Administrație

[FOTO] Plaje de râsul lumii la Lugoj! De pe nisip, direct în… bălării

[FOTO] Plaje de râsul lumii la Lugoj! De pe nisip, direct în… bălării

Autoliv

Mult visatele plaje ale lugojenilor au fost amenajate zilele trecute pe malurile Timişului. Deşi Primăria le prezenta ca pe nişte locuri numai bune de întins pătura şi savurat razele soarelui pentru un bronz ca în Grecia, în realitate zonele de stat la soare nu sunt altceva decât mai multe roabe de nisip întinse pe malul râului care curge prin oraş. Dacă vrei să ajungi la apa în sine, ocoleşti plaja, dar şi arbuştii şi bălăriile.

Plajele din Lugoj au ajuns subiect de ştire în întreg judeţul Timiş, după ce primarul a explicat şi jurnaliştilor din Timişoara că locaţiile sunt, chiar dacă fără taxă sau şezlonguri, numai bune pentru relaxare. Mai mult, primarul a explicat şi că a erbicidat acolo unde a fost nevoie, pentru a scăpa de bălării.

„Am tuns iarba şi am dus nişte nisip ca să stea acolo lumea civilizat, am erbicidat unde sunt probleme. Sunt patru zone unde am pus nisip: zona Apelor Române, lângă ştrand, una la Plopi, pe malul drept, alta la Cotu Mic şi alta între podul pietonal şi podul CFR. Între cele două maluri, proprietatea este a Apelor Române, dar noi am intervenit pe maluri, pentru ca oamenii să stea civilizat. Nu ne-a costat aducerea nisipului, ne-am rugat de firme care au balastiere să ne ajute în folosul cetăţenilor” a explicat pentru opiniatimisoarei.ro primarul Lugojului.

La faţa locului, lugojenii spun că situaţia stă cu totul altfel. Oamenii sunt nemulţumiţi că lucrarea s-a făcut pe repede înainte şi fără să poată fi valorificată, mai ales din cauză că bălăriile blochează accesul direct al oamenilor la apă, aceştia fiind nevoiţi să ocolească vegetaţia de pe maluri pentru a ajunge efectiv la râu.

„Asta e bătaie de joc, nu e plajă, e bătaie de joc. Au venit, au pus o basculă de nisip, a venit altul cu motorul şi s-a urcat pe ea şi a călcat-o. Asta e plajă? Şi cine a erbicidat, că am văzut că a zis că a erbicidat? Nu a făcut nimeni asta, noi stăm cu copiii aici şi vedem în fiecare zi ce se întâmplă”, a explicat o lugojeancă.

„Primarul pe care noi din Cotu Mic l-am votat 90% să vină să vadă. Trebuia să pună două, trei trackere, nu unul pe care l-au întins pe 100 de metri. Prima dată trebuie nivelat, cu lama, pus nisipul şi nivelat din nou şi, către apă, o singură lamă trebuia băgat”, a mai explicat un lugojean.

Oamenii cer ca reprezentanţii Primăriei să se deplaseze la faţa locului pentru a vedea şi ei cum s-a intervenit la plajele din oraş. Situaţia este una similară şi în celelalte zone amenajate în acest scop, lugojenii spunând că momentan nu au unde să facă plajă într-un mod civilizat niciunde în municipiu.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. coralia

  29 iulie 2015 at 17:11

  Bravo!!! Votati-l tot pe Boldea ca vad ca-i place sa-si bata joc de noi.el si toti cei care sunt in consiliu au desigur diferite tipuri de piscine ca …e normal obrazul subtire…deci restul fraierilor sa faca baie in vana ca tot un fel de piscina este doar ca ceva mai mica :D-l boldea saracul nu credea ca da peste el canicula si-l prinde fara strand fara plaje dar …cu trotuare si alea unde nu era nevoie.Sa-l mai voteze cine-i inca prostit de el ca noi cei multi cei care facem baie doar in vana ….NEVER

 2. victor L

  29 iulie 2015 at 18:18

  Daca pozele sint de la „plajele” mult laudate de primar, mare porcherie, mare!
  Pur si simplu m-a pufnit risul 😛

 3. boro

  29 iulie 2015 at 20:06

  Zici că e un drum de sat. Normal, doar primarul este fruntas la sat(vezi afacerile in agricultura), dar codas la oras. Este primul la minciuni pe oră. Se bate cot la cot cu Victor Viorel Ponta.
  Boldea, vara viitoare te salutam. Si-l vom imbratisa pe noul primar.
  Rusine pentru 8 ani irositi de Boldea Francisc…

 4. Roko

  29 iulie 2015 at 23:08

  Boldea … – tragi apa!
  Consilierii locali … – tragi apa de doua ori!

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

SFIDARE. Consilierii social-democraţi au părăsit şedinţa la punctul la care trebuia să se discute despre banii cheltuiţi pentru chefurile PSD

Cetateanul25 mai 2017

E oficial! Începe construcţia celor două blocuri ANL, de la Lugoj

Cetateanul25 mai 2017

Peste 200 de funcţionari din Timişoara, Lugoj şi 13 comune timişene sunt în grevă japoneză

Cetateanul25 mai 2017

Rachetele antigrindină se vor lansa de la Lugoj. Două baterii vor fi instalate lângă fostul hipodrom

Cetateanul24 mai 2017

Funcţionarii din administraţia locală au trecut la fapte: joi – grevă japoneză, săptămâna viitoare – protest la Bucureşti

Cetateanul23 mai 2017

Funcţionarii din primăriile Timişoarei şi Lugojului ameninţă că vor bloca activitatea în administraţia locală

Cetateanul22 mai 2017

Consilierii lugojeni se întâlnesc pentru aprobarea unor proiecte şi a unei deplasări oficiale în străinătate

Cetateanul22 mai 2017

Omul care a aprobat plata contractelor pentru sindrofiile PSD a fost reangajat la Casa de Cultură, deşi s-a pensionat

Cetateanul12 mai 2017

“Va fi cel mai frumos cartier din Lugoj. O să se bată toţi pe un loc de casă”

Cetateanul12 mai 2017

FOTO – Bazarul din Lugoj va fi reabilitat. Administraţia locală are pregătită o sumă mare pentru lucrări

Cetateanul11 mai 2017

GALERIE FOTO – Expertiză de 140.000 de lei pentru a afla care sunt problemele Podului de Fier din Lugoj

Cetateanul10 mai 2017

Începe verificarea terenurilor din Lugoj. Impozitele vor fi mai mari cu 500% pentru cele neîngrijite

Cetateanul8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: