Sport

FOTO! Volei Alba Blaj a câştigat Cupa CSM Lugoj

FOTO! Volei Alba Blaj a câştigat Cupa CSM Lugoj

Autoliv

Ediţia a VII-a a Cupei CSM Lugoj la volei s-a desfăşurat în perioada 23-25 septembrie la Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu. Întrecerea voleibalistică a reunit patru echipe. În afară de gazda CSM Lugoj, au fost prezente formaţiile Volei Alba Blaj, BRSE Bekescsaba din Ungaria şi MD Zdrenjanin din Serbia.

În prima zi a competiţiei BRSE Bekescsaba a trecut de MD Zrenjanin cu scorul de 3-1, iar CSM Lugoj a fost învinsă de Volei Alba Blaj cu 3-0. Următoarea zi a programat meciul dintre Volei Alba Blaj şi BRSE Bekescsaba, câştigat de formaţia din România cu 3-1. A doua partidă a zilei a fost CSM Lugoj- MD Zdrenjanin, în care formaţia oaspete s-a impus cu 3-1. În ultima zi a întrecerii amicale, Blajul s-a impus şi în faţa echipei din Serbia, MD Zdrenjanin cu 3-0, iar CSM Lugoj a înregistrat prima victorie, învingând cu 3-1 BRSE Bekescsaba.

În urma celor trei zile de concurs, Volei Alba Blaj a câştigat Cupa CSM Lugoj.Toate celelalte trei echipe participante au fost la egalitate, cu un setaveraj 4-7.  Ierarhia s-a făcut la punctaveraj, ordinea fiind BRSE Bekescsaba, MD Zdrenjanin şi CSM Lugoj.

“Rezultatele la astfel de turnee de pregătire sunt mai puţin importante. Prima şi a treia zi au fost reuşite pentru noi, în special meciul cu Bekescsaba. Meciul din a doua zi, contra celor de la Zdrenjanin s-a desfăşurat la o oră foarte târzie, după prezentarea lotului. Dar toate seturile pe care le-am desfăşurat în turneu cred eu că sunt folositoare, prin prisma găsirii unei formule de joc pe care să o prezinte în sezonul oficial”, a declarat Dan Brudiu, preşedintele secţiei de volei de la CSM Lugoj.

Acesta a adăugat că şi-a dorit un turneu cu echipe de calibru pentru a pregăti meciurile dificile din campionatul care va începe în 15 octombrie şi care se anunţă unul mai echilibrat ca niciodată.

“A fost un turneu foarte util, cu echipe de valoare şi meciuri de calitate. Bine că am reuşit să-l organizăm şi că am primit semnale pozitive pentru a ne desfăşura activitatea normal în continuare. Nu am încercat neapărat să câştigăm turneul. Am adus echipe de mare valoare, pentru că în campionatul României sunt echipe foarte puternice, cu care ne vom confrunta chiar în startul sezonului: Târgovişte, Blaj, CSM Bucureşti, Dinamo, Bacău. Din această cauză am vrut să jucăm cu echipe tari şi, pe de altă parte, era important ca spectatorii să vadă un nivel de volei foarte bun, pentru că spre asta tindem şi noi”, a precizat  Dan Brudiu.

FOTO: SILVIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017

CSM Lugoj, duel acasă cu CSM Bucureşti. Lugojenii, aşteptaţi să-şi încurajeze favoritele

Daniel Groza10 aprilie 2017

Călin Dobra repune printre priorităţi pista de canotaj de 2 milioane de euro, de la Surduc

Daniel Groza7 aprilie 2017

Limanul se pregăteşte de o nouă ediţie Bike Race. Sunt aşteptaţi peste 500 de concurenţi, din toată ţara

Daniel Groza6 aprilie 2017

Lugojenii, aşteptaţi din nou la un meci tare de volei. Vine campioana!

Daniel Groza4 aprilie 2017

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: