Autoliv Lugoj

Sport

Handbaliștii lugojeni au obținut două victorii categorice în acest week-end

Handbaliștii lugojeni au obținut două victorii categorice în acest week-end

Business Strategist

Echipa de handbal CSM Lugoj, condusă de Doru Pavel, a disputat la sfârșitul săptămânii trecute două meciuri din returul Campionatului Serie de Vest, pe teren propriu în compania celor de la Știința Lovrin și Voința Biled. În ambele meciuri lugojenii au ieșit victorioși.

Meciul cu Știința Lovrin s-a disputat sâmbătă, 13 iunie, în sala sporturilor „Lavinia Miloșovici”, băieții antrenați de Doru Pavel practicând un joc foarte bun în compania unui adversar modest.. Încâ de la debutul jocului, lugojenii s-au impus, controlând în totalitate meciul. La pauză scorul era 18-9 pentru CSM Lugoj, iar la final lugojenii s-au impus cu scorul de 43-22.

“Sâmbătă am jucat cu cei de la Lovrin. Am făcut un joc foarte bun, meciul a fost la discreția noastră și nu s-a pus nici o clipă problema să nu îl câștigăm. Am rulat tot lotul, iar fiecare jucător și-a făcut datoria pe teren și am ieșit învingători la finalul partidei.”, a declarat antrenorul Doru Pavel.

Duminică, handbaliștii lugojeni au primit vizita celor de la Voința Biled. Cum era de așteptat echipa condusă de Doru Pavel a jucat exemplar şi s-a impus cu lejeritate în faţa adversarilor. La pauză lugojenii au condus cu scorul de 22-11, iar la final aceștia s-au distanțat la 25 de goluri câștigând partida cu scorul de 43-18.

“Meciul cu Voința Biled nu a debutat prea bine pentru noi, am avut câteva minute în care jucătorii nu s-au regăsit, dar și-au revenit repede și au dominat partida. Au fost două meciuri ușoare, care au prins bine echipei”, a declarat Doru Pavel.

Următoarea etapă se va disputa tot în sala sporturilor „Lavinia Miloșovici” din Lugoj, marți, 16 iunie de la ora 18, în compania formației Banatul Timișoara.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: