Gigi Hadid şi Zayn Malik aşteaptă primul copil împreună

0

Supermodelul Gigi Hadid ar aştepta primul său copil cu iubitul ei, Zayn Malik, fosta vedetă de la One Direction, notează publicaţia britanică Daily Mail.

În vârstă de 25 de ani, Gigi ar fi însărcinată în cinci luni.

Supermodelul a părut că are o burtică de gravidă într-o poză alături de iubitul ei săptămâna aceasta, cu ocazia împlinirii vârstei de 25 de ani, în timp ce se afla în autoizolare alături de familia sa la ferma lor din Pennsylvania.

Cei doi s-a împăcat în decembrie anul trecut, după o despărţire-şoc de un an, timp în care Gigi a avut o scurtă relaţie cu un fost concurent de la Bachelorette, Tyler Cameron.

În februarie, Gigi a sugerat că se gândeşte la un moment dat să aibă copii. Într-un interviu acordat revistei i-D, ea a mărturisit: „Cred că, odată cu înaintarea în vârstă, ei bine, într-o zi o să îmi întemeiez o familie şi nu ştiu dacă voi face mereu modelling”.

Cei doi au început o relaţie în 2015, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului lui Zayn pentru „Pillow Talk”. Fanii au realizat că cei doi formează un cuplu când au fost fotografiaţi părăsind împreună o petrecere dată de Justin Bieber după American Music Awards.

Sursa: News24.ro.

Citește și