Gina Pistol, primele declarații despre zilele de groază trăite în Asia Express: „Simțeam cum îmi lua foc pielea”

0

Sezonul 3 al celui mai dur show, Asia Express, începe pe 15 februarie la Antena 1, iar gazda emisiunii, Gina Pistol, a făcut primele afirmații despre ce i s-a întâmplat în Filipine și Taiwan, acolo unde s-a filmat reality show-ul.

După ce a prins experiență timp de două sezoane, Gina Pistol a crezut că le-a văzut pe toate și a trăit tot ce se putea trăi pe acest continent. Ei bine nu se putea înșela mai tare, întrucât vedeta a trăit un adevărat coșmar atunci când a fost nevoită să stea timp de ore întregi în soarele extrem de puternic al Asiei.

„Ştiam că va fi cald, dar nu în halul ăsta. Simţi efectiv cum îţi ia foc pielea atunci când stai în soare, a trebuit să folosesc factor de protecţie 100 pentru că altfel nu aveam cum să filmez. În ceea ce mă priveşte am avut probleme şi cu partea de make-up, pentru că o dată la 30 de minute trebuia să mă machiez din nou. Din cauza transpiraţiei nu stă nimic pe faţă’, a dezvăluit Gina Pistol, potrivit a1.ro.

„De câte ori plec de acasă în Asia Express am în minte un oarecare desfăşurător al următoarelor două luni. Cea mai tare experienţă de până acum, din Filipine, a fost călătoria şi în special aterizarea pe apă cu un hidroavion.

Am filmat intro-ul unei ediţii în aer pentru că peisajele din Filipine sunt absolut senzaţionale. A fost o experienţă incredibilă, mi-a plăcut tare, tare mult, deşi am stat un pic încordată când simţeam şi vedeam ce curbe ia avionul…Senzaţionale sunt şi  temperaturile de aici. Nu cred că mi-a fost niciodată în viaţa mai cald decât în aceste zile. Aerul este efectiv irespirabil şi mã gândesc cu groază la ce simt şi cât de greu le este concurenţilor noştri”, a mărturisit Gina despre filmările din Filipine.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: svnews.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și