Actualitate

Grevă și la Poșta din Lugoj! „Unii lucrează, alții nu. Oamenii s-au săturat de condițiile de muncă”

Grevă și la Poșta din Lugoj! „Unii lucrează, alții nu. Oamenii s-au săturat de condițiile de muncă”

Cetateanul Lugoj

Poştaşii sunt în grevă de joi, refuzând să mai distribuie corespondenţă, colete, ori ziare. Vineri, în unele localităţi din ţară au fost livrate doar pensii şi ajutoare sociale.

„Unii lucrează, alții nu. Oamenii s-au săturat de condițiile de muncă și de salariile mici. Compania nu cedează cu nimic, nu vor să dea mai mut de 100 de lei și noi cerem cel puțin 200. Salariile nu au fost mărite de șapte ani. Dacă negocierile nu vor da rezultatele scontate, greva generală e tot mai aproape”, a declarat lugojeanul Ambrozie Barna, președinte de onoare la filiala Timiș.

Poștașii cer majorarea cu 200 lei, în sumă fixă, a salariilor; îmbunătățirea condițiilor de muncă; obligarea conducerii CNPR, de către acționarul majoritar – Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională – de a crește veniturile companiei.

Încetarea lucrului de către poștași dă peste cap activitatea firmelor și instituțiilor care își transmiteau facturile către clienți prin intermediul Companiei Poșta Română. De exemplu, Enel dă o perioadă de graţie suplimentară la plata facturilor de electricitate. Compania furnizoare de curent electric a anunţat că, din cauza întârzierii ajungerii facturilor la destinaţie, a decis prelungirea termenului de plată pentru cei care ar fi trebuit să primească factura în aceste zile.

„Ca urmare a grevei spontane declanșate de angajații Poștei Române, vă aducem la cunoștință că transmiterea facturilor emise începând cu 24 octombrie 2016 va fi întârziată până la finalizarea grevei. Pentru a veni în întâmpinarea clienților afectați de acest eveniment, compania Enel a decis prelungirea termenului de plată pentru clienții care ar fi trebuit să primească factura de energie electrică în perioada de derulare a grevei”, se arată în e-mailul trimis de către Compania Enel clienților săi.

Compania reamintește clienților săi că au la dispoziție contul MyEnel, pe care îl pot accesa prin intermediul paginii de internet www.enel.ro sau aplicația pentru telefonul mobil – MyEnel mobile app, pentru a vedea situația plăților efectuate și istoricul facturilor pentru ultimele 12 luni, încă din prima clipă de utilizare a contului personal în aplicație.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016