Actualitate

„Hai Ioana repede, îl omoară pe fiu-tu în centru!” Iubitul profesoarei de franceză din Făget, băgat în spital după o bătaie

„Hai Ioana repede, îl omoară pe fiu-tu în centru!” Iubitul profesoarei de franceză din Făget, băgat în spital după o bătaie

Autoliv

Tânărul de 17 ani din Făget, a cărui poveste de dragoste cu profesoara lui de franceză a făcut înconjurul ţării a fost bătut luni la prânz, după ce a ieşit de la ore, de doi indivizi, fiind culcat la pământ şi călcat în picioare de aceştia. Incidentul s-a petrecut într-un parc din oraşul Făget, acolo unde Darius Ganea locuieşte. Mama băiatului povesteşte cele întâmplate, spunând că totul a pornit de la ciuda pe care cei doi atacatori i-au purtat-o băiatului. Din spusele acesteia, tânărul a fost atacat prima dată vineri seara, la Balul bobocilor.

„După bal, Darius a mers la discotecă, la petrecerea de după. Acolo s-au luat de el, că te dai mare, că tragi la sală, iar Darius le-a zis să îşi vadă de treaba lor că nu vrea să se bată cu ei, că nu are nimic cu ei. S-a dus afară, i-a zis unuia că Ganea se dă mare, că hai să îl batem şi când a ieşit afară i-a tras o palmă. Darius i-a zis că nu are nimic cu el şi că nu trebuie să aducă zece dacă vrea să aibă ceva. L-au prins unul de o mână, unul de alta şi altul l-a lovit la ochi”, a povestit Ioana Ganea, mama lui Darius.

După ce spiritele s-au calmat, minorul şi părinţii acestuia au decis să nu facă plângere la poliţie. Liniştea a durat până luni la prânz, când agresorii l-au aşteptat pe tânăr când a ieşit de la şcoală, în parcul din oraş.

„Luni la ora două şi ceva a ieşit de la şcoală, iar ei îl aşteptau în parcul de lângă liceu. S-au luat de el, Darius a zis că nu vrea să aibă probleme, unul a sărit să îi dea o palmă şi el l-a împins şi a mers mai departe. Cineva l-a lovit de la spate şi a căzut la pământ, iar de acolo l-au luat la pumni, picioare, tot. Cineva m-a sunat şi mi-a spus hai Ioana repede îl omoară pe fiu-tu în centrul Făgetului. Am mers la poliţie, acolo ni s-a spus că trebuie să mergem la medic. Am venit acasă, a început să îl doară capul tare, nu mai putea să pună un picior în pământ, l-am dus la urgenţe şi acolo au văzut că e ceva la cap, iar de acolo la Timişoara la tomograf”, a mai declarat Ioana Ganea.

Despre agresori, cel puţin despre cel care a iniţiat atacul împotriva fiului ei, mama băiatului spune că acesta nu s-a ferit nici măcar în faţa poliţiştilor să admită că l-a bătut şi îl va mai bate pe minor în viitor.

„L-a chemat poliţia faţă de noi. E un arogant, a zis acolo cu noi faţă de poliţie, a zis că mă piş pe el, îl aştept în fiecare zi în parc şi îl bat. Nu ne putem face noi legea cu mâna noastră. Îl ştie poliţia, eu nu am avut probleme, băiatul trage la sală nu pentru bătaie, pentru că îi place să aibă corp frumos, nu bea, nu fumează. Este lege, dacă este, vom vedea”, a adăugat femeia.

Mama tânărului a precizat că între incidentul de luni şi fosta relaţie dintre fiul ei şi profesoara de franceză nu există nicio legătură, totul bazându-se pe invidia atacatorilor faţă de corpul lucrat la sală al tânărului. Incidentul este deja cercetat de poliţişti, care au reuşit să îi identifice pe cei doi atacatori şi care urmează să stabilească modul în care s-a desfășurat conflictul.

„Poliţiştii oraşului Făget au fost sesizaţi de un tânăr de 17 ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un parc din oraş, ar fi fost agresat fizic de alţi doi tineri, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. Cei doi tineri au fost identificaţi, unul de 20 de ani şi un altul de 27 de ani, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, pentru a stabili cu exactitate cauzele şi circumstanţele producerii altercaţiei”, a declarat pentru Cetăţeanul Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Deşi incidentul s-a petrecut la doi paşi de liceul din Făget, direcţiunea şcolii în care învaţă tânărul spune că nu ştie nimic.

„Nu am auzit, nu ştiu încă nimic, probabil că voi afla dacă s-a întâmplat”, a explicat Delia Bulgar, director adjunct al Liceului Teoretic „Traian Vuia” Făget.

Între tânărul agresat în parcul din Făget şi profesoara lui de franceză a existat o relaţie mai mult decât profesională, fapt recunoscut şi de către cadrul didactic în urmă cu mai multe luni. Din informaţiile pe care Cetăţeanul le-a primit, asupra profesoarei nu s-a luat nicio măsură, pentru că aceasta nu a fost găsită vinovată de vreo abatere disciplinară. Relaţia dintre cei doi a fost făcută publică pe reţelele de socializare, prin intermediul pozelor intime pe care cei doi le-au postat pe internet.
foto profesoara si elevul

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: