Foxconn spune că va continua să colaboreze cu Wisconsin pentru a crea locuri de muncă, pentru a atrage investitorii

0

Foxconn Technology Group 2354. Taiwan, cu sediul în Taiwan, a declarat că angajamentul său față de Wisconsin nu a scăzut și va continua să colaboreze cu președintele american Donald Trump și guvernul local pentru a crea noi locuri de muncă și pentru a atrage investiții în stat.

Wisconsin a declarat săptămâna trecută că fabrica planificată a Foxconn din Mount Pleasant nu a creat destule locuri de muncă în 2019 pentru a câștiga proprietarul său Foxconn credite fiscale, al doilea an în care și-a ratat obiectivele.

„Foxconn reafirmă că va continua să colaboreze cu președintele Trump și oficialii guvernului local și de stat pentru a crea mai multe locuri de muncă și pentru a atrage noi investiții în Wisconsin”, a declarat marți fondatorul Foxconn, Terry Gou, într-o declarație prin e-mail.

„Condițiile pieței și pandemia COVID-19 au modificat momentul extinderii noastre, specificul planurilor noastre de fabricație și liniile noastre de produse s-au schimbat. Dar, cu toate acestea, Foxconn a continuat cu planurile sale din Wisconsin. ”

Campusul planificat de 10 miliarde de dolari, 20 de milioane de metri pătrați, a fost salutat de Casa Albă ca fiind cea mai mare investiție pentru o locație nouă de către o companie cu sediul în străinătate din istoria SUA și fusese citat de Trump în 2017 drept dovadă că reînvie Producția SUA.

Cu toate acestea, pentru mulți, fabrica a devenit un simbol al promisiunilor eșuate în statele din Midwestern, cum ar fi Wisconsin, care au fost cheia alegerilor lui Trump din 2016 și care sunt acum urmărite îndeaproape de statele swing în demersul republicanului de a fi reales pe 3 noiembrie.

Lumea s-a schimbat foarte mult de când a început parteneriatul Foxconn cu Wisconsin, dar angajamentul Foxconn față de stat nu a scăzut”, a spus Gou în declarație, adăugând că firma a investit până acum 750 de milioane de dolari în stat și a devenit cea mai mare proprietate contribuabil în județul Racine.

Citeste continuarea Foxconn spune că va continua să colaboreze cu Wisconsin pentru a crea locuri de muncă, pentru a atrage investitorii

Citește și