Social

[FOTO] Peste 500 de pensionari la Balul Persoanelor Vârstnice! Politicienii lugojeni, coadă la declarații

[FOTO] Peste 500 de pensionari la Balul Persoanelor Vârstnice! Politicienii lugojeni, coadă la declarații

Cetateanul Lugoj

Pensionarii din Lugoj, mai puțin trei care nu au prins bilet au petrecut vineri seara la restaurantul Acapulco din oraș, acolo se desfășoară an de an, la început de toamnă, Balul Persoanelor Vârstnice. Organizat de Primăria Lugoj, prin Direcția de Asistență Socială Comunitară, evenimentul s-a dovedit a fi unul deosebit pentru bătrânii orașului, care s-au distrat ca în tinerețe și au participat la concursul de dans al serii, dotat cu premii speciale.

Ca în fiecare an, nici politicienii urbei nu au stat departe de petrecere. Prilejul a fost de neratat pentru cele mai importante figuri ale politicii lugojene, oficialitățile prezente făcând coadă în fața camerelor de luat vederi și a reportofoanelor pentru a-și exprima bucuria și dragostea față de cei trecuți de vârsta de pensionare.

„Am așteptat întâlnirea cu dânșii pentru că de fiecare dată, de opt ani, am răspuns prezent la această întâlnire frumoasă, cu oameni care au muncit o viață, care și-au făcut datoria, și-au plătit impozitele și taxele și care în prezent trebuie să își aibă grijă de sănătate. Nu e politică, nu am zis un cuvânt politic, așa cum e frumos în asemenea împrejurări”, a declarat Francisc Boldea.

Edilului șef i-au urmat Sorin Stragea, deputat PSD, Călin Dobra, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș și Ioan Iovescu, senator PPDD trecut la UNPR, toți vorbind despre importanța bătrânilor și amintind despre implicarea pe care au avut-o pentru bunăstarea acestora.

„Sper ca cei prezenți să nu uite ce Partidul Social Democrat și Victor Ponta au făcut pentru ei de când guvernează România”, au fost cuvintele lui Sorin Stragea, care a luat cuvântul la început de bal.

„Mă bucur că am avut ocazia să fiu alături de pensionarii din Lugoj. E un prilej deosebit de a pune în valoare celebrul proverb care zice că cine nu are bătrâni, să își cumpere”, au fost cuvintele lui Călin Dobra, vicepreședintele CJT.

Unul dintre politicieni a renunțat să meargă la biserică vineri seara, doar ca să fie printre vârstnicii lugojeni și să îi bucure astfel cu prezența lui acolo.

„Deși soția a ales să meargă la biserică, totuși trebuie să ne facem datoria față de ei, care chiar dacă unii nu sunt de aceeași religie, avem același Dumnezeu. Nu cred că e o greșeală că și noi, cei care ne considerăm botezați, putem participa la o asemenea bucurie, o sărbătoare, Ziua Persoanelor în Vârstă. E o sărbătoare la care noi aleșii cred că îi bucurăm cu prezența noastră”, a declarat senatorul Ioan Iovescu, recent trecut la UNPR.

Balul a fost deschis de Ansamblul „Lugojana”, care a prezentat o suită de dansuri specifice zonei Banatului. Atmosfera a fost întreținută de solistul de muzică ușoară și de petrecere Doru Ioan Bălan, acompaniat de formația sa. Petrecerea continuă până târziu în noapte, când se va încheia cu un tort dedicat persoanelor vârstnice și decernarea premiilor de la concursul de dans și tombolă.

Vezi comentarii (5)

5 Comments

 1. repta

  3 octombrie 2015 at 0:23

  Daca ati putea sa imi raspundeti la o intrebare : cei din presa care au participat, si-au platit consumatia sau au fost ca de obicei pe gratis ??

 2. Stefan

  3 octombrie 2015 at 0:43

  Eu nu inteleg pana unde poate sa mearga nerusinarea acestui Stragea. Sa nu uite batranii ce a facut pentru ei PSD-ul si Ponta? Este foarte clar, PSD-ul a dat inapoi pensiile taiate de Boc. Dar aici trebuie adaugata o mentiune. Ce pensii a taiat Boc? Pensiile speciale ale securistilor, celor care au lucrat in armata si parlamentarilor care au ajuns la pensie. Adica unor putori pe care noi, care muncim din greu pentru salarii de mizerie, ii tinem in spinare cu pensii pentru care ei nu au muncit. Acestora s-au marit pensiilor taiate. Pensii nesimtite introduse inclusiv prin activitatea lui Stragea din Parlament. Sa inteleg ca pensionarii de la bal fac parte din pensionarii speciali sau Stragea si-a gresit publicul?
  Pe langa sustinerea acestor pensii imorale de catre Stragea, pe spinarea noastra, acesta se mai remarca si prin numeroase atacuri impotriva justitiei, prin legile sustinute si votate de dansul, cu scopul de a-i scoate din inchisori pe coruptii din tara asta. Ultima nerusinare a lui consta intr-un proiect de lege prin care infractorii care au primit puscarie cu suspendare sa poata ramane in continuare pe functii.
  Acest Stragea a uitat de unde a plecat, a uitat cine la trimis in Parlament si ne sfideaza cu fiecare discurs pe ca ni-l tine.
  Dle Stragea, ne-ai facut de rusine. Nu meriti respectul nostru.

  Vad ca si dl sofer Iovescu a avut ceva de spus, dar cred ca acesta este plecat prin alte parti. Prin discursul lui ne jigneste. Vrea cumva sa spuna ca numai sectarii sunt botezati?
  Nu inteleg treaba cu religiile diferite? Dansul a invatat la secta din care face parte ca exista un singur Dumnezeu indiferent de religie? Dle Iovescu, fiecare religie este cu zeul ei, majoritatea dintre ele neavand nimic in comun cu zeul dumitale.
  Apropo, dle Iovescu, dumneata cunosti faptul ca Romania este o tara laica? Ca si senator nu aveti dreptul de a face afirmatii religioase.
  Poate ca ma insel eu si deciziile politice sunt luate din punct de vedere religios, caz in care cred ca nu ne vom opri decat in Evul Mediu. Poate dl senator prefera Epoca Bronzului.

  Il avem si pe distinsul domn Boldea. Acesta se incadreaza perfect in peisaj, ca doar este pensionar si dansul. Totusi, cred ca avem o diferenta fata de ceilalti petrecareti. Distinsul Boldea are atat pensie cat si salariu, adica doua venituri de la stat. Daca cineva are pensie si lucreaza la particular este perfect in regula si toata stima. In cazul dlui Boldea nu este normal. Aceasta anormalitate fiind introdusa tot de Guvernul Ponta. Sa nu ne miram ca dl Boldea ne-a indemnat sa votam cu un astfel de om urmarit penal.
  Apropo, petrecerea a fost facuta din bugetul Primariei? Din banii mei? Cate vor mai avea loc pana la sfarsitul anului?

 3. dan

  3 octombrie 2015 at 14:52

  Campanie electorala!

 4. gore

  6 octombrie 2015 at 13:16

  nene stefan poate nu sti ca guvenul de trista amintire boc a impozitat pensiile fara niciun drept,iar guvernul ponta pe care matale il hulesti a facut eforturi si a dat inapoi ,si ce sa vezi a mai si dat in plus ceva ,ceia ce boc nu a facut in tot mandatul lui odios—poporul vede si judeca pe fiecare.

  • repta

   6 octombrie 2015 at 16:39

   nene gore, departe de mine gandul sa laud pe boc(l-as scuipa la propriu), dar guvernul monta nu a dat bani de la el din buzunar. te intreb daca traiesti cumva mai bine, ca la mine e din ce in ce mai rau desi am primit banii luati de boc inapoi. pe urma nu iti e rusine cu asa specimene, in jurul cărora roiste DNA si baga la puscarie in fiecare luna cate unul, vezi nastase, mazare, chir si ponta e pe mine si boldea, ca sa ne tragem pe plan local

Lasă un răspuns

Mai multe în Social

Scandal de proporţii la Lugoj, după ce unei persoane de etnie romă i s-a făcut rău

Gabriel Iosa20 ianuarie 2017

Un bărbat de 48 de ani a murit după ce a văzut victima accidentului de tren de ieri, de la Lugoj

Daniel Dancea20 ianuarie 2017

Aici sunt pierderile Meridianului, suportate din banii lugojenilor. „Nu este o avarie majoră, e o gaură cât un stilou”.

Daniel Groza13 ianuarie 2017

Dezbaterea publică nu a schimbat nimic! Preţul apei şi canalizării va creşte la Lugoj

Daniel Groza12 ianuarie 2017

Iarna e ca vara! Lugojenii se plâng că nu au apă la etajele superioare. Explicaţiile Meridianului!

Daniel Groza12 ianuarie 2017

Ambulanţa Lugoj, două ture pe noapte pentru a-i ajuta pe oamenii străzii rămaşi în ger

Gabriel Iosa11 ianuarie 2017

FOTO! Apa de la robinetele din Lugoj, murdară şi de nebăut, deşi primăria o recomandă ca bună de consum

Gabriel Iosa10 ianuarie 2017

Bilanţ la CPU Lugoj! Câţi pacienţi au decedat la Urgenţe, la spitalul lugojean

Gabriel Iosa6 ianuarie 2017

Lugojenii participă la slujba de Bobotează! Sute de litri de agheasmă, pregătite pentru credincioşi

Gabriel Iosa6 ianuarie 2017

Se distribuie invitațiile la Revelionul Seniorilor

Daniel Groza4 ianuarie 2017

O fetiţă din Timiş a murit din cauza rujeolei. Ministerul Sănătăţii cere părinţilor să imunizeze copiii

Daniel Groza29 decembrie 2016

Ambulanţele au circulat non-stop de Crăciun la Lugoj! Record de apeluri la 112 în seara de Ajun

Gabriel Iosa27 decembrie 2016
%d blogeri au apreciat: