Cetateanul Lugoj

Administrație

[FOTO] Plaje de râsul lumii la Lugoj! De pe nisip, direct în… bălării

[FOTO] Plaje de râsul lumii la Lugoj! De pe nisip, direct în… bălării

Cetateanul Lugoj

Mult visatele plaje ale lugojenilor au fost amenajate zilele trecute pe malurile Timişului. Deşi Primăria le prezenta ca pe nişte locuri numai bune de întins pătura şi savurat razele soarelui pentru un bronz ca în Grecia, în realitate zonele de stat la soare nu sunt altceva decât mai multe roabe de nisip întinse pe malul râului care curge prin oraş. Dacă vrei să ajungi la apa în sine, ocoleşti plaja, dar şi arbuştii şi bălăriile.

Plajele din Lugoj au ajuns subiect de ştire în întreg judeţul Timiş, după ce primarul a explicat şi jurnaliştilor din Timişoara că locaţiile sunt, chiar dacă fără taxă sau şezlonguri, numai bune pentru relaxare. Mai mult, primarul a explicat şi că a erbicidat acolo unde a fost nevoie, pentru a scăpa de bălării.

„Am tuns iarba şi am dus nişte nisip ca să stea acolo lumea civilizat, am erbicidat unde sunt probleme. Sunt patru zone unde am pus nisip: zona Apelor Române, lângă ştrand, una la Plopi, pe malul drept, alta la Cotu Mic şi alta între podul pietonal şi podul CFR. Între cele două maluri, proprietatea este a Apelor Române, dar noi am intervenit pe maluri, pentru ca oamenii să stea civilizat. Nu ne-a costat aducerea nisipului, ne-am rugat de firme care au balastiere să ne ajute în folosul cetăţenilor” a explicat pentru opiniatimisoarei.ro primarul Lugojului.

La faţa locului, lugojenii spun că situaţia stă cu totul altfel. Oamenii sunt nemulţumiţi că lucrarea s-a făcut pe repede înainte şi fără să poată fi valorificată, mai ales din cauză că bălăriile blochează accesul direct al oamenilor la apă, aceştia fiind nevoiţi să ocolească vegetaţia de pe maluri pentru a ajunge efectiv la râu.

„Asta e bătaie de joc, nu e plajă, e bătaie de joc. Au venit, au pus o basculă de nisip, a venit altul cu motorul şi s-a urcat pe ea şi a călcat-o. Asta e plajă? Şi cine a erbicidat, că am văzut că a zis că a erbicidat? Nu a făcut nimeni asta, noi stăm cu copiii aici şi vedem în fiecare zi ce se întâmplă”, a explicat o lugojeancă.

„Primarul pe care noi din Cotu Mic l-am votat 90% să vină să vadă. Trebuia să pună două, trei trackere, nu unul pe care l-au întins pe 100 de metri. Prima dată trebuie nivelat, cu lama, pus nisipul şi nivelat din nou şi, către apă, o singură lamă trebuia băgat”, a mai explicat un lugojean.

Oamenii cer ca reprezentanţii Primăriei să se deplaseze la faţa locului pentru a vedea şi ei cum s-a intervenit la plajele din oraş. Situaţia este una similară şi în celelalte zone amenajate în acest scop, lugojenii spunând că momentan nu au unde să facă plajă într-un mod civilizat niciunde în municipiu.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. coralia

  29 iulie 2015 at 17:11

  Bravo!!! Votati-l tot pe Boldea ca vad ca-i place sa-si bata joc de noi.el si toti cei care sunt in consiliu au desigur diferite tipuri de piscine ca …e normal obrazul subtire…deci restul fraierilor sa faca baie in vana ca tot un fel de piscina este doar ca ceva mai mica :D-l boldea saracul nu credea ca da peste el canicula si-l prinde fara strand fara plaje dar …cu trotuare si alea unde nu era nevoie.Sa-l mai voteze cine-i inca prostit de el ca noi cei multi cei care facem baie doar in vana ….NEVER

 2. victor L

  29 iulie 2015 at 18:18

  Daca pozele sint de la „plajele” mult laudate de primar, mare porcherie, mare!
  Pur si simplu m-a pufnit risul 😛

 3. boro

  29 iulie 2015 at 20:06

  Zici că e un drum de sat. Normal, doar primarul este fruntas la sat(vezi afacerile in agricultura), dar codas la oras. Este primul la minciuni pe oră. Se bate cot la cot cu Victor Viorel Ponta.
  Boldea, vara viitoare te salutam. Si-l vom imbratisa pe noul primar.
  Rusine pentru 8 ani irositi de Boldea Francisc…

 4. Roko

  29 iulie 2015 at 23:08

  Boldea … – tragi apa!
  Consilierii locali … – tragi apa de doua ori!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

independenti

Consilierii independenți susțin că taxa pentru apa de ploaie e încasată ilegal și cer suspendarea ei

Daniel Groza21 octombrie 2016
constandana-darova

Consilierul războinic dintr-un sat de lângă Lugoj, găsit în conflict de interese de către ANI

Gabriel Iosa19 octombrie 2016
loc-de-joaca-copii-murdar-lugoj

Războiul contra ciorilor continuă! Primăria a instalat o “armă” modernă pentru a le face să plece

Daniel Groza18 octombrie 2016
primaria lugoj

Elba a dat în judecată Primăria pentru facturi neplătite în contractul în care Curtea de Conturi a găsit prejudiciu de peste 600.000 de euro

Daniel Groza17 octombrie 2016
gunoaie-centru

Centrul Lugojului, acoperit cu tone de gunoaie după Serbările Toamnei

Gabriel Iosa17 octombrie 2016
pml masina primarie boldea foto cetateanul lugoj (2)

Primarul Francisc Boldea, obligat să apară miercuri în faţa judecătorilor în Dosarul Elba. Va fi sau nu trimis în judecată?

Daniel Groza11 octombrie 2016
Primaria

Primăria Lugoj nu are căldură și din oră în oră rămâne și fără curent

Daniel Groza10 octombrie 2016
14536931_1093849147330960_1443902261_o

Semafoare inteligente și sens giratoriu în “intersecția morții” de pe centura Lugojului

Daniel Groza4 octombrie 2016
independenti

Consilierii independenți îi cer explicații primarului Boldea. Vor să știe cine este vinovat de eșecul lucrărilor la ștrand

Daniel Groza3 octombrie 2016
patinoar

Lugojul poate rămâne fără patinoar la iarnă! De vină este noua lege a achiziţiilor publice

Gabriel Iosa30 septembrie 2016
dscf3678-1170x600-c-center

Discuții aprinse în Consiliul Local din cauza cumpărării casei artistului Silviu Orăvitzan. Tranzacția a fost blocată!

Daniel Groza30 septembrie 2016
bloc

Primăria Lugoj, pași mari spre un eșec în accesarea fondurilor europene pentru izolarea blocurilor

Daniel Groza29 septembrie 2016