Autoliv Lugoj

Administrație

[FOTO] Plaje de râsul lumii la Lugoj! De pe nisip, direct în… bălării

[FOTO] Plaje de râsul lumii la Lugoj! De pe nisip, direct în… bălării

Business Strategist

Mult visatele plaje ale lugojenilor au fost amenajate zilele trecute pe malurile Timişului. Deşi Primăria le prezenta ca pe nişte locuri numai bune de întins pătura şi savurat razele soarelui pentru un bronz ca în Grecia, în realitate zonele de stat la soare nu sunt altceva decât mai multe roabe de nisip întinse pe malul râului care curge prin oraş. Dacă vrei să ajungi la apa în sine, ocoleşti plaja, dar şi arbuştii şi bălăriile.

Plajele din Lugoj au ajuns subiect de ştire în întreg judeţul Timiş, după ce primarul a explicat şi jurnaliştilor din Timişoara că locaţiile sunt, chiar dacă fără taxă sau şezlonguri, numai bune pentru relaxare. Mai mult, primarul a explicat şi că a erbicidat acolo unde a fost nevoie, pentru a scăpa de bălării.

„Am tuns iarba şi am dus nişte nisip ca să stea acolo lumea civilizat, am erbicidat unde sunt probleme. Sunt patru zone unde am pus nisip: zona Apelor Române, lângă ştrand, una la Plopi, pe malul drept, alta la Cotu Mic şi alta între podul pietonal şi podul CFR. Între cele două maluri, proprietatea este a Apelor Române, dar noi am intervenit pe maluri, pentru ca oamenii să stea civilizat. Nu ne-a costat aducerea nisipului, ne-am rugat de firme care au balastiere să ne ajute în folosul cetăţenilor” a explicat pentru opiniatimisoarei.ro primarul Lugojului.

La faţa locului, lugojenii spun că situaţia stă cu totul altfel. Oamenii sunt nemulţumiţi că lucrarea s-a făcut pe repede înainte şi fără să poată fi valorificată, mai ales din cauză că bălăriile blochează accesul direct al oamenilor la apă, aceştia fiind nevoiţi să ocolească vegetaţia de pe maluri pentru a ajunge efectiv la râu.

„Asta e bătaie de joc, nu e plajă, e bătaie de joc. Au venit, au pus o basculă de nisip, a venit altul cu motorul şi s-a urcat pe ea şi a călcat-o. Asta e plajă? Şi cine a erbicidat, că am văzut că a zis că a erbicidat? Nu a făcut nimeni asta, noi stăm cu copiii aici şi vedem în fiecare zi ce se întâmplă”, a explicat o lugojeancă.

„Primarul pe care noi din Cotu Mic l-am votat 90% să vină să vadă. Trebuia să pună două, trei trackere, nu unul pe care l-au întins pe 100 de metri. Prima dată trebuie nivelat, cu lama, pus nisipul şi nivelat din nou şi, către apă, o singură lamă trebuia băgat”, a mai explicat un lugojean.

Oamenii cer ca reprezentanţii Primăriei să se deplaseze la faţa locului pentru a vedea şi ei cum s-a intervenit la plajele din oraş. Situaţia este una similară şi în celelalte zone amenajate în acest scop, lugojenii spunând că momentan nu au unde să facă plajă într-un mod civilizat niciunde în municipiu.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. coralia

  29 iulie 2015 at 17:11

  Bravo!!! Votati-l tot pe Boldea ca vad ca-i place sa-si bata joc de noi.el si toti cei care sunt in consiliu au desigur diferite tipuri de piscine ca …e normal obrazul subtire…deci restul fraierilor sa faca baie in vana ca tot un fel de piscina este doar ca ceva mai mica :D-l boldea saracul nu credea ca da peste el canicula si-l prinde fara strand fara plaje dar …cu trotuare si alea unde nu era nevoie.Sa-l mai voteze cine-i inca prostit de el ca noi cei multi cei care facem baie doar in vana ….NEVER

 2. victor L

  29 iulie 2015 at 18:18

  Daca pozele sint de la „plajele” mult laudate de primar, mare porcherie, mare!
  Pur si simplu m-a pufnit risul 😛

 3. boro

  29 iulie 2015 at 20:06

  Zici că e un drum de sat. Normal, doar primarul este fruntas la sat(vezi afacerile in agricultura), dar codas la oras. Este primul la minciuni pe oră. Se bate cot la cot cu Victor Viorel Ponta.
  Boldea, vara viitoare te salutam. Si-l vom imbratisa pe noul primar.
  Rusine pentru 8 ani irositi de Boldea Francisc…

 4. Roko

  29 iulie 2015 at 23:08

  Boldea … – tragi apa!
  Consilierii locali … – tragi apa de doua ori!

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

Câţi bani şi-a rezervat primarul din bugetul local pentru aparatul propriu. Vezi sumele şi pe ce se cheltuie

Daniel Groza23 martie 2017

Începe curăţenia de primăvară! Când puteţi scoate resturile vegetale

Daniel Groza23 martie 2017

Bugetul Lugojului, de peste 170 de milioane de lei, se cheltuie doar cum vrea primarul. Nicio propunere a consilierilor nu a fost acceptată

Daniel Groza21 martie 2017

Consilierii locali, chemaţi să aprobe bugetul Lugojului pentru 2017

Daniel Groza16 martie 2017

Piaţă modernă la Făget. Va fi inaugurată la sfârşitul acestei luni

Daniel Groza15 martie 2017

Boldea dă vina pe Martinescu pentru deficienţele de la staţia de epurare

Daniel Groza13 martie 2017

Galeria Pro Arte din Lugoj va fi reabilitată. Lucrările vor costa un milion de lei

Daniel Groza10 martie 2017

Lugojul a primit cea mai mare sumă din cote defalcate de la CJT Timiş. Cât primesc celelalte primării din zonă

Daniel Groza9 martie 2017

Curtea de Conturi, aşteptată la Lugoj. Plângere pentru verificarea cheltuirii celor 5 milioane de euro de la staţia de epurare

Daniel Groza6 martie 2017

A patra deschidere? „Săptămâna viitoare deschidem traficul pe cei 15 kilometri din autostrada Lugoj-Deva”

Gabriel Iosa3 martie 2017

În martie se votează bugetul. Care sunt lucrările pentru care credeţi că ar trebui să se cheltuiască 60.000.000 de lei?

Daniel Groza2 martie 2017

Ce ilegalităţi a descoperit Curtea de Conturi la Salprest, societate care aparţine Consiliului Local Lugoj

Daniel Groza1 martie 2017
%d blogeri au apreciat: