Administrație

[FOTO] Plaje de râsul lumii la Lugoj! De pe nisip, direct în… bălării

[FOTO] Plaje de râsul lumii la Lugoj! De pe nisip, direct în… bălării

Cetateanul Lugoj

Mult visatele plaje ale lugojenilor au fost amenajate zilele trecute pe malurile Timişului. Deşi Primăria le prezenta ca pe nişte locuri numai bune de întins pătura şi savurat razele soarelui pentru un bronz ca în Grecia, în realitate zonele de stat la soare nu sunt altceva decât mai multe roabe de nisip întinse pe malul râului care curge prin oraş. Dacă vrei să ajungi la apa în sine, ocoleşti plaja, dar şi arbuştii şi bălăriile.

Plajele din Lugoj au ajuns subiect de ştire în întreg judeţul Timiş, după ce primarul a explicat şi jurnaliştilor din Timişoara că locaţiile sunt, chiar dacă fără taxă sau şezlonguri, numai bune pentru relaxare. Mai mult, primarul a explicat şi că a erbicidat acolo unde a fost nevoie, pentru a scăpa de bălării.

„Am tuns iarba şi am dus nişte nisip ca să stea acolo lumea civilizat, am erbicidat unde sunt probleme. Sunt patru zone unde am pus nisip: zona Apelor Române, lângă ştrand, una la Plopi, pe malul drept, alta la Cotu Mic şi alta între podul pietonal şi podul CFR. Între cele două maluri, proprietatea este a Apelor Române, dar noi am intervenit pe maluri, pentru ca oamenii să stea civilizat. Nu ne-a costat aducerea nisipului, ne-am rugat de firme care au balastiere să ne ajute în folosul cetăţenilor” a explicat pentru opiniatimisoarei.ro primarul Lugojului.

La faţa locului, lugojenii spun că situaţia stă cu totul altfel. Oamenii sunt nemulţumiţi că lucrarea s-a făcut pe repede înainte şi fără să poată fi valorificată, mai ales din cauză că bălăriile blochează accesul direct al oamenilor la apă, aceştia fiind nevoiţi să ocolească vegetaţia de pe maluri pentru a ajunge efectiv la râu.

„Asta e bătaie de joc, nu e plajă, e bătaie de joc. Au venit, au pus o basculă de nisip, a venit altul cu motorul şi s-a urcat pe ea şi a călcat-o. Asta e plajă? Şi cine a erbicidat, că am văzut că a zis că a erbicidat? Nu a făcut nimeni asta, noi stăm cu copiii aici şi vedem în fiecare zi ce se întâmplă”, a explicat o lugojeancă.

„Primarul pe care noi din Cotu Mic l-am votat 90% să vină să vadă. Trebuia să pună două, trei trackere, nu unul pe care l-au întins pe 100 de metri. Prima dată trebuie nivelat, cu lama, pus nisipul şi nivelat din nou şi, către apă, o singură lamă trebuia băgat”, a mai explicat un lugojean.

Oamenii cer ca reprezentanţii Primăriei să se deplaseze la faţa locului pentru a vedea şi ei cum s-a intervenit la plajele din oraş. Situaţia este una similară şi în celelalte zone amenajate în acest scop, lugojenii spunând că momentan nu au unde să facă plajă într-un mod civilizat niciunde în municipiu.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. coralia

  29 iulie 2015 at 17:11

  Bravo!!! Votati-l tot pe Boldea ca vad ca-i place sa-si bata joc de noi.el si toti cei care sunt in consiliu au desigur diferite tipuri de piscine ca …e normal obrazul subtire…deci restul fraierilor sa faca baie in vana ca tot un fel de piscina este doar ca ceva mai mica :D-l boldea saracul nu credea ca da peste el canicula si-l prinde fara strand fara plaje dar …cu trotuare si alea unde nu era nevoie.Sa-l mai voteze cine-i inca prostit de el ca noi cei multi cei care facem baie doar in vana ….NEVER

 2. victor L

  29 iulie 2015 at 18:18

  Daca pozele sint de la „plajele” mult laudate de primar, mare porcherie, mare!
  Pur si simplu m-a pufnit risul 😛

 3. boro

  29 iulie 2015 at 20:06

  Zici că e un drum de sat. Normal, doar primarul este fruntas la sat(vezi afacerile in agricultura), dar codas la oras. Este primul la minciuni pe oră. Se bate cot la cot cu Victor Viorel Ponta.
  Boldea, vara viitoare te salutam. Si-l vom imbratisa pe noul primar.
  Rusine pentru 8 ani irositi de Boldea Francisc…

 4. Roko

  29 iulie 2015 at 23:08

  Boldea … – tragi apa!
  Consilierii locali … – tragi apa de doua ori!

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

Lugojeanul Călin Dobra este noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

Daniel Groza14 ianuarie 2017

Pierderile şi cheltuielile necontrolate ale Meridian duc la majorarea tarifelor, acuză consilierii independenţi

Daniel Groza13 ianuarie 2017

Program slab de investiţii pentru Lugoj. Lista cuprinde doar nerealizările anilor trecuţi, fără nicun proiect nou!

Daniel Groza12 ianuarie 2017

Sâmbătă se decide dacă lugojeanul Dobra va conduce Consiliul Judeţean Timiş: “Nu am nicio emoţie”

Daniel Groza10 ianuarie 2017

Primarul Lugojului află, astăzi, dacă va fi sau nu cercetat de DNA, în dosarul ELBA

Daniel Groza6 ianuarie 2017

Boldea „Gură de Aur” așteaptă recunoștința lui Grindeanu: ”L-am pus președinte PSD, președinte CJT și l-am făcut prim-ministru”

Daniel Groza4 ianuarie 2017

Lugojenii își pot spune părerea în legătură cu majorarea prețului pentru apă și canalizare

Daniel Groza4 ianuarie 2017

Troleibuz la Lugoj? Ideea aparţine unui consilier local şi nu e pe placul primarului

Gabriel Iosa29 decembrie 2016

PSD nu a votat micşorarea taxelor şi impozitelor, ignorând amendamentele PNL-ului, în ultima şedinţă de consiliu din 2016

Gabriel Iosa28 decembrie 2016

Se decid taxele şi impozitele la Lugoj pentru 2017! Ultima şedinţă de Consiliu Local din acest an are loc miercuri

Gabriel Iosa27 decembrie 2016

Un sat de lângă Lugoj a fost împânzit de camere de supraveghere, din cauza furturilor din case

Gabriel Iosa21 decembrie 2016

Masacarul celor 80 de oi îi scoate pe vânători pe teren. Lupii din zonă intră în bătaia puștii!

Daniel Groza21 decembrie 2016
%d blogeri au apreciat: