Autoliv Lugoj

Sport

Foto! Penicilina cu efect advers la Lugoj. CSM-ul a obţinut o victorie importantă în faţa echipei din Moldova

Foto! Penicilina cu efect advers la Lugoj. CSM-ul a obţinut o victorie importantă în faţa echipei din Moldova

Cetateanul Lugoj

Etapa a VIII-a Diviziei A 1 la volei feminin le-a adus faţa în faţa pe CSM Lugoj şi Penicilina Iaşi. Lugojencele au trecut peste faptul că echipa adversă are în componenţă nu mai puţin de şapte straniere şi un buget dublu şi şi-au adjudecat toate cele trei puncte puse în joc, învingând cu 3-1.

Victoria nu a fost însă una uşoară, cel puţin în primele două seturi, când Penicilina a dat o replica bună. În urma unui joc echilibrat, primul set a fost câştigat de CSM cu 25-21. În actul secund, echipa din Moldova a dat semne de revenire şi l-a adjudecat cu 25-22. Ultima parte a meciului a aparţinut CSM-ului. Elevele lui Valerijan Luka au fost mai motivate să obţină victoria şi au urmat două seturi în care Lugojul a fost la conducere. Au câştigat ultimele două acte cu 25-16, respectiv 25-18 şi au obţinut trei puncte preţioase.

“ A fost o bucurie pentru mine că am reuşit să învingem, având în vedere că am jucat cu o echipă care are în componenţă şapte straniere şi un buget dublu decât al nostru.  Ştiam că va fi un meci greu, dar am crezut că îl putem câştiga şi am şi făcut-o.  Înainte de acest meci am zis că această partidă se câştigă cu capul nu cu inima. Dar ne-am dorit foarte mult victoria şi cred că din cauza acesata au şi survenit anumite greşeli. Cred că preluarea astăzi a funcţionat la un nivel foarte înalt în echipa Lugojului, ceea ce ne-a lipsit în alte meciuri. În acelaşi timp, ştiam că problema Iaşiului este preluarea, am servit foarte bine şi cred că acolo am câştigat meciul”, a precizat Valerijan Luka, antrenorul echipei de volei CSM Lugoj.

Jucătoarele de la CSM au precizat că unitatea grupului, corelată cu un moral bun şi o preluare reuşită au dus Lugojul spre victorie în meciul contra celor de la Iaşi.

“O victorie foarte plăcută, în faţa unui adversar echilibrat, care a venit cu dorinţa de a învinge, dar rezultatul final ne-a surprins şi ne-a bucurat foarte mult. În momentul în care fiecare se ocupă de partea ei de treabă în teren totul merge perfect. Ne-am înţeles foarte bine între noi şi am avut un moral foarte ridicat”, a declarat Ramona Rus, jucătoare la CSM Lugoj.

“A fost un meci greu, însă am făcut noi în aşa fel încât să ne facem viaţa uşoară şi să luăm toate cele trei puncte astăzi. Preluarea ne-a ieşit foarte bine şi am fost mai unite ca oricând. Am ştiut ce ne dorim şi am obţinut victoria. Vom avea o deplasare grea la Bacău, nu ştiu dacă ne putem întoarce cu puncte de acolo, dar venim remontate pentru meciul cu Mureşul de acasă, unde sperăm să aducem din nou o victorie suporterilor”, a afirmat Gabriela Bălae, jucătoare la CSM Lugoj.

CSM Lugoj a început meciul cu Lorena Ciocian, Gabriela Bălae, Krista DeGeest, Ramona Rus, Ionela Canea şi Adriana Rotaru- libero.

Etapa viitoare, sâmbătă 26 noiembrie, CSM Lugoj va juca în deplasare la Ştiinţa Bacău, urmând ca miercuri, 30 noiembrie, să întâlnească pe teren propriu, de la ora 18.30, Medicina Târgu Mureş.

“Avem un meci foarte greu la Bacău, unde nu o să merg cu toată echipa. Voi odihni unele fete pentru meciul cu Mureşul, care va fi un joc la fel de dificil, dar pe care sperăm să-l câştigăm”, a încheiat Valerijan Luka, antrenorul echipei lugojene.

FOTO: SILVIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: