Sport

Foto! Penicilina cu efect advers la Lugoj. CSM-ul a obţinut o victorie importantă în faţa echipei din Moldova

Foto! Penicilina cu efect advers la Lugoj. CSM-ul a obţinut o victorie importantă în faţa echipei din Moldova

Cetateanul Lugoj

Etapa a VIII-a Diviziei A 1 la volei feminin le-a adus faţa în faţa pe CSM Lugoj şi Penicilina Iaşi. Lugojencele au trecut peste faptul că echipa adversă are în componenţă nu mai puţin de şapte straniere şi un buget dublu şi şi-au adjudecat toate cele trei puncte puse în joc, învingând cu 3-1.

Victoria nu a fost însă una uşoară, cel puţin în primele două seturi, când Penicilina a dat o replica bună. În urma unui joc echilibrat, primul set a fost câştigat de CSM cu 25-21. În actul secund, echipa din Moldova a dat semne de revenire şi l-a adjudecat cu 25-22. Ultima parte a meciului a aparţinut CSM-ului. Elevele lui Valerijan Luka au fost mai motivate să obţină victoria şi au urmat două seturi în care Lugojul a fost la conducere. Au câştigat ultimele două acte cu 25-16, respectiv 25-18 şi au obţinut trei puncte preţioase.

“ A fost o bucurie pentru mine că am reuşit să învingem, având în vedere că am jucat cu o echipă care are în componenţă şapte straniere şi un buget dublu decât al nostru.  Ştiam că va fi un meci greu, dar am crezut că îl putem câştiga şi am şi făcut-o.  Înainte de acest meci am zis că această partidă se câştigă cu capul nu cu inima. Dar ne-am dorit foarte mult victoria şi cred că din cauza acesata au şi survenit anumite greşeli. Cred că preluarea astăzi a funcţionat la un nivel foarte înalt în echipa Lugojului, ceea ce ne-a lipsit în alte meciuri. În acelaşi timp, ştiam că problema Iaşiului este preluarea, am servit foarte bine şi cred că acolo am câştigat meciul”, a precizat Valerijan Luka, antrenorul echipei de volei CSM Lugoj.

Jucătoarele de la CSM au precizat că unitatea grupului, corelată cu un moral bun şi o preluare reuşită au dus Lugojul spre victorie în meciul contra celor de la Iaşi.

“O victorie foarte plăcută, în faţa unui adversar echilibrat, care a venit cu dorinţa de a învinge, dar rezultatul final ne-a surprins şi ne-a bucurat foarte mult. În momentul în care fiecare se ocupă de partea ei de treabă în teren totul merge perfect. Ne-am înţeles foarte bine între noi şi am avut un moral foarte ridicat”, a declarat Ramona Rus, jucătoare la CSM Lugoj.

“A fost un meci greu, însă am făcut noi în aşa fel încât să ne facem viaţa uşoară şi să luăm toate cele trei puncte astăzi. Preluarea ne-a ieşit foarte bine şi am fost mai unite ca oricând. Am ştiut ce ne dorim şi am obţinut victoria. Vom avea o deplasare grea la Bacău, nu ştiu dacă ne putem întoarce cu puncte de acolo, dar venim remontate pentru meciul cu Mureşul de acasă, unde sperăm să aducem din nou o victorie suporterilor”, a afirmat Gabriela Bălae, jucătoare la CSM Lugoj.

CSM Lugoj a început meciul cu Lorena Ciocian, Gabriela Bălae, Krista DeGeest, Ramona Rus, Ionela Canea şi Adriana Rotaru- libero.

Etapa viitoare, sâmbătă 26 noiembrie, CSM Lugoj va juca în deplasare la Ştiinţa Bacău, urmând ca miercuri, 30 noiembrie, să întâlnească pe teren propriu, de la ora 18.30, Medicina Târgu Mureş.

“Avem un meci foarte greu la Bacău, unde nu o să merg cu toată echipa. Voi odihni unele fete pentru meciul cu Mureşul, care va fi un joc la fel de dificil, dar pe care sperăm să-l câştigăm”, a încheiat Valerijan Luka, antrenorul echipei lugojene.

FOTO: SILVIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Foto! Şcoala Gimnazială Ştiuca va reprezenta zona Lugoj la faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar, la fotbal

Alina Damian9 decembrie 2016

Boxerii lugojeni vor participa la “Cupa Revoluţiei”, o gală cu participare internaţională

Alina Damian8 decembrie 2016

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016