Sport

Foto! Penicilina cu efect advers la Lugoj. CSM-ul a obţinut o victorie importantă în faţa echipei din Moldova

Foto! Penicilina cu efect advers la Lugoj. CSM-ul a obţinut o victorie importantă în faţa echipei din Moldova

Autoliv

Etapa a VIII-a Diviziei A 1 la volei feminin le-a adus faţa în faţa pe CSM Lugoj şi Penicilina Iaşi. Lugojencele au trecut peste faptul că echipa adversă are în componenţă nu mai puţin de şapte straniere şi un buget dublu şi şi-au adjudecat toate cele trei puncte puse în joc, învingând cu 3-1.

Victoria nu a fost însă una uşoară, cel puţin în primele două seturi, când Penicilina a dat o replica bună. În urma unui joc echilibrat, primul set a fost câştigat de CSM cu 25-21. În actul secund, echipa din Moldova a dat semne de revenire şi l-a adjudecat cu 25-22. Ultima parte a meciului a aparţinut CSM-ului. Elevele lui Valerijan Luka au fost mai motivate să obţină victoria şi au urmat două seturi în care Lugojul a fost la conducere. Au câştigat ultimele două acte cu 25-16, respectiv 25-18 şi au obţinut trei puncte preţioase.

“ A fost o bucurie pentru mine că am reuşit să învingem, având în vedere că am jucat cu o echipă care are în componenţă şapte straniere şi un buget dublu decât al nostru.  Ştiam că va fi un meci greu, dar am crezut că îl putem câştiga şi am şi făcut-o.  Înainte de acest meci am zis că această partidă se câştigă cu capul nu cu inima. Dar ne-am dorit foarte mult victoria şi cred că din cauza acesata au şi survenit anumite greşeli. Cred că preluarea astăzi a funcţionat la un nivel foarte înalt în echipa Lugojului, ceea ce ne-a lipsit în alte meciuri. În acelaşi timp, ştiam că problema Iaşiului este preluarea, am servit foarte bine şi cred că acolo am câştigat meciul”, a precizat Valerijan Luka, antrenorul echipei de volei CSM Lugoj.

Jucătoarele de la CSM au precizat că unitatea grupului, corelată cu un moral bun şi o preluare reuşită au dus Lugojul spre victorie în meciul contra celor de la Iaşi.

“O victorie foarte plăcută, în faţa unui adversar echilibrat, care a venit cu dorinţa de a învinge, dar rezultatul final ne-a surprins şi ne-a bucurat foarte mult. În momentul în care fiecare se ocupă de partea ei de treabă în teren totul merge perfect. Ne-am înţeles foarte bine între noi şi am avut un moral foarte ridicat”, a declarat Ramona Rus, jucătoare la CSM Lugoj.

“A fost un meci greu, însă am făcut noi în aşa fel încât să ne facem viaţa uşoară şi să luăm toate cele trei puncte astăzi. Preluarea ne-a ieşit foarte bine şi am fost mai unite ca oricând. Am ştiut ce ne dorim şi am obţinut victoria. Vom avea o deplasare grea la Bacău, nu ştiu dacă ne putem întoarce cu puncte de acolo, dar venim remontate pentru meciul cu Mureşul de acasă, unde sperăm să aducem din nou o victorie suporterilor”, a afirmat Gabriela Bălae, jucătoare la CSM Lugoj.

CSM Lugoj a început meciul cu Lorena Ciocian, Gabriela Bălae, Krista DeGeest, Ramona Rus, Ionela Canea şi Adriana Rotaru- libero.

Etapa viitoare, sâmbătă 26 noiembrie, CSM Lugoj va juca în deplasare la Ştiinţa Bacău, urmând ca miercuri, 30 noiembrie, să întâlnească pe teren propriu, de la ora 18.30, Medicina Târgu Mureş.

“Avem un meci foarte greu la Bacău, unde nu o să merg cu toată echipa. Voi odihni unele fete pentru meciul cu Mureşul, care va fi un joc la fel de dificil, dar pe care sperăm să-l câştigăm”, a încheiat Valerijan Luka, antrenorul echipei lugojene.

FOTO: SILVIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017

CSM Lugoj, duel acasă cu CSM Bucureşti. Lugojenii, aşteptaţi să-şi încurajeze favoritele

Daniel Groza10 aprilie 2017

Călin Dobra repune printre priorităţi pista de canotaj de 2 milioane de euro, de la Surduc

Daniel Groza7 aprilie 2017

Limanul se pregăteşte de o nouă ediţie Bike Race. Sunt aşteptaţi peste 500 de concurenţi, din toată ţara

Daniel Groza6 aprilie 2017

Lugojenii, aşteptaţi din nou la un meci tare de volei. Vine campioana!

Daniel Groza4 aprilie 2017

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: