Sport

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Autoliv

Echipa de volei CSM Lugoj a obţinut o victorie importantă  pe teren propriu, în compania formaţiei Medicina Târgu Mureş. Elevele lui Valerijan Luka s-au impus cu 3-0 şi au obţinut toate punctele puse în joc în această partidă, care a contat pentru etapa a zecea a Diviziei A 1.

Echipa oaspete a intrat mai hotărâtă pe teren, conducând ostilităţile cu 7-2 la primul timp de odihnă cerut de antrenorul CSM-ului. Lugojencele au revenit în joc, au reuşit să recupereze, au egalat la 12 şi apoi au câştigat setul cu 25-20. Setul al doilea, unul la fel de echilibrat, a fost câştigat în cele din urmă de voleibalistele de la Lugoj cu 25-22. În al treilea act, victoria echipei gazdă a fost mult mai concludentă, aceasta impunându-se cu 25-17.

Valerijan Luka, antrenorul formaţiei CSM- ului a declarat la final că Lugojul are şanse să termine turul pe locul şase, în cazul în care ar obţine victoria şi în următoare etapă.

“În primul rând aş vrea să spun că aproape jumătate din echipa adversă de astăzi a fost crescută de mine. Şi e foarte greu să joci cu o echipă care seamănă cu cea pe care o pregătesc. Antrenorul celor de la Târgu Mureş este unul tânăr, care a pregătit meciul extraordinar de bine, dar am servit mai bine decât ei , iar ridicătoarea noastră a fost mai bună decât a lor. A fost un meci frumos, am luptat, am vrut şi s-a văzut asta. Sperăm să câştigăm şi următoarea partidă de la Galaţi şi să încheiem turul pe locul şase, ceea ce ar fi un rezultat extraordinar”, a precizat antrenorul.

Jucătoarele lugojence au menţionat că unitatea echipei a dus la această victorie, la care se adaugă munca şi determinarea.

Am muncit toată săptămâna pentru meciul acesta şi am intrat pe teren cu un singur scop, acela să câştigăm. Nu au contat seturile, am vrut neapărat să obţinem cele trei puncte. Astăzi ne-a mers foarte bine blocajul şi serviciul. Cred că aici am câştigat meciul şi s-a făcut diferenţa. Această victorie ne dă un moral bun pe viitor, mai ales că avem un meci foarte greu la Galaţi, o deplasare foarte grea, un drum lung şi sperăm să ne întoarcem cu o victorie de trei puncte şi de acolo şi să terminăm turul aşa cum se cuvine”, a afirmat Gabriela Bălae.

În teren atmosfera a fost foarte încinsă, ne-am străduit să fim o echipă, ca şi în meciul precedent şi se pare că am avut rezultatul pe măsură. Cred că plusul echipei în meciul de astăzi a fost faptul că am muncit împreună, fiecare şi-a făcut partea ei de treabă şi astfel am câştigat”, a menţionat Ramona Rus.

Următoarea etapă CSM Lugoj va juca în deplasare la CSU Galaţi. Meciul va avea loc duminică, 4 decembrie de la ora 12.

CSM Lugoj a început meciul cu următoarele jucătoare: Gabriela Bălae, Lorena Ciocian, Ionela Canea, Ramona Rus, Krista De Geest, Alexandra Warren, Adriana Rotaru- libero.

FOTO: BOIAN SILVIU

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017

CSM Lugoj, duel acasă cu CSM Bucureşti. Lugojenii, aşteptaţi să-şi încurajeze favoritele

Daniel Groza10 aprilie 2017

Călin Dobra repune printre priorităţi pista de canotaj de 2 milioane de euro, de la Surduc

Daniel Groza7 aprilie 2017

Limanul se pregăteşte de o nouă ediţie Bike Race. Sunt aşteptaţi peste 500 de concurenţi, din toată ţara

Daniel Groza6 aprilie 2017

Lugojenii, aşteptaţi din nou la un meci tare de volei. Vine campioana!

Daniel Groza4 aprilie 2017

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: