Actualitate

Furt în timpul meciului de fotbal la Lugoj! Hoţii au sustras cinci telefoane mobile din vestiar, în timp ce fotbaliştii evoluau pe teren

Furt în timpul meciului de fotbal la Lugoj! Hoţii au sustras cinci telefoane mobile din vestiar, în timp ce fotbaliştii evoluau pe teren

Cetateanul Lugoj

Imaginaţia şi tupeul hoţilor nu au limite. O dovedeşte o spargere pe care hoţii au dat-o sâmbătă dimineaţa, în timp ce pe terenul de fotbal de la Stadionul Municipal avea loc o partidă de fotbal între echipele de juniori ale Lugojului şi Caransebeşului.

Din informaţiile pe care Cetăţeanul le-a adunat, atacatorul a sustras nu mai puţin de şase telefoane mobile, fiecare având o valoare de peste 1.000 de lei, dar şi o sumă de bani. La faţa locului a fost chemată imediat poliţia, care a început o anchetă.

„În timpul desfăşurării unui meci de fotbal, poliţiştii lugojeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin forţarea uşii de acces, în vestiar, de unde au sustras cinci telefoane mobile. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, au declarat reprezentanţii IPJ Timiş.

Hoţia s-a petrecut în repriza a doua a meciului. Când toată atenţia era pe jucători, furtul în vestiar se desfăşura fără cusur.

„Au fost furate cinci telefoane de la jucătorii din Caransebeş şi unul de la noi, cine a făcut asta a avut foarte mult sânge rece, vă daţi seama, nu a intrat noaptea, a fost în plină zi, ştia exact la ce se expune, oricând putea intra cineva peste el. Noi sperăm ca poliţia să îşi facă datoria şi să îi prindă cumva pe cei care au intrat, nu este normal să se întâmple aşa ceva, este o faptă foarte gravă”, a precizat antrenorul Simion Moatăr pentru Cetăţeanul.

Din cauză că a fost vorba despre o competiţie a juniorilor, la meci nu a asistat niciun agent al Poliţiei Locale. De asmenea, stadionul municipal nu este dotat cu nicio cameră de supraveghere, fapt ce va îngreuna cercetările efectuate de poliţişti. Ancheta continuă.

foto: arhiva Cetăţeanul

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Asd

    5 septembrie 2016 at 21:47

    Nu o sa ii prinda. Din toate furturile astea cam cate credeti ca e rata de succes a Politiei? 0,1% ? Din toate furturile ce le-au patit prieteni de ai mei, si au fost inregistrate la Politie, nu au gasit un singur hot. Eu nu prea inteleg de ce sunt platiti daca au eficienta aproape zero in a rezolva ceva.

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

[FOTO] Armata, cadre didactice şi elevi din Lugoj, la un simpozion dedicat Micii Uniri

Gabriel Iosa19 ianuarie 2017
accedent tren lugoj

O persoană a murit călcată de tren la ieşirea din Lugoj spre Caransebeş

Gabriel Iosa19 ianuarie 2017

Călin Dobra convocă Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a judeţului, după incidentul armat de la Timişoara

Cetateanul19 ianuarie 2017

Un lugojean a mers în SUA pentru ceremonia de învestire a lui Donald Trump

Daniel Dancea19 ianuarie 2017

Primăria Lugoj pregătește inventarul clădirilor pentru care trebuie să crească impozitele până la cinci ori

Daniel Dancea18 ianuarie 2017

UPDATE! Mascaţii au găsit bunurile furate de lugojeanul de 17 ani internat la centrul de la Buziaş

Gabriel Iosa18 ianuarie 2017

Mascaţii au descins la Lugoj în această dimineaţă! Ce caută lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale

Gabriel Iosa18 ianuarie 2017

Trei zile grele pentru șoferii care circulă pe ruta Lugoj – Deva

Daniel Dancea17 ianuarie 2017

Formula 1 pe autostrada Lugoj-Timişoara! Viteză record înregistrată de aparatul radar

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

“Split”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Bestie cu chip de om! Bărbat dintr-un sat de lângă Lugoj, încarcerat după ce şi-a supus nepoata minoră la perversiuni sexuale

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: