Administrație

[FOTO] Stradă proaspăt asfaltată, lugojeni nemulţumiţi! Vezi motivul

[FOTO] Stradă proaspăt asfaltată, lugojeni nemulţumiţi! Vezi motivul

Cetateanul Lugoj

Stradă proaspăt asfaltată, locuitori nemulţumiţi. Este cazul străzii Vasile Alecsandri din Lugoj, situată în vecinătatea uneia dintre cele mai aglomerate artere din oraş, proaspăt asfaltată în cadrul programului de reamenajare demarat de primărie în acest an. Nemulţumirea lugojenilor vine de la camioanele care trec neîncetat pe stradă, motiv pentru care aceştia nu îşi găsesc liniştea şi dorm cu frică să nu se trezească într-o noapte cu un TIR în casă.

Strada Vasile Alecsandri este prima din cele 40 programate de administraţia locală pentru a fi asfaltate până la final de 2015. Oamenii se plâng peste tot, mai nou alegând şi varianta internetului, putând să îi scrie primarului pe pagina primăriei, că situaţia este scăpată de sub control şi că nu mai pot trăi, chiar dacă asfaltul este proaspăt.

„E bine că au făcut, dar camioanele astea de ce nu le duc pe centură, că doar avem centura. Nu avem linişte, casele ne sunt distruse, vrem şi noi să dormim liniştiţi, cu frică dormim seara să nu dea un TIR în casă. Să facă ceva să devieze camioanele mari, alea mici nu sunt problemă, dar alea mari da, nu se mai poate aşa”, a explicat o locuitoare a străzii pentru Cetăţeanul.

Primarul lugojean cunoaşte situația, dar spune că nu există deocamdată o soluţie. În viziunea lui, după ce şi restul de străzi vor fi asfaltate, în oraş nu vor mai intra camioane mari, astfel că nicio stradă din oraş nu va mai trebui să sufere din cauza acestora.

„Ştim că pe Vasile Alecsandri trec camioane dar deocamdată nu le putem interzice asta. Până la final de an vrem ca toate străzile să fie asfaltate, cele 40 propuse, iar când se dă în utilizare autostrada vom interzice traficul greu prin oraş, cel de peste 7,5 tone, astfel încât toate străzile din oraş ni le vom proteja de utilaje grele”, a declarat pentru Cetăţeanul Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj.

Muncitorii intervin în aceste zile pe strada Smârdan, acoperită până acum de gropi şi piatră cubică. În următoarele luni, potrivit instituţiei primăriei, alte străzi cu probleme din oraş urmează să fie asfaltate, printre ele numărându-se Teiului, A. Vlahuţă, S. Bărnuţiu, Panselelor şi Vlad Ţepeş în Lugojul German, iar în Lugojul Român Pescarilor, Romulus, Remus şi Spinanţei.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. boro

  14 iulie 2015 at 18:11

  Pentrul el a mărit limitarea de tonaj pe Podul de Fier. De asta nu spune nimic Boldea Francisc?.

 2. vasile iustin

  15 iulie 2015 at 7:41

  Toate bune si frumoase,dar pe cand se va asfalta si strada Herendestiului?Promisiunile sunt facute de multa vreme,precum si motivele pentru ca nu a fost asfaltata pana acum,au fost de asemenea expuse.
  Invit pe aceasta cale redactia ziarului Cetateanul sa „arunce” o privire asupra respectivei strazi.

 3. Alin

  15 iulie 2015 at 17:17

  Bai Boro iar vorbesti prostii…tu crezi ca mercedes-ul d-nlui Boldea e cea mai grea masina care a trecut pe podul de fier ??? Oare X5(Masă proprie 2170 kg) sau Q7 (Masă proprie 2370 kg) nu depaseau limitarea de tonaj ??? Gandeste inainte sa deschizi gura !!!

Lasă un răspuns

Mai multe în Administrație

Surpriză de proporții în dosarul în care Curtea de Conturi îl vrea pe Boldea la DNA. Dosarul pleacă la Curtea Supremă

Daniel Dancea20 ianuarie 2017

Un nou proiect “megaloman” al primarului Francisc Boldea stârneşte controverse

Daniel Groza20 ianuarie 2017

Lugojeanul Călin Dobra este noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

Daniel Groza14 ianuarie 2017

Pierderile şi cheltuielile necontrolate ale Meridian duc la majorarea tarifelor, acuză consilierii independenţi

Daniel Groza13 ianuarie 2017

Program slab de investiţii pentru Lugoj. Lista cuprinde doar nerealizările anilor trecuţi, fără nicun proiect nou!

Daniel Groza12 ianuarie 2017

Sâmbătă se decide dacă lugojeanul Dobra va conduce Consiliul Judeţean Timiş: “Nu am nicio emoţie”

Daniel Groza10 ianuarie 2017

Primarul Lugojului află, astăzi, dacă va fi sau nu cercetat de DNA, în dosarul ELBA

Daniel Groza6 ianuarie 2017

Boldea „Gură de Aur” așteaptă recunoștința lui Grindeanu: ”L-am pus președinte PSD, președinte CJT și l-am făcut prim-ministru”

Daniel Groza4 ianuarie 2017

Lugojenii își pot spune părerea în legătură cu majorarea prețului pentru apă și canalizare

Daniel Groza4 ianuarie 2017

Troleibuz la Lugoj? Ideea aparţine unui consilier local şi nu e pe placul primarului

Gabriel Iosa29 decembrie 2016

PSD nu a votat micşorarea taxelor şi impozitelor, ignorând amendamentele PNL-ului, în ultima şedinţă de consiliu din 2016

Gabriel Iosa28 decembrie 2016

Se decid taxele şi impozitele la Lugoj pentru 2017! Ultima şedinţă de Consiliu Local din acest an are loc miercuri

Gabriel Iosa27 decembrie 2016
%d blogeri au apreciat: