Actualitate

Furt în timpul meciului de fotbal la Lugoj! Hoţii au sustras cinci telefoane mobile din vestiar, în timp ce fotbaliştii evoluau pe teren

Furt în timpul meciului de fotbal la Lugoj! Hoţii au sustras cinci telefoane mobile din vestiar, în timp ce fotbaliştii evoluau pe teren

Autoliv

Imaginaţia şi tupeul hoţilor nu au limite. O dovedeşte o spargere pe care hoţii au dat-o sâmbătă dimineaţa, în timp ce pe terenul de fotbal de la Stadionul Municipal avea loc o partidă de fotbal între echipele de juniori ale Lugojului şi Caransebeşului.

Din informaţiile pe care Cetăţeanul le-a adunat, atacatorul a sustras nu mai puţin de şase telefoane mobile, fiecare având o valoare de peste 1.000 de lei, dar şi o sumă de bani. La faţa locului a fost chemată imediat poliţia, care a început o anchetă.

„În timpul desfăşurării unui meci de fotbal, poliţiştii lugojeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin forţarea uşii de acces, în vestiar, de unde au sustras cinci telefoane mobile. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, au declarat reprezentanţii IPJ Timiş.

Hoţia s-a petrecut în repriza a doua a meciului. Când toată atenţia era pe jucători, furtul în vestiar se desfăşura fără cusur.

„Au fost furate cinci telefoane de la jucătorii din Caransebeş şi unul de la noi, cine a făcut asta a avut foarte mult sânge rece, vă daţi seama, nu a intrat noaptea, a fost în plină zi, ştia exact la ce se expune, oricând putea intra cineva peste el. Noi sperăm ca poliţia să îşi facă datoria şi să îi prindă cumva pe cei care au intrat, nu este normal să se întâmple aşa ceva, este o faptă foarte gravă”, a precizat antrenorul Simion Moatăr pentru Cetăţeanul.

Din cauză că a fost vorba despre o competiţie a juniorilor, la meci nu a asistat niciun agent al Poliţiei Locale. De asmenea, stadionul municipal nu este dotat cu nicio cameră de supraveghere, fapt ce va îngreuna cercetările efectuate de poliţişti. Ancheta continuă.

foto: arhiva Cetăţeanul

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Asd

    5 septembrie 2016 at 21:47

    Nu o sa ii prinda. Din toate furturile astea cam cate credeti ca e rata de succes a Politiei? 0,1% ? Din toate furturile ce le-au patit prieteni de ai mei, si au fost inregistrate la Politie, nu au gasit un singur hot. Eu nu prea inteleg de ce sunt platiti daca au eficienta aproape zero in a rezolva ceva.

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: