Social

[FOTO] O poliţistă a venit la accident în pantaloni scurţi şi maieu! Rudele şoferilor s-au luat la ceartă, chemând pompierii şi SMURD-ul

[FOTO] O poliţistă a venit la accident în pantaloni scurţi şi maieu! Rudele şoferilor s-au luat la ceartă, chemând pompierii şi SMURD-ul

Autoliv

Două maşini au fost implicate, sâmbătă după masă, într-o tamponare în localitatea Coşteiu, aflată la 6 kilometri de Lugoj. Martorii au auzit o bubuitură puternică, în vecinătatea podului de la intrarea în sat dinspre Timişoara, moment în care au văzut că cele două maşini se ciocniseră. Din primele informaţii, tânărul care conducea autoturismul marca Opel a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a acroşat maşina de pe sensul opus de mers, un Audi care circula regulamentar.

„Un tânăr de 21 de ani a condus un autoturism pe DN6, dinspre Timişoara spre Lugoj, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa regulamentar. În urma accidentului, şoferul autoturismului care se deplasa regulamentar, un alt tânăr de 21 de ani, a fost rănit şi transportat la spital. În cauză urmează a fi întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanţii IPJ Timiş.

După câteva minute de la tamponare, la faţa locului a ajuns şi un Logan al poliţiei din Coşteiu. Din autoturism s-a dat jos o domnişoară agent, care purta pantaloni scurţi şi un maieu în loc de uniforma standard. Aceasta a întâmpinat dificultăţi în a înţelege ce s-a întâmplat, mai ales că preţ de câteva momente nimeni nu a înţeles cine era, părţile implicate în accident şi aflate în stare de şoc neapucând să observe maşina de poliţie care parcase la câţiva metri de locul impactului şi din care se dăduse jos agenta.

IPJ Timiş nu a putut să dea explicaţii despre agenta care a ajuns la accident cu maşina poliţiei şi fără ţinuta obligatorie, deşi nu era de datoria ei, aceasta nefiind pe tură, spunând doar că, cel mai probabil, intenţia sa a fost de a oferi primul ajutor până la sosirea echipajelor din Lugoj.

După ce la accident au ajuns şi rudele celor implicaţi în coliziune, care au pornit un mic scandal ce s-a încheiat cu îmbrânceli între un bărbat şi o femeie, la Coşteiu au ajuns într-un final poliţiştii de la Biroul Rutier Lugoj, dar şi un echipaj SMURD şi pompierii, puşi degeaba pe drumuri după mai multe apeluri la 112, pentru că accidentul nu s-a soldat cu victime încarcerate şi nu a necesitat măsuri PSI. Spiritele au fost calmate într-un final, nicio altă persoană decât şoferul maşinii Audi neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Social

Cros caritabil pentru Spitalul din Lugoj. Tinerii de la Interact se implică în strângerea de fonduri

Cetateanul26 mai 2017

Întreruperi multe de curent săptămâna viitoare. În Timişoara, Lugoj şi alte localităţi din Timiş

Cetateanul26 mai 2017

„Poţi. Vrei. Dar faci?”, mesajul din acest an al Săptămânii Naţionale a Voluntariatului

Cetateanul26 mai 2017

O făgeţeancă este noul director executiv al DSP Timiş

Cetateanul24 mai 2017

Se strâng bani în bisericile din Timiş pentru premierea elevilor olimpici

Cetateanul23 mai 2017

Cum a ajuns Banatul “fruncea” în numărul de decese provocate de rujeolă

Daniel Dancea23 mai 2017

Un profesor din Banat predă istoria regiunii pe internet. A reuşit să adune într-un blog trecutul întregii zone

Cetateanul22 mai 2017

Un cetăţean care merita titlul de “Cetăţean de Onoare” a primit doar ”Cheia Oraşului”, pentru că politicienii lugojeni au orgolii

Cetateanul19 mai 2017

Pâinea de casă, celebră în două judeţe. E făcută doar din făină, apă şi drojdie, „fără alte prafuri”

Cetateanul19 mai 2017

Mii de vietăţi vor fi ucise şi în acest an din plăcere. Vezi ce animale vor fi vânate în Timiş

Cetateanul18 mai 2017

“Agentul mi-a zis: hai, marş de aici”. Supărat că a fost jignit, un şofer a pornit în urmărirea Poliţiei, pe autostradă: „Au fugit ca şobolanii”

Daniel Dancea17 mai 2017

Operaţiune în forţă a Poliţiei. În trei zile, 600 poliţişti au descoperit 55 de infracţiuni şi au aplicat amenzi de 350.000 de lei

Cetateanul15 mai 2017
%d blogeri au apreciat: