Administrație

[FOTO] Primarul are prea mult de lucru! Locul de joacă devenit viral pe Facebook, la fel de mizerabil la o săptămână după postare

[FOTO] Primarul are prea mult de lucru! Locul de joacă devenit viral pe Facebook, la fel de mizerabil la o săptămână după postare

Autoliv

La o săptămână după ce fotografia ei a devenit virală pe Facebook, aceasta arătând situaţia alarmantă a unui loc de joacă din Parcul Prefecturii, înghiţit la propriu de dejecţii de cioară, mama care a publicat imaginea pe reţeaua de socializare a revenit cu o nouă poză. Aceasta înfăţişează tot locul de joacă vizitat în urmă cu o săptămână, însă fotografiat luni seara, din imagine reieşind faptul că zona arăta exact la fel.

Părinţii prichindeilor, extrem de nemulţumiţi de situaţie, spun că vor începe demersurile legale pentru a cere administraţiei locale să facă de mai multe ori curat la locurile de joacă. Ca să evite murdăria din parcurile lugojene, părinţii îşi scot copilaşii în parcuri aflate la zeci de kilometri depărtare.
ohaba

„O să facem un act dacă este posibil sau o sesizare la Primărie, poate atunci ne acordă atenție. Suntem un grup de mămici, prietene, care ieșim cu copiii. Înainte ieșeam în Parcul Copiilor, dar de când cu mizeria aceea, mergem la Ohaba. Acolo e curat , nici nu se compară”, a precizat Corina Balintoni.

Potrivit reprezentanţilor Salprest, Primăria este cea care trebuie să anunţe societatea de salubrizare ori de câte ori aceasta trebuie să intervină şi să cureţe locurile de joacă. Primarul Boldea nu a răspuns la telefon pentru un punct de vedere.

Cum arată restul locurilor de joacă din oraş

Cetăţeanul a făcut un tur al câtorva dintre locurile de joacă din municipiu. Din fericire, chiar înainte de vizitare, locurile de joacă au fost curăţate de o ploaie torenţială. Totuşi, acest fapt a scos la iveală degradarea pe care aceste jucării pentru cei mici, făcute în special din fier şi plastic, au suferit-o de-a lungul timpului. Bare de metal ruginite, tobogane rupte, fâşii de plastic rupte şi aruncate pe jos, toate compun imaginea descrisă de părinţii lugojeni care încearcă să îşi scoată copiii la joacă în parcurile din oraş.

„E trist că sunt câteva locuri de joacă, dar niciunul nu e în regulă, nici măcar în cartierul unde locuiesc. Nu doar cu parcurile e problema. Noi stăm în Balta Lată, de un an nu s-a tăiat iarba aici, e până la brâu, dar pe nimeni nu interesează”, a declarat mama care a postat fotografia iniţială pe Facebook.

Cele mai noi jucării pentru cei mici, instalate anul trecut în spaţiul fostului club de noapte Concordia, se confruntă de asemenea cu o problemă importantă. În zilele călduroase, acestea nu pot fi folosite din cauză că se încălzesc, fiind bătute de soare şi neavând protecţie ca în cazul celor de la Parcul „George Enescu”. Mai mulţi părinţi din Lugoj au precizat că până şi paznicul le-a spus să nu îşi lase copiii să se joace, deoarece jucăriile gonflabile ard la propriu.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. geta

    8 august 2016 at 10:15

    cum e turcu -asa-i pistolul—a reusit performanta de a ne aduce la rangul de cel mai murdar oras—vine ruga domnule primar chiar aveti de gind sa lasati mizerie peste tot ,nu mai matura nimeni prin microraioane-o sa rida cei de la sate de dv cum stiti sa menegeriati orasul–eu am facut curat in jurul blocului ,nu astept ,dar in rest ?

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

Primarul a retras proiectul prin care intenţiona cedarea gratuită a centralei din Micro IV fundaţiei condusă de fraţii Olariu

Cetateanul27 aprilie 2017

Judecătorii vor decide cine va ocupa un loc din Cosiliul Local Lugoj. Conflictul din PMP continuă

Daniel Groza27 aprilie 2017

PNL cere amânarea proiectului pentru cedarea gratuită a fostei centrale din Micro IV fundaţiei condusă de fraţii Olariu

Cetateanul27 aprilie 2017

Şcoala de Arte din Lugoj, aflată într-o stare deplorabilă, va purta numele fostului director, Remus Taşcău

Cetateanul26 aprilie 2017

Consilierii locali lugojeni se întâlnesc într-o nouă şedinţă. Ce proiecte au pe ordinea de zi

Daniel Groza21 aprilie 2017

Primăria sau Meridian nu pot rezolva situaţia blocurilor cu beciurile inundate, spune primarul Lugojului

Daniel Groza21 aprilie 2017

De 15 ani, un bloc din Lugoj e inundat la fiecare ploaie. Nimeni nu ia nicio măsură!

Daniel Groza19 aprilie 2017

Primăria Lugoj va avea regulament nou pentru asistenţii care îngrijesc persoanele cu dizabilităţi la domiciliu

Cetateanul19 aprilie 2017

Cresc sau scad impozitele lugojenilor din 2018? Propunerea primarului va fi discutată în ședința Consiliului Local

Daniel Groza18 aprilie 2017

Vârstnicii din Lugoj vor primi tichete sociale după reguli noi

Daniel Groza13 aprilie 2017

Ce salarii vor avea primarul Lugojului şi cei ai comunelor din zonă, după noua lege a salarizării

Cetateanul12 aprilie 2017

WWF România: Eliminarea pasajelor pentru animale de pe autostrada Lugoj-Deva e o greşeală

Daniel Groza11 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: