Gwyneth Paltrow spune că ascultă melodia „WAP” a lui Cardi B și Megan Thee Stallion când este supărată

0

Gwyneth Paltrow este fan Cardi B și Megan Thee Stallion!

Când a fost întrebată ce melodii preferă să asculte când se simte mai tristă, în timpul unei apariții la emisiuneaThe Kelly Clarkson Show, fondatoarea Goop nu a trebuit să se gândească mult timp.

„Ude A – P — y”, a răspuns ea rapid, făcându-l pe Clarkson să cadă de pe scaun într-o criză de râs.

„Trebuie să văd reluarea acestei declarații”, a glumit Clarkson. „Pentru că am simțit că am fost ceva de genul „Oh … stai, ce? ”

Ea a adăugat: „Câștigi premiul pentru gazda favorită în acest sezon. A fost uimitor. Aveam nevoie de asta în sufletul meu.”

Mărturisirea sinceră a alegerii melodiei lui Paltrow vine la doar câteva zile după ce s-a deschis despre un moment emoțional din viața ei.

Luni, actrița a rememorat experiența „intensă” de a fi nominalizată ca cea mai bună actriță pentru Shakespeare in Love și de a lua acasă premiul în timpul unui episod al podcastului Anna Faris Is Unqualified.

„În L.A. toată lumea a fost atât de susținătoare”, a spus Paltrow. „Îmi amintesc că am câștigat și m-am simțit ca și cum lumea se oprise în loc și a existat sentimentul acela când ai atâta atenție asupra ta și atâta energie, a fost într-adevăr copleșitor.”

„Îmi amintesc că am stat cu părinții mei la casa lor din Santa Monica și m-am cam ascuns trei săptămâni după aceea”, a spus ea. „A fost atât de intens. Singurătatea este cuvântul potrivit, a fost cu adevărat ciudat.”

Paltrow a spus: „A fost cel mai ciudat moment suprarealist. De asemenea, te simți cam jenat că ești nominalizat la Oscar și ai „sindromul impostorului” și te gândești:„ Nici nu pot să cred că se întâmplă acest lucru. Nici măcar nu sunt atât de bună. Mă urăște toată lumea? ‘”

Paltrow nu este singura îndrăgostită de muzica lui Cardi și Megan.

Piesa a fost un mega-hit absolut. Cu toate acestea, în ciuda popularității sale, nu a fost nominalizată la un premiu Grammy (Cardi a dezvăluit pe Instagram Live că nu a trimis piesa pentru examinare).

Deși nu a fost nominalizată, rapperița a interpretat „WAP” la Grammy la începutul acestei luni alături de Megan, 26 de ani.

Sursa: News24.ro.

Citește și