Autoliv Lugoj

Administrație

[FOTO] Stradă proaspăt asfaltată, lugojeni nemulţumiţi! Vezi motivul

[FOTO] Stradă proaspăt asfaltată, lugojeni nemulţumiţi! Vezi motivul

Business Strategist

Stradă proaspăt asfaltată, locuitori nemulţumiţi. Este cazul străzii Vasile Alecsandri din Lugoj, situată în vecinătatea uneia dintre cele mai aglomerate artere din oraş, proaspăt asfaltată în cadrul programului de reamenajare demarat de primărie în acest an. Nemulţumirea lugojenilor vine de la camioanele care trec neîncetat pe stradă, motiv pentru care aceştia nu îşi găsesc liniştea şi dorm cu frică să nu se trezească într-o noapte cu un TIR în casă.

Strada Vasile Alecsandri este prima din cele 40 programate de administraţia locală pentru a fi asfaltate până la final de 2015. Oamenii se plâng peste tot, mai nou alegând şi varianta internetului, putând să îi scrie primarului pe pagina primăriei, că situaţia este scăpată de sub control şi că nu mai pot trăi, chiar dacă asfaltul este proaspăt.

„E bine că au făcut, dar camioanele astea de ce nu le duc pe centură, că doar avem centura. Nu avem linişte, casele ne sunt distruse, vrem şi noi să dormim liniştiţi, cu frică dormim seara să nu dea un TIR în casă. Să facă ceva să devieze camioanele mari, alea mici nu sunt problemă, dar alea mari da, nu se mai poate aşa”, a explicat o locuitoare a străzii pentru Cetăţeanul.

Primarul lugojean cunoaşte situația, dar spune că nu există deocamdată o soluţie. În viziunea lui, după ce şi restul de străzi vor fi asfaltate, în oraş nu vor mai intra camioane mari, astfel că nicio stradă din oraş nu va mai trebui să sufere din cauza acestora.

„Ştim că pe Vasile Alecsandri trec camioane dar deocamdată nu le putem interzice asta. Până la final de an vrem ca toate străzile să fie asfaltate, cele 40 propuse, iar când se dă în utilizare autostrada vom interzice traficul greu prin oraş, cel de peste 7,5 tone, astfel încât toate străzile din oraş ni le vom proteja de utilaje grele”, a declarat pentru Cetăţeanul Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj.

Muncitorii intervin în aceste zile pe strada Smârdan, acoperită până acum de gropi şi piatră cubică. În următoarele luni, potrivit instituţiei primăriei, alte străzi cu probleme din oraş urmează să fie asfaltate, printre ele numărându-se Teiului, A. Vlahuţă, S. Bărnuţiu, Panselelor şi Vlad Ţepeş în Lugojul German, iar în Lugojul Român Pescarilor, Romulus, Remus şi Spinanţei.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. boro

  14 iulie 2015 at 18:11

  Pentrul el a mărit limitarea de tonaj pe Podul de Fier. De asta nu spune nimic Boldea Francisc?.

 2. vasile iustin

  15 iulie 2015 at 7:41

  Toate bune si frumoase,dar pe cand se va asfalta si strada Herendestiului?Promisiunile sunt facute de multa vreme,precum si motivele pentru ca nu a fost asfaltata pana acum,au fost de asemenea expuse.
  Invit pe aceasta cale redactia ziarului Cetateanul sa „arunce” o privire asupra respectivei strazi.

 3. Alin

  15 iulie 2015 at 17:17

  Bai Boro iar vorbesti prostii…tu crezi ca mercedes-ul d-nlui Boldea e cea mai grea masina care a trecut pe podul de fier ??? Oare X5(Masă proprie 2170 kg) sau Q7 (Masă proprie 2370 kg) nu depaseau limitarea de tonaj ??? Gandeste inainte sa deschizi gura !!!

Lasă un răspuns

Mai multe în Administrație

Câţi bani şi-a rezervat primarul din bugetul local pentru aparatul propriu. Vezi sumele şi pe ce se cheltuie

Daniel Groza23 martie 2017

Începe curăţenia de primăvară! Când puteţi scoate resturile vegetale

Daniel Groza23 martie 2017

Bugetul Lugojului, de peste 170 de milioane de lei, se cheltuie doar cum vrea primarul. Nicio propunere a consilierilor nu a fost acceptată

Daniel Groza21 martie 2017

Consilierii locali, chemaţi să aprobe bugetul Lugojului pentru 2017

Daniel Groza16 martie 2017

Piaţă modernă la Făget. Va fi inaugurată la sfârşitul acestei luni

Daniel Groza15 martie 2017

Boldea dă vina pe Martinescu pentru deficienţele de la staţia de epurare

Daniel Groza13 martie 2017

Galeria Pro Arte din Lugoj va fi reabilitată. Lucrările vor costa un milion de lei

Daniel Groza10 martie 2017

Lugojul a primit cea mai mare sumă din cote defalcate de la CJT Timiş. Cât primesc celelalte primării din zonă

Daniel Groza9 martie 2017

Curtea de Conturi, aşteptată la Lugoj. Plângere pentru verificarea cheltuirii celor 5 milioane de euro de la staţia de epurare

Daniel Groza6 martie 2017

A patra deschidere? „Săptămâna viitoare deschidem traficul pe cei 15 kilometri din autostrada Lugoj-Deva”

Gabriel Iosa3 martie 2017

În martie se votează bugetul. Care sunt lucrările pentru care credeţi că ar trebui să se cheltuiască 60.000.000 de lei?

Daniel Groza2 martie 2017

Ce ilegalităţi a descoperit Curtea de Conturi la Salprest, societate care aparţine Consiliului Local Lugoj

Daniel Groza1 martie 2017
%d blogeri au apreciat: