ALDE

Cetateanul

Sport

FOTO: Voliebalistele de la CSM, învinse în primul meci la Cupa Autoliv

FOTO: Voliebalistele de la CSM, învinse în primul meci la Cupa Autoliv

Cetateanul Lugoj

PMP

Echipa de volei CSM Lugoj a debutat la Cupa Autoliv, primul turneu de pregătire din noua stagiune, cu o înfrângere. Voleibalistele pregătite de Valerijan Luca au fost învinse, vineri, 9 septembrie de către SCMU Craiova cu 3-2, în setul decisiv, în cadrul turneului de pregătire desfăşurat în perioada 9-11 septembrie la Lugoj, la care participă trei echipe de prima ligă din România: CSM Lugoj, SCMU Craiova, SCM Piteşti şi o echipă din Ungaria: Fatum Nyiregyhaza.

Primele două seturi ale meciului aveau să anunţe o victorie clară a lugojencelor. Voleibalistelor de la CSM le-a ieşit jocul şi s-au impus cu 25-15 şi 25-19.

Începând cu al treilea act a intervenit o relaxare premature a jucătoarelor din Lugoj, ceea ce a permis echipei adverse să revină şi să se impnă cu 25-21, într-un set extrem de disputat. La fel de echilibrat a fost şi actul al patrulea, în urma căruia câştig de cauză au avut voleibalistele de la SCMU Craiova, scor 23-25. Meciul a ajuns în setul decisiv, unde formaţia oaspete a fost mai inspirată şi l-a câştigat cu 15-11.

“Un meci în care prima parte am fost concentraţi, ne-a ieşit jocul. Apoi ne-am relaxat, credeam că vom câştiga. Echipa adversă a fost cu tupeu, nu a avut ce pierde şi a reuşit să întoarcă rezultatul. Este doar începutul, mai avem mai bine de o lună până începe campionatul. Eu zic că în primele două seturi am arătat care este valoarea noastră la ora actuală. Va mai trece puţin timp până vom reuşi omogenizarea echipei, acesta este şi scopul turneelor de pregătire. Pe de altă parte, îmi pare bine că am jucat cinci seturi, pentru că în faza aceasta a pregătirii e bine să joci cât de mult”,  a declarat Valerijan Luka, antrenorul echipei de volei CSM Lugoj.

În primul meci al zilei Fatum Nyieregyhaza a pierdut în faţa celor de la SCM Piteşti cu 1-3 (19-25, 25-21, 21-25, 13-25).

Turneul continua la Lugoj sâmbătă, 10 septembrie, după următorul program: de la ora 16: Fatum Nyiregyhaza- SCM U Craiova, 18.30: CSM Lugoj- SCM Piteşti. Dumică, 11 septembrie se vor disputa meciurile: SCMU Craiova-SCM Piteşti- SCM Piteşti, de la ora 10.30, CSM Lugoj- Fatum Nyiregyhaza, de la ora 13.

CSM Lugoj: Lorena Ciocian, Alex Warren, Sophie Godfrey, Ionela Canea, Gabriela Bălae, Ramona Rus

FOTO: SILVIU BOIAN

 

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sport

Mai multe în Sport

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016

Învinsă la Bacău în trei seturi, echipa de volei CSM Lugoj vrea să recupereze punctele pierdute pe teren propriu, în partida contra celor de la Medicina Târgu Mureş

Alina Damian28 noiembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Horaţiu David a câştigat meciul principal din cadrul galei de kickbox de la Lugoj

Alina Damian25 noiembrie 2016