Harry și Meghan au încă o legătură strânsă cu regina, în ciuda ieșirii lor din regalitate

0

Chiar dacă au renunțat la funcția de regi superiori, prințul Harry și Meghan Markle sunt încă în relații bune cu regina Elisabeta a II-a.

În timpul dezvăluirii lor explozive cu Oprah Winfrey, pe 7 martie, cuplul a scos la lumină relația lor cu monarhul care domnește în prezent. După ce Meghan și-a amintit de prima lor „minunată” întâlnire, ducele și ducesa de Sussex au stabilit recordul, spunând că nu au dat-o la o parte pe regină când și-au anunțat ieșirea regală în ianuarie 2020.

„Nu am orbit-o niciodată pe bunica pentru ea „, a spus Harry. Într-un alt punct al interviului, Harry a dezvăluit:

„Am vorbit mai mult cu bunica în ultimul an decât am făcut de mulți, mulți ani”. De asemenea, el a confirmat că au făcut câteva apeluri Zoom cu fiul lor, Archie, în vârstă de 1 an.

„Bunica mea și cu mine avem o relație și o înțelegere foarte bună. O respect profund. Este comandantul meu șef, nu?”

Meghan a mai dezvăluit că a sunat-o personal pe regină după ce a aflat că prințul Philip a fost internat recent.

„În această dimineață m-am trezit mai devreme decât H și am văzut o notă de la cineva din echipa noastră din Marea Britanie spunând că ducele de Edinburgh s-a dus la spital, dar am luat telefonul și am sunat-o pe regină doar pentru a verifica „, a declarat Meghan pentru Oprah. – Asta facem noi.

Înainte de interviul Oprah, Harry a dezvăluit că regina i-a trimis lui Archie o mașină de vafe pentru Crăciun, deoarece iubește să aibă vafe la micul dejun. Deci, pe baza a ceea ce Harry și Meghan au împărtășit până acum, am spune că relația lor cu regina continuă să fie puternică.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și