Autoliv Lugoj

Sport

FOTO! Volei Alba Blaj a câştigat Cupa CSM Lugoj

FOTO! Volei Alba Blaj a câştigat Cupa CSM Lugoj

Cetateanul Lugoj

Ediţia a VII-a a Cupei CSM Lugoj la volei s-a desfăşurat în perioada 23-25 septembrie la Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu. Întrecerea voleibalistică a reunit patru echipe. În afară de gazda CSM Lugoj, au fost prezente formaţiile Volei Alba Blaj, BRSE Bekescsaba din Ungaria şi MD Zdrenjanin din Serbia.

În prima zi a competiţiei BRSE Bekescsaba a trecut de MD Zrenjanin cu scorul de 3-1, iar CSM Lugoj a fost învinsă de Volei Alba Blaj cu 3-0. Următoarea zi a programat meciul dintre Volei Alba Blaj şi BRSE Bekescsaba, câştigat de formaţia din România cu 3-1. A doua partidă a zilei a fost CSM Lugoj- MD Zdrenjanin, în care formaţia oaspete s-a impus cu 3-1. În ultima zi a întrecerii amicale, Blajul s-a impus şi în faţa echipei din Serbia, MD Zdrenjanin cu 3-0, iar CSM Lugoj a înregistrat prima victorie, învingând cu 3-1 BRSE Bekescsaba.

În urma celor trei zile de concurs, Volei Alba Blaj a câştigat Cupa CSM Lugoj.Toate celelalte trei echipe participante au fost la egalitate, cu un setaveraj 4-7.  Ierarhia s-a făcut la punctaveraj, ordinea fiind BRSE Bekescsaba, MD Zdrenjanin şi CSM Lugoj.

“Rezultatele la astfel de turnee de pregătire sunt mai puţin importante. Prima şi a treia zi au fost reuşite pentru noi, în special meciul cu Bekescsaba. Meciul din a doua zi, contra celor de la Zdrenjanin s-a desfăşurat la o oră foarte târzie, după prezentarea lotului. Dar toate seturile pe care le-am desfăşurat în turneu cred eu că sunt folositoare, prin prisma găsirii unei formule de joc pe care să o prezinte în sezonul oficial”, a declarat Dan Brudiu, preşedintele secţiei de volei de la CSM Lugoj.

Acesta a adăugat că şi-a dorit un turneu cu echipe de calibru pentru a pregăti meciurile dificile din campionatul care va începe în 15 octombrie şi care se anunţă unul mai echilibrat ca niciodată.

“A fost un turneu foarte util, cu echipe de valoare şi meciuri de calitate. Bine că am reuşit să-l organizăm şi că am primit semnale pozitive pentru a ne desfăşura activitatea normal în continuare. Nu am încercat neapărat să câştigăm turneul. Am adus echipe de mare valoare, pentru că în campionatul României sunt echipe foarte puternice, cu care ne vom confrunta chiar în startul sezonului: Târgovişte, Blaj, CSM Bucureşti, Dinamo, Bacău. Din această cauză am vrut să jucăm cu echipe tari şi, pe de altă parte, era important ca spectatorii să vadă un nivel de volei foarte bun, pentru că spre asta tindem şi noi”, a precizat  Dan Brudiu.

FOTO: SILVIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: