ALDE

Cetateanul

Administrație

[FOTO] Primarul are prea mult de lucru! Locul de joacă devenit viral pe Facebook, la fel de mizerabil la o săptămână după postare

[FOTO] Primarul are prea mult de lucru! Locul de joacă devenit viral pe Facebook, la fel de mizerabil la o săptămână după postare

Cetateanul Lugoj

PMP

La o săptămână după ce fotografia ei a devenit virală pe Facebook, aceasta arătând situaţia alarmantă a unui loc de joacă din Parcul Prefecturii, înghiţit la propriu de dejecţii de cioară, mama care a publicat imaginea pe reţeaua de socializare a revenit cu o nouă poză. Aceasta înfăţişează tot locul de joacă vizitat în urmă cu o săptămână, însă fotografiat luni seara, din imagine reieşind faptul că zona arăta exact la fel.

Părinţii prichindeilor, extrem de nemulţumiţi de situaţie, spun că vor începe demersurile legale pentru a cere administraţiei locale să facă de mai multe ori curat la locurile de joacă. Ca să evite murdăria din parcurile lugojene, părinţii îşi scot copilaşii în parcuri aflate la zeci de kilometri depărtare.
ohaba

„O să facem un act dacă este posibil sau o sesizare la Primărie, poate atunci ne acordă atenție. Suntem un grup de mămici, prietene, care ieșim cu copiii. Înainte ieșeam în Parcul Copiilor, dar de când cu mizeria aceea, mergem la Ohaba. Acolo e curat , nici nu se compară”, a precizat Corina Balintoni.

Potrivit reprezentanţilor Salprest, Primăria este cea care trebuie să anunţe societatea de salubrizare ori de câte ori aceasta trebuie să intervină şi să cureţe locurile de joacă. Primarul Boldea nu a răspuns la telefon pentru un punct de vedere.

Cum arată restul locurilor de joacă din oraş

Cetăţeanul a făcut un tur al câtorva dintre locurile de joacă din municipiu. Din fericire, chiar înainte de vizitare, locurile de joacă au fost curăţate de o ploaie torenţială. Totuşi, acest fapt a scos la iveală degradarea pe care aceste jucării pentru cei mici, făcute în special din fier şi plastic, au suferit-o de-a lungul timpului. Bare de metal ruginite, tobogane rupte, fâşii de plastic rupte şi aruncate pe jos, toate compun imaginea descrisă de părinţii lugojeni care încearcă să îşi scoată copiii la joacă în parcurile din oraş.

„E trist că sunt câteva locuri de joacă, dar niciunul nu e în regulă, nici măcar în cartierul unde locuiesc. Nu doar cu parcurile e problema. Noi stăm în Balta Lată, de un an nu s-a tăiat iarba aici, e până la brâu, dar pe nimeni nu interesează”, a declarat mama care a postat fotografia iniţială pe Facebook.

Cele mai noi jucării pentru cei mici, instalate anul trecut în spaţiul fostului club de noapte Concordia, se confruntă de asemenea cu o problemă importantă. În zilele călduroase, acestea nu pot fi folosite din cauză că se încălzesc, fiind bătute de soare şi neavând protecţie ca în cazul celor de la Parcul „George Enescu”. Mai mulţi părinţi din Lugoj au precizat că până şi paznicul le-a spus să nu îşi lase copiii să se joace, deoarece jucăriile gonflabile ard la propriu.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. geta

    8 august 2016 at 10:15

    cum e turcu -asa-i pistolul—a reusit performanta de a ne aduce la rangul de cel mai murdar oras—vine ruga domnule primar chiar aveti de gind sa lasati mizerie peste tot ,nu mai matura nimeni prin microraioane-o sa rida cei de la sate de dv cum stiti sa menegeriati orasul–eu am facut curat in jurul blocului ,nu astept ,dar in rest ?

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

evacuare bloc itl primarie politie foto cetateanul (3)

Lugojul a pierdut proiectul mamut de reabilitare a blocurilor pe bani europeni! Primăria nu a respectat legea

Gabriel Iosa25 noiembrie 2016
fotbal-6

Boldea se făleşte cu stadion pe bani europeni în presa de casă, însă proiectul este departe de a fi aprobat

Gabriel Iosa25 noiembrie 2016
asfaltare-de-campanie-lugoj-foto-2

Asfaltare de campanie pe cea mai distrusă stradă din Lugoj! „Atât, câţiva metri, că nu mai are bani primăria”

Gabriel Iosa25 noiembrie 2016
robu boldea

Primarul Timișoarei consideră că Lugojul are o problemă de dezvoltare

Daniel Dancea21 noiembrie 2016
independenti

Scandal în Consiliul Local Lugoj. Consilierii independenți și cei ai PNL au părăsit ședința în semn de protest

Daniel Groza17 noiembrie 2016
atacuri-bologa-fost-director-csm-la-primarul-lugojului-foto-facebook-1

Bologa scoate”Cartea neagră a administrației Boldea”: „E cel mai slab primar din câți a avut Lugojul. E depășit, e bătrân…”

Gabriel Iosa10 noiembrie 2016
cartasi

Un lugojean îl acuză pe președintele asociației de proprietari că a transformat sediul într-un club de cărțași

Daniel Groza9 noiembrie 2016
patinoar

Nicio firmă nu vrea să aducă patinoar la Lugoj! Licitaţia s-a reluat din oficiu

Gabriel Iosa4 noiembrie 2016
csm

Marius Maier este noul director al CSM Lugoj

Daniel Groza2 noiembrie 2016
boldea

Francisc Boldea: “O să desemnăm o persoană care să asigure interimatul la CSM Lugoj”

Daniel Groza1 noiembrie 2016
perchezitii fier vechi lugoj evaziune fiscala spalare bani foto cetateanul (2)

Percheziţii la o asociaţie de proprietari din Lugoj! Preşedintele şi contabilul, anchetaţi pentru un prejudiciu de peste 260.000 de lei

Gabriel Iosa1 noiembrie 2016
marius martinescu

“Lugojenii plătesc de două ori serviciul de salubritate”. Martinescu susține că e vina administrației locale

Daniel Groza28 octombrie 2016