Autoliv Lugoj

Administrație

[FOTO] Primarul are prea mult de lucru! Locul de joacă devenit viral pe Facebook, la fel de mizerabil la o săptămână după postare

[FOTO] Primarul are prea mult de lucru! Locul de joacă devenit viral pe Facebook, la fel de mizerabil la o săptămână după postare

Cetateanul Lugoj

La o săptămână după ce fotografia ei a devenit virală pe Facebook, aceasta arătând situaţia alarmantă a unui loc de joacă din Parcul Prefecturii, înghiţit la propriu de dejecţii de cioară, mama care a publicat imaginea pe reţeaua de socializare a revenit cu o nouă poză. Aceasta înfăţişează tot locul de joacă vizitat în urmă cu o săptămână, însă fotografiat luni seara, din imagine reieşind faptul că zona arăta exact la fel.

Părinţii prichindeilor, extrem de nemulţumiţi de situaţie, spun că vor începe demersurile legale pentru a cere administraţiei locale să facă de mai multe ori curat la locurile de joacă. Ca să evite murdăria din parcurile lugojene, părinţii îşi scot copilaşii în parcuri aflate la zeci de kilometri depărtare.
ohaba

„O să facem un act dacă este posibil sau o sesizare la Primărie, poate atunci ne acordă atenție. Suntem un grup de mămici, prietene, care ieșim cu copiii. Înainte ieșeam în Parcul Copiilor, dar de când cu mizeria aceea, mergem la Ohaba. Acolo e curat , nici nu se compară”, a precizat Corina Balintoni.

Potrivit reprezentanţilor Salprest, Primăria este cea care trebuie să anunţe societatea de salubrizare ori de câte ori aceasta trebuie să intervină şi să cureţe locurile de joacă. Primarul Boldea nu a răspuns la telefon pentru un punct de vedere.

Cum arată restul locurilor de joacă din oraş

Cetăţeanul a făcut un tur al câtorva dintre locurile de joacă din municipiu. Din fericire, chiar înainte de vizitare, locurile de joacă au fost curăţate de o ploaie torenţială. Totuşi, acest fapt a scos la iveală degradarea pe care aceste jucării pentru cei mici, făcute în special din fier şi plastic, au suferit-o de-a lungul timpului. Bare de metal ruginite, tobogane rupte, fâşii de plastic rupte şi aruncate pe jos, toate compun imaginea descrisă de părinţii lugojeni care încearcă să îşi scoată copiii la joacă în parcurile din oraş.

„E trist că sunt câteva locuri de joacă, dar niciunul nu e în regulă, nici măcar în cartierul unde locuiesc. Nu doar cu parcurile e problema. Noi stăm în Balta Lată, de un an nu s-a tăiat iarba aici, e până la brâu, dar pe nimeni nu interesează”, a declarat mama care a postat fotografia iniţială pe Facebook.

Cele mai noi jucării pentru cei mici, instalate anul trecut în spaţiul fostului club de noapte Concordia, se confruntă de asemenea cu o problemă importantă. În zilele călduroase, acestea nu pot fi folosite din cauză că se încălzesc, fiind bătute de soare şi neavând protecţie ca în cazul celor de la Parcul „George Enescu”. Mai mulţi părinţi din Lugoj au precizat că până şi paznicul le-a spus să nu îşi lase copiii să se joace, deoarece jucăriile gonflabile ard la propriu.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. geta

    8 august 2016 at 10:15

    cum e turcu -asa-i pistolul—a reusit performanta de a ne aduce la rangul de cel mai murdar oras—vine ruga domnule primar chiar aveti de gind sa lasati mizerie peste tot ,nu mai matura nimeni prin microraioane-o sa rida cei de la sate de dv cum stiti sa menegeriati orasul–eu am facut curat in jurul blocului ,nu astept ,dar in rest ?

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

PSD încearcă să repare gafa cu Paul Gradendorf. Îi oferă Cheia Oraşului

Daniel Groza27 februarie 2017

Garda de Mediu: Activitatea de la staţia de epurare din Lugoj nu este autorizată. Ce amendă a primit Primăria

Daniel Groza24 februarie 2017

Consilierii locali se întâlnesc în şedinţa lunii februarie. Vezi ce despre ce discută

Daniel Groza24 februarie 2017

Francisc Boldea despre scandalul investiţiei de 5 milioane de euro: “Am reţinut toţi banii pentru a remedia deficienţele”

Daniel Groza22 februarie 2017

Consilier local : “Apa de ploaie curge din buzunarele lugojenilor şi umple buzunarele băieţilor deştepţi din Meridian 22”

Daniel Groza18 februarie 2017

Raport devastator despre cum şi-a bătut joc administraţia Boldea de o investiţie 5 milioane de euro

Daniel Groza17 februarie 2017

O investiţie de 5 milioane de euro este cel mai mare eşec al administraţiei Boldea şi afectează zeci de mii de locuitori

Daniel Groza15 februarie 2017

Doar consilierii independenţi muncesc la Lugoj? Restul aleşilor locali nu sunt în stare nici să-şi facă raportul de activitate

Daniel Groza14 februarie 2017

Lugojul nu va avea buget până în luna martie. Primarul dă vina pe Guvern şi Consiliul Judeţean Timiş

Daniel Groza10 februarie 2017

Consilierii independenţi îi cer primarului Francisc Boldea dezbatere publică pentru construcţia de apartamente

Daniel Groza10 februarie 2017

Primarul Lugojului susţine că a obţinut finanţare pentru un corp nou de clădire la spital şi forajul pentru apă termală de la ştrand

Daniel Groza9 februarie 2017

[FOTO] Focar de infecţie în zona gării din Lugoj! Gunoaie, primul lucru pe care turiştii îl văd când ajung în oraş cu trenul

Gabriel Iosa9 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: