Sport

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Cetateanul Lugoj

Echipa de volei CSM Lugoj a obţinut o victorie importantă  pe teren propriu, în compania formaţiei Medicina Târgu Mureş. Elevele lui Valerijan Luka s-au impus cu 3-0 şi au obţinut toate punctele puse în joc în această partidă, care a contat pentru etapa a zecea a Diviziei A 1.

Echipa oaspete a intrat mai hotărâtă pe teren, conducând ostilităţile cu 7-2 la primul timp de odihnă cerut de antrenorul CSM-ului. Lugojencele au revenit în joc, au reuşit să recupereze, au egalat la 12 şi apoi au câştigat setul cu 25-20. Setul al doilea, unul la fel de echilibrat, a fost câştigat în cele din urmă de voleibalistele de la Lugoj cu 25-22. În al treilea act, victoria echipei gazdă a fost mult mai concludentă, aceasta impunându-se cu 25-17.

Valerijan Luka, antrenorul formaţiei CSM- ului a declarat la final că Lugojul are şanse să termine turul pe locul şase, în cazul în care ar obţine victoria şi în următoare etapă.

“În primul rând aş vrea să spun că aproape jumătate din echipa adversă de astăzi a fost crescută de mine. Şi e foarte greu să joci cu o echipă care seamănă cu cea pe care o pregătesc. Antrenorul celor de la Târgu Mureş este unul tânăr, care a pregătit meciul extraordinar de bine, dar am servit mai bine decât ei , iar ridicătoarea noastră a fost mai bună decât a lor. A fost un meci frumos, am luptat, am vrut şi s-a văzut asta. Sperăm să câştigăm şi următoarea partidă de la Galaţi şi să încheiem turul pe locul şase, ceea ce ar fi un rezultat extraordinar”, a precizat antrenorul.

Jucătoarele lugojence au menţionat că unitatea echipei a dus la această victorie, la care se adaugă munca şi determinarea.

Am muncit toată săptămâna pentru meciul acesta şi am intrat pe teren cu un singur scop, acela să câştigăm. Nu au contat seturile, am vrut neapărat să obţinem cele trei puncte. Astăzi ne-a mers foarte bine blocajul şi serviciul. Cred că aici am câştigat meciul şi s-a făcut diferenţa. Această victorie ne dă un moral bun pe viitor, mai ales că avem un meci foarte greu la Galaţi, o deplasare foarte grea, un drum lung şi sperăm să ne întoarcem cu o victorie de trei puncte şi de acolo şi să terminăm turul aşa cum se cuvine”, a afirmat Gabriela Bălae.

În teren atmosfera a fost foarte încinsă, ne-am străduit să fim o echipă, ca şi în meciul precedent şi se pare că am avut rezultatul pe măsură. Cred că plusul echipei în meciul de astăzi a fost faptul că am muncit împreună, fiecare şi-a făcut partea ei de treabă şi astfel am câştigat”, a menţionat Ramona Rus.

Următoarea etapă CSM Lugoj va juca în deplasare la CSU Galaţi. Meciul va avea loc duminică, 4 decembrie de la ora 12.

CSM Lugoj a început meciul cu următoarele jucătoare: Gabriela Bălae, Lorena Ciocian, Ionela Canea, Ramona Rus, Krista De Geest, Alexandra Warren, Adriana Rotaru- libero.

FOTO: BOIAN SILVIU

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Foto! Şcoala Gimnazială Ştiuca va reprezenta zona Lugoj la faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar, la fotbal

Alina Damian9 decembrie 2016

Boxerii lugojeni vor participa la “Cupa Revoluţiei”, o gală cu participare internaţională

Alina Damian8 decembrie 2016

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016

Învinsă la Bacău în trei seturi, echipa de volei CSM Lugoj vrea să recupereze punctele pierdute pe teren propriu, în partida contra celor de la Medicina Târgu Mureş

Alina Damian28 noiembrie 2016