Social

[FOTO] O poliţistă a venit la accident în pantaloni scurţi şi maieu! Rudele şoferilor s-au luat la ceartă, chemând pompierii şi SMURD-ul

[FOTO] O poliţistă a venit la accident în pantaloni scurţi şi maieu! Rudele şoferilor s-au luat la ceartă, chemând pompierii şi SMURD-ul

Cetateanul Lugoj

Două maşini au fost implicate, sâmbătă după masă, într-o tamponare în localitatea Coşteiu, aflată la 6 kilometri de Lugoj. Martorii au auzit o bubuitură puternică, în vecinătatea podului de la intrarea în sat dinspre Timişoara, moment în care au văzut că cele două maşini se ciocniseră. Din primele informaţii, tânărul care conducea autoturismul marca Opel a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a acroşat maşina de pe sensul opus de mers, un Audi care circula regulamentar.

„Un tânăr de 21 de ani a condus un autoturism pe DN6, dinspre Timişoara spre Lugoj, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa regulamentar. În urma accidentului, şoferul autoturismului care se deplasa regulamentar, un alt tânăr de 21 de ani, a fost rănit şi transportat la spital. În cauză urmează a fi întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanţii IPJ Timiş.

După câteva minute de la tamponare, la faţa locului a ajuns şi un Logan al poliţiei din Coşteiu. Din autoturism s-a dat jos o domnişoară agent, care purta pantaloni scurţi şi un maieu în loc de uniforma standard. Aceasta a întâmpinat dificultăţi în a înţelege ce s-a întâmplat, mai ales că preţ de câteva momente nimeni nu a înţeles cine era, părţile implicate în accident şi aflate în stare de şoc neapucând să observe maşina de poliţie care parcase la câţiva metri de locul impactului şi din care se dăduse jos agenta.

IPJ Timiş nu a putut să dea explicaţii despre agenta care a ajuns la accident cu maşina poliţiei şi fără ţinuta obligatorie, deşi nu era de datoria ei, aceasta nefiind pe tură, spunând doar că, cel mai probabil, intenţia sa a fost de a oferi primul ajutor până la sosirea echipajelor din Lugoj.

După ce la accident au ajuns şi rudele celor implicaţi în coliziune, care au pornit un mic scandal ce s-a încheiat cu îmbrânceli între un bărbat şi o femeie, la Coşteiu au ajuns într-un final poliţiştii de la Biroul Rutier Lugoj, dar şi un echipaj SMURD şi pompierii, puşi degeaba pe drumuri după mai multe apeluri la 112, pentru că accidentul nu s-a soldat cu victime încarcerate şi nu a necesitat măsuri PSI. Spiritele au fost calmate într-un final, nicio altă persoană decât şoferul maşinii Audi neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Social

Aici sunt pierderile Meridianului, suportate din banii lugojenilor. „Nu este o avarie majoră, e o gaură cât un stilou”.

Daniel Groza13 ianuarie 2017

Dezbaterea publică nu a schimbat nimic! Preţul apei şi canalizării va creşte la Lugoj

Daniel Groza12 ianuarie 2017

Iarna e ca vara! Lugojenii se plâng că nu au apă la etajele superioare. Explicaţiile Meridianului!

Daniel Groza12 ianuarie 2017

Ambulanţa Lugoj, două ture pe noapte pentru a-i ajuta pe oamenii străzii rămaşi în ger

Gabriel Iosa11 ianuarie 2017

FOTO! Apa de la robinetele din Lugoj, murdară şi de nebăut, deşi primăria o recomandă ca bună de consum

Gabriel Iosa10 ianuarie 2017

Bilanţ la CPU Lugoj! Câţi pacienţi au decedat la Urgenţe, la spitalul lugojean

Gabriel Iosa6 ianuarie 2017

Lugojenii participă la slujba de Bobotează! Sute de litri de agheasmă, pregătite pentru credincioşi

Gabriel Iosa6 ianuarie 2017

Se distribuie invitațiile la Revelionul Seniorilor

Daniel Groza4 ianuarie 2017

O fetiţă din Timiş a murit din cauza rujeolei. Ministerul Sănătăţii cere părinţilor să imunizeze copiii

Daniel Groza29 decembrie 2016

Ambulanţele au circulat non-stop de Crăciun la Lugoj! Record de apeluri la 112 în seara de Ajun

Gabriel Iosa27 decembrie 2016

PAMFLET – Scrisoare către Moş Crăciun

Cetateanul24 decembrie 2016

Un băiețel de cinci ani, din Nădrag, are nevoie de ajutor. E bolnav de leucemie, iar familia lui nu are banii necesari tratamentului

Daniel Groza20 decembrie 2016
%d blogeri au apreciat: