Autoliv Lugoj

Sport

FOTO: Voliebalistele de la CSM, învinse în primul meci la Cupa Autoliv

FOTO: Voliebalistele de la CSM, învinse în primul meci la Cupa Autoliv

Cetateanul Lugoj

Echipa de volei CSM Lugoj a debutat la Cupa Autoliv, primul turneu de pregătire din noua stagiune, cu o înfrângere. Voleibalistele pregătite de Valerijan Luca au fost învinse, vineri, 9 septembrie de către SCMU Craiova cu 3-2, în setul decisiv, în cadrul turneului de pregătire desfăşurat în perioada 9-11 septembrie la Lugoj, la care participă trei echipe de prima ligă din România: CSM Lugoj, SCMU Craiova, SCM Piteşti şi o echipă din Ungaria: Fatum Nyiregyhaza.

Primele două seturi ale meciului aveau să anunţe o victorie clară a lugojencelor. Voleibalistelor de la CSM le-a ieşit jocul şi s-au impus cu 25-15 şi 25-19.

Începând cu al treilea act a intervenit o relaxare premature a jucătoarelor din Lugoj, ceea ce a permis echipei adverse să revină şi să se impnă cu 25-21, într-un set extrem de disputat. La fel de echilibrat a fost şi actul al patrulea, în urma căruia câştig de cauză au avut voleibalistele de la SCMU Craiova, scor 23-25. Meciul a ajuns în setul decisiv, unde formaţia oaspete a fost mai inspirată şi l-a câştigat cu 15-11.

“Un meci în care prima parte am fost concentraţi, ne-a ieşit jocul. Apoi ne-am relaxat, credeam că vom câştiga. Echipa adversă a fost cu tupeu, nu a avut ce pierde şi a reuşit să întoarcă rezultatul. Este doar începutul, mai avem mai bine de o lună până începe campionatul. Eu zic că în primele două seturi am arătat care este valoarea noastră la ora actuală. Va mai trece puţin timp până vom reuşi omogenizarea echipei, acesta este şi scopul turneelor de pregătire. Pe de altă parte, îmi pare bine că am jucat cinci seturi, pentru că în faza aceasta a pregătirii e bine să joci cât de mult”,  a declarat Valerijan Luka, antrenorul echipei de volei CSM Lugoj.

În primul meci al zilei Fatum Nyieregyhaza a pierdut în faţa celor de la SCM Piteşti cu 1-3 (19-25, 25-21, 21-25, 13-25).

Turneul continua la Lugoj sâmbătă, 10 septembrie, după următorul program: de la ora 16: Fatum Nyiregyhaza- SCM U Craiova, 18.30: CSM Lugoj- SCM Piteşti. Dumică, 11 septembrie se vor disputa meciurile: SCMU Craiova-SCM Piteşti- SCM Piteşti, de la ora 10.30, CSM Lugoj- Fatum Nyiregyhaza, de la ora 13.

CSM Lugoj: Lorena Ciocian, Alex Warren, Sophie Godfrey, Ionela Canea, Gabriela Bălae, Ramona Rus

FOTO: SILVIU BOIAN

 

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: