Administrație

[FOTO] Străzi distruse la Lugoj la sute de metri de noul sens giratoriu pentru firme

[FOTO] Străzi distruse la Lugoj la sute de metri de noul sens giratoriu pentru firme

Autoliv

Revoltaţi de faptul că autorităţile locale construiesc un sens giratoriu nou pentru firmele de pe strada Buziaşului, în timp ce pe străzile lor domnesc craterele şi piatra cubică, mai mulţi lugojeni spun că au ajuns la capătul puterilor şi că ar da orice să scape de zgomot, gropi şi praf. Locuitorii străzilor Vlad Ţepeş şi Zorilor au depus plângeri la primărie, au cerut ajutorul poliţiei şi au făcut tot ce le-a stat în puteri să îşi vadă străzile curate şi fără camioane.

Din nefericire pentru ei, craterele şi autotrenurile care traversează străzile din vecinătatea pasarelei ITL vor rămâne la locul lor cel puţin pentru mai multe luni de acum încolo. Deşi primăria Lugoj are în plan asfaltarea mai multor străzi în lotul din acest an, doar o stradă din cele două este prevăzută spre asfaltare în 2015. Despre a doua, autorităţile nu ştiu când se va repara.

„Strada Vlad Ţepeş este inclusă în programul de asfaltare pe anul 2015 alături de alte zece străzi din municipiu”, a declarat pentru Cetăţeanul Angelica Rus, purtător de cuvânt la Primăria Lugoj.

Locuitorii celor două străzi, dar şi şoferii care le traversează spun că situaţia este una scăpată de sub control, continuă de mai mulţi ani şi pare să nu aibă rezolvare indiferent de câte plângeri ar depune oamenii la primărie.

„Ne rupem maşinile aici, vine cineva cu garda joasă, nu are cum să treacă. O fată şi-a spart baia de ulei acum de curând, sunt de ani de zile aşa şi nu cred că se vor mai face vreodată”, a explicat un şofer.

„Camioanele încep de la 1 noaptea să meargă, e aşa toată ziua. Praful îl vedeţi, nu mai trebuie să vobim de el. Uitaţi şi dumneavoastră cum vin, nu au loc să întoarcă, zgomotul e infernal în fiecare zi şi noapte. Sunt trei întrebări pentru primărie: unde e semnul de 7,5 tone limitare de greutate, de ce s-a făcut centură şi cine ia şpagă pentru că lasă camioanele pe aici?” se întreabă o lugojeancă de pe strada Zorilor, necuprinsă în planul de asfaltare pe 2015.

„Eu sunt cu probleme la picioare, nu pot să trec pe stradă de piatra cubică. Zgomotul şi praful sunt groaznice, să vină să ne facă şi nouă asfalt aici că nu se mai poate aşa”, a spus o altă lugojeancă de pe strada Vlad Ţepeş.

Străzile cuprinse în planul de asfaltare pe 2015 sunt Vlad Ţepeş, Pescarilor, Xenopol, Romulus, Remus, Panselelor, Bărnuţiu, Albăstrelelor, Macilor, Spinanţei şi Ştrandului. Mai multe dintre acestea au fost cuprinse şi în planul de asfaltare pe 2014, însă din motive financiare au fost amânate pentru un lot viitor.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Administrație

SFIDARE. Consilierii social-democraţi au părăsit şedinţa la punctul la care trebuia să se discute despre banii cheltuiţi pentru chefurile PSD

Cetateanul25 mai 2017

E oficial! Începe construcţia celor două blocuri ANL, de la Lugoj

Cetateanul25 mai 2017

Peste 200 de funcţionari din Timişoara, Lugoj şi 13 comune timişene sunt în grevă japoneză

Cetateanul25 mai 2017

Rachetele antigrindină se vor lansa de la Lugoj. Două baterii vor fi instalate lângă fostul hipodrom

Cetateanul24 mai 2017

Funcţionarii din administraţia locală au trecut la fapte: joi – grevă japoneză, săptămâna viitoare – protest la Bucureşti

Cetateanul23 mai 2017

Funcţionarii din primăriile Timişoarei şi Lugojului ameninţă că vor bloca activitatea în administraţia locală

Cetateanul22 mai 2017

Consilierii lugojeni se întâlnesc pentru aprobarea unor proiecte şi a unei deplasări oficiale în străinătate

Cetateanul22 mai 2017

Omul care a aprobat plata contractelor pentru sindrofiile PSD a fost reangajat la Casa de Cultură, deşi s-a pensionat

Cetateanul12 mai 2017

“Va fi cel mai frumos cartier din Lugoj. O să se bată toţi pe un loc de casă”

Cetateanul12 mai 2017

FOTO – Bazarul din Lugoj va fi reabilitat. Administraţia locală are pregătită o sumă mare pentru lucrări

Cetateanul11 mai 2017

GALERIE FOTO – Expertiză de 140.000 de lei pentru a afla care sunt problemele Podului de Fier din Lugoj

Cetateanul10 mai 2017

Începe verificarea terenurilor din Lugoj. Impozitele vor fi mai mari cu 500% pentru cele neîngrijite

Cetateanul8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: