Sport

FOTO! Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, pe podium la Odorheiu Secuiesc. “Suntem o echipă vizibilă, întotdeauna facem senzaţie”

FOTO! Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, pe podium la Odorheiu Secuiesc. “Suntem o echipă vizibilă, întotdeauna facem senzaţie”

Autoliv

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj au participat la finalul săptămânii la a patra etapă a Campionatului Naţional de Motocros, desfăşurată la Odorheiu Secuiesc. Concurenţii s-au bucurat de o vreme potrivită, cu o aderenţa bună la pistă. Nu au existat probleme de praf sau de noroi.

De la Moto Extrem Lugoj au participat Mihai Stoichescu, Vlad Roşu, Giampiero Borghetti, Marţian Ioviţă, Mark Luca Ioviţă, Szilard Solyom, David Chivu şi Alexandru Boran.

Mihai Stoichescu s-a clasat pe primul loc la clasa MX1, iar Vlad Roşu a obţinut locul al treilea la aceeaşi categorie. Giampiero Borghetti a venit al treilea la veterani I, iar Marian Ioviţă a fost al patrulea tot la veterani I. Szilard Solyom a ocupat poziţia a treia la veterani II. Mark Luca Ioviţă a urcat pe treapta a doua a podiumului la 50 cmc, iar David Chivu a încheiat al patrulea la juniori II. Alexandru Boran, la amatori MX2, nu s-a clasat pe podium.

„Am fost surprins plăcut de evoluţia lui Marţian Ioviţă, care a luat foarte bine startul şi de locul obţinut, ţinând cont că trebuie să se concentreze şi asupra fiului său, Mark Luca Ioviţă. Giampiero Borghetti, la fel, a venit din Italia, nu prea a făcut antrenamente şi nu aveam speranţe să termine pe podium. La Stoichescu mă aşteptam să aibă o prestaţie bună, pentru că el e în permanenţă antrenat şi pune accent pe pregătirea fizică. Vlad Roşu a arătat şi el că poate să meargă de locul întâi. Trei tururi a fost în faţa campionului de la Steaua, până când acesta l-a depaşit din cauza condiţiei fizice, nu că ar fi fost mai tehnic. Am surprins pe toată lumea. Nimeni nu se aştepta ca Moto Exrem Lugoj să vină aşa de tare şi să ocupe primele locuri. Suntem o echipă vizibilă, întotdeauna facem senzaţie”, a declarat Liviu Jigmond, antronorul celor de la Moto Extrem Lugoj.

Vlad Roşu, cu şanse de a ieşi vicecampion naţional la MX1

Mihai Stoichescu nu mai poate obţine titlul naţional în acest an, întrucât primele două curse a participat la clasa MX2, unde a avut nişte sincope, fiind nevoit să abandoneze fiindcă i-a sărit lanţul de la motocicletă într-o etapă, iar în altă rundă, la Zărneşti, a făcut pană. A trecut apoi la MX1, însă nu are toate cursele la activ.

Vlad Roşu, în schimb, se află pe poziţia secundă în clasamentul general la MX1 şi are mari şanse să iasă vicecampion naţional.

“Nu este un rezultat rău, având în vedere că el vine de la amatori. Nu ştiu dacă vreun amator care a trecut la profesionişti a fost fruntaş vreodată. De obicei, amatorii care au făcut trecerea la profesionişti nu s-au mai văzut. Vlad face o excepţie, e acolo în faţă şi duce ritmul de profesionist”, a adăugat Liviu Jigmond.

 

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Borosteanu Cristian Stefan

    27 septembrie 2016 at 19:23

    Cineva se intreba cu ceva timp in urma, de ce cei de la Moto Extrem Lugoj, au primit fonduri de la CJ Timis. Ii ofer eu aceasta explicatie. Pentru ca ii merita, stimabile lugojean.

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Cetateanul24 mai 2017

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017

Au început înscrierile pentru Liman Bike Race, cel mai tare concurs de mountain-bike de lângă Lugoj

Cetateanul3 mai 2017
%d blogeri au apreciat: