazea , în timp ce jucătorii echipei adverse au intrat şi mai dur şi repetat şi nu au primit niciun avertisment”, a afirmat Petruescu.

Indignat pe tot parcursul meciului, când a avut şi nişte schimbi de replici cu Cristian Vieru, centralul partidei, Cosmin Petruescu a răbufnit la final şi a spus că nu este prima dată în acest sezon când arbitrii prejudiciază echipa lugojeană.

“A fost un meci în care noi ca şi club am făcut eforturi supraomeneşti pentru a organiza această partidă. Le mulţumesc celor implicaţi în organizarea acestui joc şi îmi pare rău că pentru a treia oară în patru etape suntem furaţi ca în codru de către cei care ar trebui să împartă dreptatea. De patru etape tăcem, încercăm să ne vedem de joc şi de problemele noastre, dar suntem luaţi de proşti. Meciul trecut ne-am asumat greşelile noastre ca şi echipă şi era de prisos să mai spunem că la 2-0 pentru noi am fost opriţi de două ori din situaţii de unu la unu cu portarul advers, în care centralul fluieră offsaid peste decizia asistentului. Pregătim meciul de luni şi până vineri, iar alţii fac nişte greşeli, dar arbitrează bine mersi meci de meci”, a adăugat antrenorul echipei lugojene.

Etapa viitoare CSM Lugoj va juca în deplasare la UTA II. Meciul va avea loc sâmbătă, 1 octombrie de la ora 17.

CSM Lugoj: Păduraru, Miculescu, Drăghici, Lazea, Livan, Silaghi, Bozia, Precupanu, Dragoescu, Olariu, Rosie. Rezerve: Filip, Ciobanu, Ciubotariu, Marta, Horcea, Rus, Sărăcin. Antrenor principal: Cosmin Petruescu, antrenor secund: Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii: Sorin Micşa.

FOTO: SILVIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017

Au început înscrierile pentru Liman Bike Race, cel mai tare concurs de mountain-bike de lângă Lugoj

Cetateanul3 mai 2017

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: