ALDE

Cetateanul

Sport

FOTO! Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, pe podium la Odorheiu Secuiesc. “Suntem o echipă vizibilă, întotdeauna facem senzaţie”

FOTO! Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, pe podium la Odorheiu Secuiesc. “Suntem o echipă vizibilă, întotdeauna facem senzaţie”

Cetateanul Lugoj

PMP

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj au participat la finalul săptămânii la a patra etapă a Campionatului Naţional de Motocros, desfăşurată la Odorheiu Secuiesc. Concurenţii s-au bucurat de o vreme potrivită, cu o aderenţa bună la pistă. Nu au existat probleme de praf sau de noroi.

De la Moto Extrem Lugoj au participat Mihai Stoichescu, Vlad Roşu, Giampiero Borghetti, Marţian Ioviţă, Mark Luca Ioviţă, Szilard Solyom, David Chivu şi Alexandru Boran.

Mihai Stoichescu s-a clasat pe primul loc la clasa MX1, iar Vlad Roşu a obţinut locul al treilea la aceeaşi categorie. Giampiero Borghetti a venit al treilea la veterani I, iar Marian Ioviţă a fost al patrulea tot la veterani I. Szilard Solyom a ocupat poziţia a treia la veterani II. Mark Luca Ioviţă a urcat pe treapta a doua a podiumului la 50 cmc, iar David Chivu a încheiat al patrulea la juniori II. Alexandru Boran, la amatori MX2, nu s-a clasat pe podium.

„Am fost surprins plăcut de evoluţia lui Marţian Ioviţă, care a luat foarte bine startul şi de locul obţinut, ţinând cont că trebuie să se concentreze şi asupra fiului său, Mark Luca Ioviţă. Giampiero Borghetti, la fel, a venit din Italia, nu prea a făcut antrenamente şi nu aveam speranţe să termine pe podium. La Stoichescu mă aşteptam să aibă o prestaţie bună, pentru că el e în permanenţă antrenat şi pune accent pe pregătirea fizică. Vlad Roşu a arătat şi el că poate să meargă de locul întâi. Trei tururi a fost în faţa campionului de la Steaua, până când acesta l-a depaşit din cauza condiţiei fizice, nu că ar fi fost mai tehnic. Am surprins pe toată lumea. Nimeni nu se aştepta ca Moto Exrem Lugoj să vină aşa de tare şi să ocupe primele locuri. Suntem o echipă vizibilă, întotdeauna facem senzaţie”, a declarat Liviu Jigmond, antronorul celor de la Moto Extrem Lugoj.

Vlad Roşu, cu şanse de a ieşi vicecampion naţional la MX1

Mihai Stoichescu nu mai poate obţine titlul naţional în acest an, întrucât primele două curse a participat la clasa MX2, unde a avut nişte sincope, fiind nevoit să abandoneze fiindcă i-a sărit lanţul de la motocicletă într-o etapă, iar în altă rundă, la Zărneşti, a făcut pană. A trecut apoi la MX1, însă nu are toate cursele la activ.

Vlad Roşu, în schimb, se află pe poziţia secundă în clasamentul general la MX1 şi are mari şanse să iasă vicecampion naţional.

“Nu este un rezultat rău, având în vedere că el vine de la amatori. Nu ştiu dacă vreun amator care a trecut la profesionişti a fost fruntaş vreodată. De obicei, amatorii care au făcut trecerea la profesionişti nu s-au mai văzut. Vlad face o excepţie, e acolo în faţă şi duce ritmul de profesionist”, a adăugat Liviu Jigmond.

 

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Borosteanu Cristian Stefan

    27 septembrie 2016 at 19:23

    Cineva se intreba cu ceva timp in urma, de ce cei de la Moto Extrem Lugoj, au primit fonduri de la CJ Timis. Ii ofer eu aceasta explicatie. Pentru ca ii merita, stimabile lugojean.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

volei-2

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016
dsc_0151

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016
dsc_0084

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016
fotbal 6

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016
lugojul-pedaleaza

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016
15311419_1285927804782723_911816597_o

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016
poza-box

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016
fotbal 5

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016
volei-12

Învinsă la Bacău în trei seturi, echipa de volei CSM Lugoj vrea să recupereze punctele pierdute pe teren propriu, în partida contra celor de la Medicina Târgu Mureş

Alina Damian28 noiembrie 2016
horatiu

[VIDEO&FOTO] Horaţiu David a câştigat meciul principal din cadrul galei de kickbox de la Lugoj

Alina Damian25 noiembrie 2016
fotbal-2

Cu un arbitraj potrivnic, echipa de fotbal CSM Lugoj a pierdut ultimul meci din acest tur de campionat, în deplasare la Naţional Sebiş

Alina Damian25 noiembrie 2016
volei-cupa-romaniei-csm-lugoj-csm-bucuresti-foto-cetateanul-7

Deplasare dificilă pentru echipa de volei CSM Lugoj în Moldova, acolo unde va înfrunta Ştiinţa Bacău

Alina Damian25 noiembrie 2016