Sport

FOTO!Fotbaliştii de la CSM Lugoj au debutat în noul sezon cu o remiză pe teren propriu

FOTO!Fotbaliştii de la CSM Lugoj au debutat în noul sezon cu o remiză pe teren propriu

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj a întâlnit pe teren propriu vineri, 2 septembrie, în prima etapă a Campionatului Ligii a III-a la fotbal Performaţa Ighiu, una dintre pretendentele la promovarea în eşalonul secund, formaţie la care s-au transferat în vară Cristian Poiană şi Flavius Vlădia, foşti jucători ai echipei de pe Timiş. Meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2, după ce la pauză gazdele au condus cu 2-1.

Performanţa Ighiu a deschis scorul în minutul 3, prin Fabian Himcinschi, cu un şut de la 25 de metri, din cauza unei greşeli de plasamet în zona centrală a echipei lugojene. Bogdan Bozean a adus egalarea pentru CSM Lugoj în minutul 30. Acesta a reluat cu capul în urma unei centrări de pe partea dreaptă. Formaţia lugojeană a preluat conducerea în minutul 42, prin reuşita lui Silaghi, care a venit după o fază fixă, un corner.

În partea a doua a jocului, oaspeţii au reuşit egalarea în minutul 51, autor fiind acelaşi Himcisnchi. Performanţa a evoluat în inferioritate în ultimele 10 minute de joc, prin eliminarea lui Mario Boldea, ceea ce a prilejuit CSM-ului să pună o presiune constantă. Jucătorii lugojeni şi-au creat câteva ocazii, însă nefructificate.

“O partidă foarte disputată. Am întâlnit un adversar care nu şi-a ascuns intenţia de a promova, dovadă şi transferurile pe care le-au făcut în această vară. Au în componenţă nu mai puţin de patru jucători care au prezenţe în Liga I, iar acest lucru s-a văzut în prima repriză, mai ales în primele minute. O primă repriză care a aparţinut ca şi claritate a ocaziilor oaspeţilor, în ciuda avantajului care l-am avut pe tabelă. În schimb, repriza a II-a,  a fost paradoxal controlată de noi, însă Ighiul a reuşit să egaleze. Aş vrea să-i felicit pe jucători pentru atitudinea pe care au avut-o. Dacă eram puţin mai încrezători în potenţialul nostru şi dacă aveam puţină şansă, cred eu că puteam să sperăm la mai mult decât un punct în faţa unei echipe care se va bate la promovare”, a declarant Cosmin Petruescu, antrenorul echipei lugojene.

Arbitrul central al partidei a dezavantajat în multe situaţii echipa gazdă, lucru sesizat de publicul spectator, la finalul meciului brigada de arbitrii ieşind în huiduielile întregului stadion.

Etapa viitoare, programată sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 17, CSM Lugoj va juca în deplasare la Giarmata.

CSM Lugoj: Păduraru, Precupanu, Miculescu, Drăghici, Roşie, Marta, Ciubotariu, Bozean, Lazea, Silaghi, Drăgoiescu. Au mai intrat: Horcea, Livan, Olariu şi Rus. Antrenor principal: Cosmin Petruescu, antrenor secund: Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii: Sorin Micşa.

FOTO: SILVIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: