Actualitate

[FOTO] Povestea din spatele celui mai inedit local din Lugoj, cu bar industrial art şi o colecţie unică de sticle Coca Cola

[FOTO] Povestea din spatele celui mai inedit local din Lugoj, cu bar industrial art şi o colecţie unică de sticle Coca Cola

Autoliv

Ice Noir Cafe, una dintre cele mai cunoscute cafenele de lux din Lugoj, a trecut în ultimele luni printr-un proces de reamenajare unic în oraş. Preferat în special de tineri şi beneficiind şi de un spaţiu la subsol, barul a fost gândit de un iubitor de artă industrială, un nou trend în special în America, pentru iubitorii de inedit.

„Este un concept nou care se poartă foarte tare peste ocean, Statele Unite. A început să apară şi în Europa, în oraşele mari, e un concept care nu e foarte accesibil financiar, pentru că la prima vedere zici, să lucrezi fierul nu e cine ştie ce, însă e foarte complicat. Nivelul este de art, totul este detaliat la maxim. Eu sunt lugojean şi am făcut pentru plăcerea mea în primul rând, dar are priză şi la public”, a declarat patronul de la Ice Noir Cafe.

Nu doar barul arată ca în filmele americane, investitorul dorind să ofere şi produse la cele mai înalte standarde de calitate. Astfel, cafeaua şi ceaiurile sunt aduse din Italia şi respectiv Germania, iar iar expresoarele de cafea, măcinătoarele, toată linia tehnică din dotarea cafenelei este de cea înaltă calitate profesională.

„Tot ce avem este de super calitate, începând de la cafea, Marcafe, care e cotată ca numărul trei în Italia, nu se compară cu nimic ce e în zonă, nu vorbim doar de Lugoj, ci chiar de zona de vest. Toată aparatura pe care o avem, profesională, de bar, este de la cei mai buni producători”, a mai explicat proprietarul localului.

Despre alegerea designului şi munca din spatele reamenajării, patronul de la Ice Noir Cafe spune că a fost o plăcere, însă una costisitoare. În final însă, este de părere acesta, totul se rezumă la client şi la oferirea unui loc inedit în care acesta să servească o cafea dimineaţa sau o băutură de calitate seara.

„Totul este făcut artizanal, din piese de maşini, din fier, din ţevi. Se numeşte industrial art, este o chestie pe care eu am combinat-o cu elemente de lux, elemente antice restaurate şi aşa mai departe. Pe lângă bar şi ce vedeţi aici, am o colecţie unică de sticle Coca Cola, care nu ştiu dacă mai există în România. Valorează destul de mult, am cumpărat-o de la expoziţii de anticităţi din occident, din Italia şi Germania. Sticlele expuse sunt din 1950, 1952, originale, aduse din America, cumpărate de la un colecţionar care se ocupa doar cu aşa ceva. Tablourile sunt şi ele unice, cotate la preţuri importante în licitaţii. A costat mult, dar rezultatul este cel dorit, s-a lucrat mai bine de patru luni şi sincer, suntem foarte mulţumiţi de cum a ieşit totul”, a concluzionat reprezentantul barului.

Ideea reamenajării prin „industrial art” aparţine lui NOT, iar execuţia designului a fost realizată de NeRu.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Nick cave

    21 noiembrie 2016 at 6:53

    Frumos barul,Bună cafeaua…păcat ca nu ai loc la masa de „prietenii”lui otescu care trag de o apa cu orele

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

VIDEO Tensiunile dintre clanurile de romi din Lugoj au ajuns la cote maxime. Cu Poliția la ușă, țiganii s-au atacat peste gardul caselor în care locuiesc

Daniel Dancea29 aprilie 2017

VIDEO Motivul ultimului scandal dintre clanurile țigănești de la Lugoj. Ce spun șefii clanurilor, Ghiță și Mata, despre războiul dintre ei

Daniel Dancea29 aprilie 2017

O lugojeancă, pasagera cu numărul 100.000 pe ruta Timişoara – Bucureşti a celor de la Ryanair

Gabriel Iosa27 aprilie 2017

Un făgeţean a ajuns la închisoare pentru că a condus beat pe străzile oraşului

Cetateanul27 aprilie 2017

Un bătrân a fost jefuit de doi indivizi care conduceau o maşină cu numere de Franţa

Cetateanul26 aprilie 2017

O lugojeancă îmbracă cu flori Fântâna cu Peşti din centrul Timişoarei, în cadrul Festivalului TimFloralis

Daniel Groza25 aprilie 2017

Un bebeluş, de cinci luni, din Lugoj a murit din cauza rujeolei

Cetateanul24 aprilie 2017

Viteză record pe drumul Lugoj-Buziaş. Poliţiştii l-au amendat pe vitezoman cu aproape 3.000 de lei

Cetateanul24 aprilie 2017

Noi descinderi la contrabandişti! Poliţiştii lugojeni au ajuns la Racoviţa

Daniel Groza21 aprilie 2017

Şef nou la Poliţia Timiş

Gabriel Iosa20 aprilie 2017

VIDEO – UPDATE Descinderi în Lugoj. Ce au găsit mascații în locațiile percheziționate

Daniel Groza20 aprilie 2017

VIDEO – Doi poliţişti din Timiş s-au îmbătat şi s-au bătut la birtul din sat

Cetateanul19 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: