Sport

FOTO! Volei Alba Blaj a câştigat Cupa CSM Lugoj

FOTO! Volei Alba Blaj a câştigat Cupa CSM Lugoj

Cetateanul Lugoj

Ediţia a VII-a a Cupei CSM Lugoj la volei s-a desfăşurat în perioada 23-25 septembrie la Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu. Întrecerea voleibalistică a reunit patru echipe. În afară de gazda CSM Lugoj, au fost prezente formaţiile Volei Alba Blaj, BRSE Bekescsaba din Ungaria şi MD Zdrenjanin din Serbia.

În prima zi a competiţiei BRSE Bekescsaba a trecut de MD Zrenjanin cu scorul de 3-1, iar CSM Lugoj a fost învinsă de Volei Alba Blaj cu 3-0. Următoarea zi a programat meciul dintre Volei Alba Blaj şi BRSE Bekescsaba, câştigat de formaţia din România cu 3-1. A doua partidă a zilei a fost CSM Lugoj- MD Zdrenjanin, în care formaţia oaspete s-a impus cu 3-1. În ultima zi a întrecerii amicale, Blajul s-a impus şi în faţa echipei din Serbia, MD Zdrenjanin cu 3-0, iar CSM Lugoj a înregistrat prima victorie, învingând cu 3-1 BRSE Bekescsaba.

În urma celor trei zile de concurs, Volei Alba Blaj a câştigat Cupa CSM Lugoj.Toate celelalte trei echipe participante au fost la egalitate, cu un setaveraj 4-7.  Ierarhia s-a făcut la punctaveraj, ordinea fiind BRSE Bekescsaba, MD Zdrenjanin şi CSM Lugoj.

“Rezultatele la astfel de turnee de pregătire sunt mai puţin importante. Prima şi a treia zi au fost reuşite pentru noi, în special meciul cu Bekescsaba. Meciul din a doua zi, contra celor de la Zdrenjanin s-a desfăşurat la o oră foarte târzie, după prezentarea lotului. Dar toate seturile pe care le-am desfăşurat în turneu cred eu că sunt folositoare, prin prisma găsirii unei formule de joc pe care să o prezinte în sezonul oficial”, a declarat Dan Brudiu, preşedintele secţiei de volei de la CSM Lugoj.

Acesta a adăugat că şi-a dorit un turneu cu echipe de calibru pentru a pregăti meciurile dificile din campionatul care va începe în 15 octombrie şi care se anunţă unul mai echilibrat ca niciodată.

“A fost un turneu foarte util, cu echipe de valoare şi meciuri de calitate. Bine că am reuşit să-l organizăm şi că am primit semnale pozitive pentru a ne desfăşura activitatea normal în continuare. Nu am încercat neapărat să câştigăm turneul. Am adus echipe de mare valoare, pentru că în campionatul României sunt echipe foarte puternice, cu care ne vom confrunta chiar în startul sezonului: Târgovişte, Blaj, CSM Bucureşti, Dinamo, Bacău. Din această cauză am vrut să jucăm cu echipe tari şi, pe de altă parte, era important ca spectatorii să vadă un nivel de volei foarte bun, pentru că spre asta tindem şi noi”, a precizat  Dan Brudiu.

FOTO: SILVIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Foto! Şcoala Gimnazială Ştiuca va reprezenta zona Lugoj la faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar, la fotbal

Alina Damian9 decembrie 2016

Boxerii lugojeni vor participa la “Cupa Revoluţiei”, o gală cu participare internaţională

Alina Damian8 decembrie 2016

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016