Sport

FOTO!Fotbaliştii de la CSM Lugoj au debutat în noul sezon cu o remiză pe teren propriu

FOTO!Fotbaliştii de la CSM Lugoj au debutat în noul sezon cu o remiză pe teren propriu

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj a întâlnit pe teren propriu vineri, 2 septembrie, în prima etapă a Campionatului Ligii a III-a la fotbal Performaţa Ighiu, una dintre pretendentele la promovarea în eşalonul secund, formaţie la care s-au transferat în vară Cristian Poiană şi Flavius Vlădia, foşti jucători ai echipei de pe Timiş. Meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2, după ce la pauză gazdele au condus cu 2-1.

Performanţa Ighiu a deschis scorul în minutul 3, prin Fabian Himcinschi, cu un şut de la 25 de metri, din cauza unei greşeli de plasamet în zona centrală a echipei lugojene. Bogdan Bozean a adus egalarea pentru CSM Lugoj în minutul 30. Acesta a reluat cu capul în urma unei centrări de pe partea dreaptă. Formaţia lugojeană a preluat conducerea în minutul 42, prin reuşita lui Silaghi, care a venit după o fază fixă, un corner.

În partea a doua a jocului, oaspeţii au reuşit egalarea în minutul 51, autor fiind acelaşi Himcisnchi. Performanţa a evoluat în inferioritate în ultimele 10 minute de joc, prin eliminarea lui Mario Boldea, ceea ce a prilejuit CSM-ului să pună o presiune constantă. Jucătorii lugojeni şi-au creat câteva ocazii, însă nefructificate.

“O partidă foarte disputată. Am întâlnit un adversar care nu şi-a ascuns intenţia de a promova, dovadă şi transferurile pe care le-au făcut în această vară. Au în componenţă nu mai puţin de patru jucători care au prezenţe în Liga I, iar acest lucru s-a văzut în prima repriză, mai ales în primele minute. O primă repriză care a aparţinut ca şi claritate a ocaziilor oaspeţilor, în ciuda avantajului care l-am avut pe tabelă. În schimb, repriza a II-a,  a fost paradoxal controlată de noi, însă Ighiul a reuşit să egaleze. Aş vrea să-i felicit pe jucători pentru atitudinea pe care au avut-o. Dacă eram puţin mai încrezători în potenţialul nostru şi dacă aveam puţină şansă, cred eu că puteam să sperăm la mai mult decât un punct în faţa unei echipe care se va bate la promovare”, a declarant Cosmin Petruescu, antrenorul echipei lugojene.

Arbitrul central al partidei a dezavantajat în multe situaţii echipa gazdă, lucru sesizat de publicul spectator, la finalul meciului brigada de arbitrii ieşind în huiduielile întregului stadion.

Etapa viitoare, programată sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 17, CSM Lugoj va juca în deplasare la Giarmata.

CSM Lugoj: Păduraru, Precupanu, Miculescu, Drăghici, Roşie, Marta, Ciubotariu, Bozean, Lazea, Silaghi, Drăgoiescu. Au mai intrat: Horcea, Livan, Olariu şi Rus. Antrenor principal: Cosmin Petruescu, antrenor secund: Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii: Sorin Micşa.

FOTO: SILVIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Cetateanul24 mai 2017

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017

Au început înscrierile pentru Liman Bike Race, cel mai tare concurs de mountain-bike de lângă Lugoj

Cetateanul3 mai 2017
%d blogeri au apreciat: