Autoliv Lugoj

Sport

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Cetateanul Lugoj

Echipa de volei CSM Lugoj a obţinut o victorie importantă  pe teren propriu, în compania formaţiei Medicina Târgu Mureş. Elevele lui Valerijan Luka s-au impus cu 3-0 şi au obţinut toate punctele puse în joc în această partidă, care a contat pentru etapa a zecea a Diviziei A 1.

Echipa oaspete a intrat mai hotărâtă pe teren, conducând ostilităţile cu 7-2 la primul timp de odihnă cerut de antrenorul CSM-ului. Lugojencele au revenit în joc, au reuşit să recupereze, au egalat la 12 şi apoi au câştigat setul cu 25-20. Setul al doilea, unul la fel de echilibrat, a fost câştigat în cele din urmă de voleibalistele de la Lugoj cu 25-22. În al treilea act, victoria echipei gazdă a fost mult mai concludentă, aceasta impunându-se cu 25-17.

Valerijan Luka, antrenorul formaţiei CSM- ului a declarat la final că Lugojul are şanse să termine turul pe locul şase, în cazul în care ar obţine victoria şi în următoare etapă.

“În primul rând aş vrea să spun că aproape jumătate din echipa adversă de astăzi a fost crescută de mine. Şi e foarte greu să joci cu o echipă care seamănă cu cea pe care o pregătesc. Antrenorul celor de la Târgu Mureş este unul tânăr, care a pregătit meciul extraordinar de bine, dar am servit mai bine decât ei , iar ridicătoarea noastră a fost mai bună decât a lor. A fost un meci frumos, am luptat, am vrut şi s-a văzut asta. Sperăm să câştigăm şi următoarea partidă de la Galaţi şi să încheiem turul pe locul şase, ceea ce ar fi un rezultat extraordinar”, a precizat antrenorul.

Jucătoarele lugojence au menţionat că unitatea echipei a dus la această victorie, la care se adaugă munca şi determinarea.

Am muncit toată săptămâna pentru meciul acesta şi am intrat pe teren cu un singur scop, acela să câştigăm. Nu au contat seturile, am vrut neapărat să obţinem cele trei puncte. Astăzi ne-a mers foarte bine blocajul şi serviciul. Cred că aici am câştigat meciul şi s-a făcut diferenţa. Această victorie ne dă un moral bun pe viitor, mai ales că avem un meci foarte greu la Galaţi, o deplasare foarte grea, un drum lung şi sperăm să ne întoarcem cu o victorie de trei puncte şi de acolo şi să terminăm turul aşa cum se cuvine”, a afirmat Gabriela Bălae.

În teren atmosfera a fost foarte încinsă, ne-am străduit să fim o echipă, ca şi în meciul precedent şi se pare că am avut rezultatul pe măsură. Cred că plusul echipei în meciul de astăzi a fost faptul că am muncit împreună, fiecare şi-a făcut partea ei de treabă şi astfel am câştigat”, a menţionat Ramona Rus.

Următoarea etapă CSM Lugoj va juca în deplasare la CSU Galaţi. Meciul va avea loc duminică, 4 decembrie de la ora 12.

CSM Lugoj a început meciul cu următoarele jucătoare: Gabriela Bălae, Lorena Ciocian, Ionela Canea, Ramona Rus, Krista De Geest, Alexandra Warren, Adriana Rotaru- libero.

FOTO: BOIAN SILVIU

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: