Administrație

[FOTO] Stradă proaspăt asfaltată, lugojeni nemulţumiţi! Vezi motivul

[FOTO] Stradă proaspăt asfaltată, lugojeni nemulţumiţi! Vezi motivul

Autoliv

Stradă proaspăt asfaltată, locuitori nemulţumiţi. Este cazul străzii Vasile Alecsandri din Lugoj, situată în vecinătatea uneia dintre cele mai aglomerate artere din oraş, proaspăt asfaltată în cadrul programului de reamenajare demarat de primărie în acest an. Nemulţumirea lugojenilor vine de la camioanele care trec neîncetat pe stradă, motiv pentru care aceştia nu îşi găsesc liniştea şi dorm cu frică să nu se trezească într-o noapte cu un TIR în casă.

Strada Vasile Alecsandri este prima din cele 40 programate de administraţia locală pentru a fi asfaltate până la final de 2015. Oamenii se plâng peste tot, mai nou alegând şi varianta internetului, putând să îi scrie primarului pe pagina primăriei, că situaţia este scăpată de sub control şi că nu mai pot trăi, chiar dacă asfaltul este proaspăt.

„E bine că au făcut, dar camioanele astea de ce nu le duc pe centură, că doar avem centura. Nu avem linişte, casele ne sunt distruse, vrem şi noi să dormim liniştiţi, cu frică dormim seara să nu dea un TIR în casă. Să facă ceva să devieze camioanele mari, alea mici nu sunt problemă, dar alea mari da, nu se mai poate aşa”, a explicat o locuitoare a străzii pentru Cetăţeanul.

Primarul lugojean cunoaşte situația, dar spune că nu există deocamdată o soluţie. În viziunea lui, după ce şi restul de străzi vor fi asfaltate, în oraş nu vor mai intra camioane mari, astfel că nicio stradă din oraş nu va mai trebui să sufere din cauza acestora.

„Ştim că pe Vasile Alecsandri trec camioane dar deocamdată nu le putem interzice asta. Până la final de an vrem ca toate străzile să fie asfaltate, cele 40 propuse, iar când se dă în utilizare autostrada vom interzice traficul greu prin oraş, cel de peste 7,5 tone, astfel încât toate străzile din oraş ni le vom proteja de utilaje grele”, a declarat pentru Cetăţeanul Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj.

Muncitorii intervin în aceste zile pe strada Smârdan, acoperită până acum de gropi şi piatră cubică. În următoarele luni, potrivit instituţiei primăriei, alte străzi cu probleme din oraş urmează să fie asfaltate, printre ele numărându-se Teiului, A. Vlahuţă, S. Bărnuţiu, Panselelor şi Vlad Ţepeş în Lugojul German, iar în Lugojul Român Pescarilor, Romulus, Remus şi Spinanţei.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. boro

  14 iulie 2015 at 18:11

  Pentrul el a mărit limitarea de tonaj pe Podul de Fier. De asta nu spune nimic Boldea Francisc?.

 2. vasile iustin

  15 iulie 2015 at 7:41

  Toate bune si frumoase,dar pe cand se va asfalta si strada Herendestiului?Promisiunile sunt facute de multa vreme,precum si motivele pentru ca nu a fost asfaltata pana acum,au fost de asemenea expuse.
  Invit pe aceasta cale redactia ziarului Cetateanul sa „arunce” o privire asupra respectivei strazi.

 3. Alin

  15 iulie 2015 at 17:17

  Bai Boro iar vorbesti prostii…tu crezi ca mercedes-ul d-nlui Boldea e cea mai grea masina care a trecut pe podul de fier ??? Oare X5(Masă proprie 2170 kg) sau Q7 (Masă proprie 2370 kg) nu depaseau limitarea de tonaj ??? Gandeste inainte sa deschizi gura !!!

Lasă un răspuns

Mai multe în Administrație

SFIDARE. Consilierii social-democraţi au părăsit şedinţa la punctul la care trebuia să se discute despre banii cheltuiţi pentru chefurile PSD

Cetateanul25 mai 2017

E oficial! Începe construcţia celor două blocuri ANL, de la Lugoj

Cetateanul25 mai 2017

Peste 200 de funcţionari din Timişoara, Lugoj şi 13 comune timişene sunt în grevă japoneză

Cetateanul25 mai 2017

Rachetele antigrindină se vor lansa de la Lugoj. Două baterii vor fi instalate lângă fostul hipodrom

Cetateanul24 mai 2017

Funcţionarii din administraţia locală au trecut la fapte: joi – grevă japoneză, săptămâna viitoare – protest la Bucureşti

Cetateanul23 mai 2017

Funcţionarii din primăriile Timişoarei şi Lugojului ameninţă că vor bloca activitatea în administraţia locală

Cetateanul22 mai 2017

Consilierii lugojeni se întâlnesc pentru aprobarea unor proiecte şi a unei deplasări oficiale în străinătate

Cetateanul22 mai 2017

Omul care a aprobat plata contractelor pentru sindrofiile PSD a fost reangajat la Casa de Cultură, deşi s-a pensionat

Cetateanul12 mai 2017

“Va fi cel mai frumos cartier din Lugoj. O să se bată toţi pe un loc de casă”

Cetateanul12 mai 2017

FOTO – Bazarul din Lugoj va fi reabilitat. Administraţia locală are pregătită o sumă mare pentru lucrări

Cetateanul11 mai 2017

GALERIE FOTO – Expertiză de 140.000 de lei pentru a afla care sunt problemele Podului de Fier din Lugoj

Cetateanul10 mai 2017

Începe verificarea terenurilor din Lugoj. Impozitele vor fi mai mari cu 500% pentru cele neîngrijite

Cetateanul8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: