Actualitate

[FOTO] Povestea din spatele celui mai inedit local din Lugoj, cu bar industrial art şi o colecţie unică de sticle Coca Cola

[FOTO] Povestea din spatele celui mai inedit local din Lugoj, cu bar industrial art şi o colecţie unică de sticle Coca Cola

Cetateanul Lugoj

Ice Noir Cafe, una dintre cele mai cunoscute cafenele de lux din Lugoj, a trecut în ultimele luni printr-un proces de reamenajare unic în oraş. Preferat în special de tineri şi beneficiind şi de un spaţiu la subsol, barul a fost gândit de un iubitor de artă industrială, un nou trend în special în America, pentru iubitorii de inedit.

„Este un concept nou care se poartă foarte tare peste ocean, Statele Unite. A început să apară şi în Europa, în oraşele mari, e un concept care nu e foarte accesibil financiar, pentru că la prima vedere zici, să lucrezi fierul nu e cine ştie ce, însă e foarte complicat. Nivelul este de art, totul este detaliat la maxim. Eu sunt lugojean şi am făcut pentru plăcerea mea în primul rând, dar are priză şi la public”, a declarat patronul de la Ice Noir Cafe.

Nu doar barul arată ca în filmele americane, investitorul dorind să ofere şi produse la cele mai înalte standarde de calitate. Astfel, cafeaua şi ceaiurile sunt aduse din Italia şi respectiv Germania, iar iar expresoarele de cafea, măcinătoarele, toată linia tehnică din dotarea cafenelei este de cea înaltă calitate profesională.

„Tot ce avem este de super calitate, începând de la cafea, Marcafe, care e cotată ca numărul trei în Italia, nu se compară cu nimic ce e în zonă, nu vorbim doar de Lugoj, ci chiar de zona de vest. Toată aparatura pe care o avem, profesională, de bar, este de la cei mai buni producători”, a mai explicat proprietarul localului.

Despre alegerea designului şi munca din spatele reamenajării, patronul de la Ice Noir Cafe spune că a fost o plăcere, însă una costisitoare. În final însă, este de părere acesta, totul se rezumă la client şi la oferirea unui loc inedit în care acesta să servească o cafea dimineaţa sau o băutură de calitate seara.

„Totul este făcut artizanal, din piese de maşini, din fier, din ţevi. Se numeşte industrial art, este o chestie pe care eu am combinat-o cu elemente de lux, elemente antice restaurate şi aşa mai departe. Pe lângă bar şi ce vedeţi aici, am o colecţie unică de sticle Coca Cola, care nu ştiu dacă mai există în România. Valorează destul de mult, am cumpărat-o de la expoziţii de anticităţi din occident, din Italia şi Germania. Sticlele expuse sunt din 1950, 1952, originale, aduse din America, cumpărate de la un colecţionar care se ocupa doar cu aşa ceva. Tablourile sunt şi ele unice, cotate la preţuri importante în licitaţii. A costat mult, dar rezultatul este cel dorit, s-a lucrat mai bine de patru luni şi sincer, suntem foarte mulţumiţi de cum a ieşit totul”, a concluzionat reprezentantul barului.

Ideea reamenajării prin „industrial art” aparţine lui NOT, iar execuţia designului a fost realizată de NeRu.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Nick cave

    21 noiembrie 2016 at 6:53

    Frumos barul,Bună cafeaua…păcat ca nu ai loc la masa de „prietenii”lui otescu care trag de o apa cu orele

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

[FOTO] Primele imagini din hipermarketul Kaufland din Lugoj! Când se deschide pentru clienţi

Gabriel Iosa20 februarie 2017

Cafea, ţigări şi băutură de contrabandă, confiscate la Lugoj de către jandarmi

Gabriel Iosa17 februarie 2017

„Regele” mall-urilor începe construcția celei mai înalte clădiri din România, la Timișoara

Daniel Dancea16 februarie 2017

VIDEO Un ţigan ameninţă doi poliţişti că “le va smulge pielea”, pentru că au intrat peste el şi i-au luat banii, împreună cu alţi ţigani

Cetateanul16 februarie 2017

Comercianţii de mărţişoare se pregătesc să îşi vândă produsele la Lugoj

Gabriel Iosa16 februarie 2017

Bombe pe roţi! Maşinile de pe străzile din Lugoj sunt vechi de zeci de ani

Gabriel Iosa16 februarie 2017

Proiecte europene de 25 de milioane de euro, moștenite de Călin Dobra de la Sorin Grindeanu, retrase pentru a fi refăcute

Daniel Dancea15 februarie 2017

OFICIAL! Când se deschid cei 15 kilometri de autorstradă dintre Traian Vuia şi Margina

Gabriel Iosa15 februarie 2017

OFICIAL! Data şi ora la care se deschide noul hypermarket Kaufland din Lugoj

Gabriel Iosa14 februarie 2017

TIR-urile şi autobuzele, verificate de poliţiştii lugojeni în cadrul acţiunii „Truck&Bus”

Gabriel Iosa14 februarie 2017

Mii de elevi lugojeni s-au întors la clase! Când încep examenele

Gabriel Iosa13 februarie 2017

Mai sunt doar câteva bilete! 50 Shades Darker, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa13 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: