Autoliv Lugoj

Sport

FOTO! Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, pe podium la Odorheiu Secuiesc. “Suntem o echipă vizibilă, întotdeauna facem senzaţie”

FOTO! Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, pe podium la Odorheiu Secuiesc. “Suntem o echipă vizibilă, întotdeauna facem senzaţie”

Business Strategist

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj au participat la finalul săptămânii la a patra etapă a Campionatului Naţional de Motocros, desfăşurată la Odorheiu Secuiesc. Concurenţii s-au bucurat de o vreme potrivită, cu o aderenţa bună la pistă. Nu au existat probleme de praf sau de noroi.

De la Moto Extrem Lugoj au participat Mihai Stoichescu, Vlad Roşu, Giampiero Borghetti, Marţian Ioviţă, Mark Luca Ioviţă, Szilard Solyom, David Chivu şi Alexandru Boran.

Mihai Stoichescu s-a clasat pe primul loc la clasa MX1, iar Vlad Roşu a obţinut locul al treilea la aceeaşi categorie. Giampiero Borghetti a venit al treilea la veterani I, iar Marian Ioviţă a fost al patrulea tot la veterani I. Szilard Solyom a ocupat poziţia a treia la veterani II. Mark Luca Ioviţă a urcat pe treapta a doua a podiumului la 50 cmc, iar David Chivu a încheiat al patrulea la juniori II. Alexandru Boran, la amatori MX2, nu s-a clasat pe podium.

„Am fost surprins plăcut de evoluţia lui Marţian Ioviţă, care a luat foarte bine startul şi de locul obţinut, ţinând cont că trebuie să se concentreze şi asupra fiului său, Mark Luca Ioviţă. Giampiero Borghetti, la fel, a venit din Italia, nu prea a făcut antrenamente şi nu aveam speranţe să termine pe podium. La Stoichescu mă aşteptam să aibă o prestaţie bună, pentru că el e în permanenţă antrenat şi pune accent pe pregătirea fizică. Vlad Roşu a arătat şi el că poate să meargă de locul întâi. Trei tururi a fost în faţa campionului de la Steaua, până când acesta l-a depaşit din cauza condiţiei fizice, nu că ar fi fost mai tehnic. Am surprins pe toată lumea. Nimeni nu se aştepta ca Moto Exrem Lugoj să vină aşa de tare şi să ocupe primele locuri. Suntem o echipă vizibilă, întotdeauna facem senzaţie”, a declarat Liviu Jigmond, antronorul celor de la Moto Extrem Lugoj.

Vlad Roşu, cu şanse de a ieşi vicecampion naţional la MX1

Mihai Stoichescu nu mai poate obţine titlul naţional în acest an, întrucât primele două curse a participat la clasa MX2, unde a avut nişte sincope, fiind nevoit să abandoneze fiindcă i-a sărit lanţul de la motocicletă într-o etapă, iar în altă rundă, la Zărneşti, a făcut pană. A trecut apoi la MX1, însă nu are toate cursele la activ.

Vlad Roşu, în schimb, se află pe poziţia secundă în clasamentul general la MX1 şi are mari şanse să iasă vicecampion naţional.

“Nu este un rezultat rău, având în vedere că el vine de la amatori. Nu ştiu dacă vreun amator care a trecut la profesionişti a fost fruntaş vreodată. De obicei, amatorii care au făcut trecerea la profesionişti nu s-au mai văzut. Vlad face o excepţie, e acolo în faţă şi duce ritmul de profesionist”, a adăugat Liviu Jigmond.

 

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Borosteanu Cristian Stefan

    27 septembrie 2016 at 19:23

    Cineva se intreba cu ceva timp in urma, de ce cei de la Moto Extrem Lugoj, au primit fonduri de la CJ Timis. Ii ofer eu aceasta explicatie. Pentru ca ii merita, stimabile lugojean.

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: