Autoliv Lugoj

Sport

FOTO! Pescuitul sportiv oferă Lugojului o campioană şi o vicecampioană naţională

FOTO! Pescuitul sportiv oferă Lugojului o campioană şi o vicecampioană naţională

Business Strategist

Campionatul Naţional de Pescuit Sportiv Staţionar (feminin şi masculin) a avut loc în perioada 24-26 iunie, la Complexul Lacurilor Piscicole Salonti Draşov din judeţul Alba. Concursul s-a desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Pescuit Sportiv, care a suportat toate costurile întrecerii. La masculin au fost prezenţi 17 concurenţi, iar la feminin patru participante, dintre care două din Lugoj, Cătălina Kiss şi Gina Nica.

Vineri, 25 iunie, a avut loc antrenamentul oficial obligatoriu, iar concursul la caras s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică.

“Locaţia a fost minunată. Domnul Salonti a investit un milion de euro, din fonduri europene ca să facă bălţile acelea ideale pentru competiţii. Sunt populate cu crap şi caras”, a precizat Cătalina Kiss.

Sportiva din Lugoj, Cătălina Kiss, s-a clasat pe primul loc la general, în urma celor două manșe, medalia de argint i-a revenit celeilalte lugojence din concurs, Gina Nica, iar poziţia a treia a obţinut-o o sportivă din Alba, Ana Cliuc. Toate cele trei sportive de pe podium sunt legitimate la clubul Cetate Alba Iulia.

“A fost un concurs de pescuit stationar. În patru ore trebuia să prindem cea mai mare cantitate de peşte şi atunci am ales peştele ţintă care era din abundenţă, carasul. Diferenţa pe podium nu a fost foarte mare. Ana Cliuc a ieşit pe locul al doilea în prima zi. Eu am prins 5.190, iar ea 4.300 kg. Ana a mers foarte bine la început şi s-a înecat ca ţiganul la mal. Din patru ore, jumătate de oră nu a mai intrat peştele şi atunci am devansat-o eu. Am tras tare pe ultima sută de metri, ca la atletism. Avantajul ei a fost că e localnică. Sportiva din Alba s-a şi antrenat acolo în urmă cu o săptămână şi a ieşit pe trei la general. În manşa a doua trebuia să o înving pe Ana Cliuc ca să devin campioană. N-am reuşit însă să o bat pe Gina Nica, cealaltă sportivă din Lugoj care a prins 6.800 kg. Astfel că în a doua manşă Nica a ieşit pe primul loc, eu pe poziţia a doua şi Ana Cliuc pe trei”, a adăugat Cătălina Kiss.

În concursul la copcă, care a vut loc în luna februarie a acestui an, rolurile au fost inversate. Cătălina Kiss a ieşit vicecampioană naţională, iar Gina Nica a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Cătălina este la al treilea titlu de campioană naţională de când concurează la Federaţie. Primul l-a obţinut în 2013 la Târgu Jiu, al doilea l-a câştigat anul trecut tot în competiţia desfăşurată în judeţul Alba, iar al treilea este cel adjudecat în acest weekend.

 

 

 

 

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: