Actualitate

Grupul de pe Facebook în care toți lugojenii care au mașină și vor să evite radarele ar trebui să fie înscriși

Grupul de pe Facebook în care toți lugojenii care au mașină și vor să evite radarele ar trebui să fie înscriși

Autoliv

Un grup de pe Facebook îi ajută pe șoferii din Timiș să fie la curent cu radarele care sunt amplasate în județ. Printre cei care s-au înscris în grupul „Radare Timișoara și județ”, care are peste 20.000 de mebri sunt și lugojeni.

Pe grupul special creat pentru a veni în întâmpinarea șoferilor din Timiș sunt postate anunțuri și imagini cu radarele plantate în județ. Spre exemplu, luni, pe pagina „Radare Timiș și județ” au fost postate mai multe anunțuri care îi interesează pe lugojeni. Unul dintre anunțuri arăta un radar la Buziaș, altul la Recaş și altul la Chizătău. De asemenea, un șofer a anunțat un echipaj în Lugoj, în zona Unic.

Pentru membrii comunității online, regulile sunt destul de stricte. „Grupul se adresează și celor în tranzit, chiar dacă ești tu cunoscător al orasului/judetului, alții sunt în treacăt sau sunt noi pe grup, asa ca încearcă sa fii receptiv la completările făcute de ceilalți și atenționările adminilor. Toate postările servesc drept exemplu pentur restul comunității, asa că încearcă sa postezi cât mai exemplar, chiar dacă toată lumea știe unde e Centrul”, sunt câteva din sfaturile adminului.

O altă atenționează vizează corectitudinea datelor postate pe grupul „Radare Timișoara și județ”. „Postările incomplete, sunt COMPLETATE de admini sau de restul membrilor, fără intenția de a reproșa cuiva lipsa detaliilor (asa ca lăsați mai moale orgoliul, nimeni nu are nimic cu nimeni, unicul scop fiind optimizarea postărilor). O postare trebuie sa conțină: STRADA / SENS / REPER / ORA 24H la care ai întâlnit echipajul. Daca nu se cunosc unele aspecte, recomand sa transmiteți datele către un Admin, iar el va centraliza și posta corect informațiile (in limita timpului disponibil bazat pe voluntariat)”, mai arată administratorul grupului, care i-a rugat pe membrii comunității să nu poarte discuții inutile și să se rezume strict la anunțuri sau confirmări ale acestora.

Grupul „antiradar” de la Timișoara este cel mai mare din țară. Comunități virtuale similare mai sunt în Bihor (16.200 de mebri), Caraș-Severin (2.700 de membri), Arad (8.900 de membri). București și Ilfov (16.800 de membri).

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017

Judecătoria Lugoj a autorizat 121 de interceptări telefonice, în ultimii cinci ani. În Timiş au fost aproape 3.000

Cetateanul17 mai 2017
%d blogeri au apreciat: