Gabriela Cristea, în culmea disperării după ce a ajuns cu fetița ei la spital de urgență: „Nu e de glumă. Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri”

0

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns în urmă cu câteva zile de urgență la spital cu fetița lor Iris, după ce copilul a făcut febră mult prea mare. Mezina, în vârstă de numai câteva luni, a fost diagnosticată de către medici cu gastroenterocolită, dar a avut nevoie de încă o noapte de spitalizare.

Gabriela Cristea le-a mărturisit fanilor ei de pe Instagram că se află internată alături de Iris și a publicat o imagine în care apare obosită, cu cearcăne. Și acela era doar începutul poveștii. La recomandările medicilor, vedeta a rămas încă la spital, pentru a fi sigură că fetița ei va prezenta îmbunătățiri ale stării.

„Încă suntem în spital. Trebuia să ne externăm în seara asta, dacă Iris nu făcea febră. Din păcate, cel mai frumos scenariu nu s-a adeverit. Rămânem în continuare pentru că nu e de glumă, mai ales când e vorba de un nou-născut. Ea încă intră la capitolul bebeluş-sugar. Ieri, când a făcut şase luni, s-au şi declanşat toate problemele. Nu se ştie ce a declanşat, dar înţeleg că există această situaţie în Bucureşti… e perioada. Ea are, de fapt, o enteroviroză. Teoretic, ar trebui să facă aşa ceva dacă a mâncat ceva stricat. Dar ea mănâncă lăptic de la mami, exclusiv. Înţeleg că este un virus care se poate lua din aer. Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri. E prima dată când Iris are o problemă de genul”, a declarat Gabriela Cristea, la Antena Stars.

Vedeta a mai dezvăluit cum a ajuns cu Iris la spital și cât de tare s-a speriat.

„Am zis să o vadă medic pentru că totuşi e foarte mică. Pe drum, când mergeam spre spital, a regurgitat. Am oprit maşina în mijlocul intersecţiei. A luat-o Tavi în braţe. Am ajuns la spital şi am primit recomandare de internare instantaneu. Ea a făcut febră 38,9 şi am hotărât să plecăm. Între timp, i-am scăzut febra şi am plecat spre spital cu o stare de febră de 37,4. Azi dimineaţă a făcut 39,5. Acum, seara, am avut cu ea un episod. Făcuse febră 38,1 şi ne-am trezit în urmă cu jumătate de oră că a făcut iarăşi 39. Tocmai de asta am primit recomandare din partea medicilor să mai stăm o noapte”, a afirmat Gabriela Cristea, pentru sursa citată.

Sursa: News24.ro.

Citește și